arie1 Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 to da svaka mu cast.......a zasto ne igra vise vidim lvl decay mu je na 49 lvl....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted September 11, 2005 Author Report Share Posted September 11, 2005 A gde(northrend?)igrate i kad(12pm?)na net-u?Mislim na clanove bwsl odnosno 4GL™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 e ti si bio na tv-u kad?jel ce biti opet..moram da pogledam to :)..odgovorite plz da znam :) na kom program i kad? ← Ovo nije bilo ozbiljno jel da ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 De nije ozbiljno, moram i ja to da vidim, da se smejem malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeNiCiLLinE Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Kako to da nabavim??? Zivo me zanima Vladoica na TVu. Quote www.mmc4life.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 nisam odigrao mnogo solo partija na velikistrumf ... mozda oko 80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco.Ninja Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ima i clan cS ali to je vec Reign of Chaos tako da..... btw cS = Crazy Serbs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 imamo mi na xpamu clan SdT(Srbija do Tokija) svi(shamani i gruntovi) imamo +75% pobeda a peoni su nam klan u doti. igramo klanske meceve i vecinom pobedjujemo. pa mogao bi da se javi ako je josh neko u nekom klanu na xpamu. ili ako neko oce da nam se prikljuci nek kontaktira nekog od shamana,ili mene pa da ga invitujem(dodjite na kanal: Clan SdT tu se okupljamo od 21h svaki dan Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 imamo mi na xpamu clan SdT(Srbija do Tokija) svi(shamani i gruntovi) imamo +75% pobeda a peoni su nam klan u doti. igramo klanske meceve i vecinom pobedjujemo. pa mogao bi da se javi ako je josh neko u nekom klanu na xpamu. ili ako neko oce da nam se prikljuci nek kontaktira nekog od shamana,ili mene pa da ga invitujem(dodjite na kanal: Clan SdT tu se okupljamo od 21h svaki dan ← Ima klan IiIsImIsI moj shaman ti je ukrao chiftena hehehehe lezi dole :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 el to onaj sto je rekao da ce doci da me bije? ja sam mu dao cak adresu gde zivim ali se nikad nije pojavio. btw sad mu je banovan ip vecno tako da zapitaj se ko je pobedio... Kad je ukrao chiefa meni i josh neki bitnim u kllanu je dao peone al se zajebao sto je ostavio mom otrtaku iz kraja op na kanalu,pa je on nama razdelio i onda je usledio njegov ban sa svih Clan kanala kod kojih poznajemo ljude, i na kraju kao slag na tortu ip ban kao sto rekoh. Nego pon je izvukao deblji kraj(mi nismo imali klan 2-3 dana a on sad nema nijedan dobar server na kom moze da igra). Tako da se zajebao kad nam je sjebao klan posto poznajem neke od admina... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 el to onaj sto je rekao da ce doci da me bije? ja sam mu dao cak adresu gde zivim ali se nikad nije pojavio. btw sad mu je banovan ip vecno tako da zapitaj se ko je pobedio... Kad je ukrao chiefa meni i josh neki bitnim u kllanu je dao peone al se zajebao sto je ostavio mom otrtaku iz kraja op na kanalu,pa je on nama razdelio i onda je usledio njegov ban sa svih Clan kanala kod kojih poznajemo ljude, i na kraju kao slag na tortu ip ban kao sto rekoh. Nego pon je izvukao deblji kraj(mi nismo imali klan 2-3 dana a on sad nema nijedan dobar server na kom moze da igra). Tako da se zajebao kad nam je sjebao klan posto poznajem neke od admina... ← za tvoju informaciu skinut mu je ban tako da neznam sta da ti kazem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divad Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 el to onaj sto je rekao da ce doci da me bije? ja sam mu dao cak adresu gde zivim ali se nikad nije pojavio. btw sad mu je banovan ip vecno tako da zapitaj se ko je pobedio... Kad je ukrao chiefa meni i josh neki bitnim u kllanu je dao peone al se zajebao sto je ostavio mom otrtaku iz kraja op na kanalu,pa je on nama razdelio i onda je usledio njegov ban sa svih Clan kanala kod kojih poznajemo ljude, i na kraju kao slag na tortu ip ban kao sto rekoh. Nego pon je izvukao deblji kraj(mi nismo imali klan 2-3 dana a on sad nema nijedan dobar server na kom moze da igra). Tako da se zajebao kad nam je sjebao klan posto poznajem neke od admina... ← Kad si debil a i videces nesto vrlo zanimljivo!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Show_Time Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 nashi klanovi aTa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 vidi idiot se javlja...idi zakopaj se u neku rupu i umri... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 e.... desi divade druze ehhehehe ja vidim da nisi trebao da vracas klan kad te ovako jasu a ti im lepo wratio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 vratili bi ga mi u svakom slucaju tako da je sebe samo postedeo tako sto je vratio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) postedeo cega ? a ako ne znas ima nacina da se skine ip ban ali ti izgleda nemas pojma o tome Edited September 29, 2005 by foxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 znam ja to ali ako budem izvalio njegov novi nick o5 ce ga banovati,tako da mu savetujem da se ne pojavljuje kod nas na kanalu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts