Goga[TT] Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 hahahahhahaha :))) gogo... 2 rechi : Pusti prichu haha :) ← .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 nadam se da si jeo sish ← banjalucki>shish end of story Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 ne ne decko, sad si ti uhvacen na delu, i bices izlozhen na stubu srama u deusu! ← Bices izvrnut ruglu bi bila mnogo bolja pretnja,bar ja to koristim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 banjalucki>shish end of story ← Ako ti je cilj bacanje pegle, naravno da je tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Ako ti je cilj bacanje pegle, naravno da je tako. ← to!, sharky, solidarishemo se za shish Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Omg neeee, danas sam cuo da ce sve skole ici 24og na redovnu nastavu tako da mislim da bi bilo pametno pomeriti taj tour u nedelju ako je moguce, thx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Osnovne da ali ovde niko sem tebe ne ide tamo tako da 24 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 daj gogo, moz da ne idesh jedan dan u shkolu, sharky ne ide nikad :D btw loki > shish > sve ostalo. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) PRIJAVE (za sada:) : 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) Prijave slati na deus.joca@gmail.com Edited September 16, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 sis nema ukus na meso i krs je, kod lokija je extra samo sto su pljeske krs ostalo je bas extra.realno gogo h1 ti je dao 2dobra razloga da izostanes iz skole prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 PRIJAVE (za sada:) : 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) Prijave slati na deus.joca@gmail.com ← mrzi me da pishem mail, dodaj i mene :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Zajebi mail, dodaj im mene... Nick: Goga za sve ostalo ( kasnjenja etc..) cimaj vladicu poshto idemo zajedno , gl hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) PRIJAVE (za sada:) : 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12 .Goga Prijave slati na deus.joca@gmail.com ← Gogo steta sto ne mozes da dodjes......Da te ne poznajem pomislio bih da si se upasio od Zabe Edited September 16, 2005 by DeuS I M@XImuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 haha od Zabe zigola :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Haha sve skole ce u subotu 24og raditi :),ali mene boli kara necu ici u skolu ako budem dolazio na tur :)opusteno cu to opravdati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Dodaj i mene zaboravio sam shifru na mailu T_T Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 @Novosadjani: Isli bismo ja i jedan moj drug , pa me samo zanima jel mozemo sa nekom turom iz novog sada i ko sve ide od vas NS-ovaca , takodje kako bi isli & stuff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 @Novosadjani: Isli bismo ja i jedan moj drug , pa me samo zanima jel mozemo sa nekom turom iz novog sada i ko sve ide od vas NS-ovaca , takodje kako bi isli & stuff... ← Imash u mojoj signi vladicim broj tt.. kome sam ja to napisao zovi njega on nam je profesor exkurzije :)... Hahahahaha za zabu, reci mu da smo ga samo ja i mile zajebavali 2 dana i covek me uvek stavi na ignore kada me sretne na channelu strasno kako se covek nervira :), Mutava Zaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 gogo brate :) ti mnogo vise pricas preko neta nego uzivo :) ... surova realnost :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) ,Sep 16 2005, 21:13]Imash u mojoj signi vladicim broj tt.. kome sam ja to napisao zovi njega on nam je profesor exkurzije :)... Hahahahaha za zabu, reci mu da smo ga samo ja i mile zajebavali 2 dana i covek me uvek stavi Edited September 16, 2005 by spo(ghost) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Da isao bih i ja ako se nesto ne iskomplikuje ( nadam se ) a da iz ns-a sam i isao bih sa gosuima odavde ( naravno goga se ne racuna za gosu-a) sala mala decko stvarno lepo igra . nego acca mi je BackToAction na battle netu a mozes i da me ubacis na spisak ako nije frka toliko . PS: voleo bih gog da dodjes jednom do UgC-a da se dogovorimo javi mi ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 e a u koliko sati ce da pocne tour????? Da li da kidam is skole ili da ipak stignem nekako........:D lol za profesora LT i exkurzije...... sot ghoste samo sabijaj.......i znas vec.....(mislim na ono u vezi grupa :D ;D :D )sala....... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Ce biti grupe ili winner/looser ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 PRIJAVE (za sada:) 1. jabre 2. Sharky 3. Anadrol 4. BratMisa 5. Testosteron 6. Goxy(TheArieL) 7. shqma 8. ZeRoX 9. Ghost 10. Mr. Zaba :) 11. Highl1 12. Goga 13. VoOdoO_MaN 14. PweNt Moram da zamolim jos jednom da je najbolje da mi posalju prijave na mail ili pm, jer moze se desiti da zaboravim nekoga ili sl. (iskreno, tako mi je najlakse:) Prijave slati na deus.joca@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Da isao bih i ja ako se nesto ne iskomplikuje ( nadam se ) a da iz ns-a sam i isao bih sa gosuima odavde ( naravno goga se ne racuna za gosu-a) sala mala decko stvarno lepo igra . nego acca mi je BackToAction na battle netu a mozes i da me ubacis na spisak ako nije frka toliko . PS: voleo bih gog da dodjes jednom do UgC-a da se dogovorimo javi mi ok. ← Cimni me na bnetu acc: "xg-profiler" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts