noodle Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Jel igra neko UT99 na netu? Domaci/strani server, nebitno. Dobio sam adsl pa mi se igra. Videh stari topic o domacem ut serveru ali taj izgleda vise ne radi. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Naravno... Ja igram... Ima da se igra dosta, narocito na engleskim i nemackim serverima... Tu je najbolji ping, 60-100... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 prema nemcima smo uvek imali najbolju vezu, bar prema mojim isqstvima.... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Jel moze da se cepa na stranim serverima sa falsh igrom? Ako moze, shta treba, oni patchevi i that's all? Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Naravno da mozhe, UT nikada nije imao neku vecu zastitu ... samo metnes sve patcheve i sve bonus packove i igras (osim ako ne igras na onim 451 i slicnim serverima, onda ti treba i taj neoficijelni patch). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Pored ovoga shto je lucky naveo treba imati josh par stvarchica... mada to sve mozes skinuti sa server na koji se kachish. Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 6, 2005 Author Report Share Posted September 6, 2005 Naravno da mozhe, UT nikada nije imao neku vecu zastitu ... samo metnes sve patcheve i sve bonus packove i igras (osim ako ne igras na onim 451 i slicnim serverima, onda ti treba i taj neoficijelni patch). ← Pod svim patch-evima mislis na 436? A pod bonus pack-ovima na (valjda) 4 zvanicna (epic, digital, inoxx, christmas)? Pored ovoga shto je lucky naveo treba imati josh par stvarchica... mada to sve mozes skinuti sa server na koji se kachish. ← Aj plz daj link ili bar nabroj te preostale stvarcice. Da se nesmaram dok cekam da mi ih skine sa servera. Jel mozete da preporucite konkretne servere? One na kojima igrate/ste igrali? Ne mislim na "nemacke, engleske" nego na konkretne za koje znate da su dobri? I jel Rur server definitivno propao? Uostalom, da li postoji bilo koji aktivan domaci server? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Pod svim patch-evima mislis na 436? A pod bonus pack-ovima na (valjda) 4 zvanicna (epic, digital, inoxx, christmas)? Mislim na 436 patch i 4 zvanicna bonus packa, bonus pack 1, inoxx pack, digital extremes pack i bonus pack 4 (ne secam se da smo ga zvali christmas). Ove ostale stvari sto alek spominje su mahom neki no cheat i slicno i njih ces skinuti sa servera jer su serverske instalacije a ne klijentske. Naravno moze biti da postoji jos nesto, jer nisam odavno pokusavao da se nakacim na neki novi server a sve te stvari sam odavno poskidao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Mislim na 436 patch i 4 zvanicna bonus packa, bonus pack 1, inoxx pack, digital extremes pack i bonus pack 4 (ne secam se da smo ga zvali christmas). Ove ostale stvari sto alek spominje su mahom neki no cheat i slicno i njih ces skinuti sa servera jer su serverske instalacije a ne klijentske. Naravno moze biti da postoji jos nesto, jer nisam odavno pokusavao da se nakacim na neki novi server a sve te stvari sam odavno poskidao. ← Great, probam vec veceras ;) Dajte bre neki domaci, znam da je ranije bio rur-ov, shta je sa njim? Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts