AlexG Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 (edited) Nisu lose poceli ovi nasi. Za sada 1-0 by Kezman u 18. minutu. 43. minut Odlicna akcija Milosevica i Kezmana koji je poslao loptu ka stativi. Ali to je trebalo videti! Malo su se ovi nasi probudili i poceli da trckaraju. 47. minut lep slobodan udarac Krstajica, ali nazalost golman Litvanije uspeva da zadrzi loptu. Nedugo zatim Vidic i jedan protivnicki igrac se sudaraju glavama nakon izvodjenja kornera za SCG. 55. minut Milosevic masi penal i sledi idirektni udarac zbog faula nad njim, medjutim nista! 75. minut Sasa Ilic postize drugi gol za nasu reprezentaciju. Nije lose nije lose, samo se sad ne smeju opustiti, da nam ne zabodu tri gola! SCG-Litvanija 2-0 I konacno kraj! Bilo je jako dobrih, cak stopostotnih, sansi, ali necemo o tome. Sve u svemu lepa tekma, nasi su poceli konacno da trce malo brze i vec se vide rezultati! Edited September 3, 2005 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaay Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Odlicna odlicna tekma.Evo bas sad se zavrsila.Fantasticna igra nasih.Ali ja nikako da ukapiram sta Savo trazi u ovom sastavu???Taman sam mislio da smo ga se resili.U svakom slucaju FANTASTICNA odbrana nasih u sastavu Gavran-Vidic-Krstajic-Ivica. SVAKA CAST I NADAMO SE ISTOJ IGRI I PROTIV SPANACA U SREDU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Kako onaj Milosevic nezna da sutne penal a reprezentacija da izvede indirektan sa 7 metra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Solidna tekma...nista preterano...bitno da smo overili 3 boda...jedva cekam Spaniju! Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 da, definitivno tekma za primer. odbrana je besprekorno funkcionisala, imali smo inicijativu u napadu a shto se realizacije tiche neshto dash a neshto ne, to je fudbal. posebno mi je drago shto je kezhman proradio, postigao prvi gol i napravio drugi. ni meni definitivno nije jasno shta kovachevitj trazhi pored zhigitja ali valjda selektor bolje zna od mene. izuzetno vazhna pobeda kako u rezultatskom tako i u psihichkom smislu i ochekujem dobru igru (i dobar rezultat) i protiv shpanaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 bitno je sada scg da odigra sa spanijom nereseno ili da pobjedi i onda prvo mjesto zagarantovano ;) Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaay Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 ni meni definitivno nije jasno shta kovachevitj trazhi pored zhigitja ali valjda selektor bolje zna od mene. milosevic a ne kovacevic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Svi vi shto unosite euforiju, da li ste primetili protiv kakvog protivnika smo mi igrali danas? Mada, imali su jednog igracha koji ume dribla i mozda chak i dvojicu koji su obucheni da skoche i udare loptu glavom tako da ona ode u smeru u kome to zele... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Pa nema neke potrebe ni za unosenjem pesimizma...pusti ljude da se raduju. BTW svaka cast na profi sarkasticnosti... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaay Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Tebi Bartuc stvarno covek ne moze nikad da udovolji :))) Jedini smo u ovoj grupi bez primljenog gola u kvalifikacijama za sada, prvi u grupi i ako bog da da napravimo nesto i protiv spanije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Svi vi shto unosite euforiju, da li ste primetili protiv kakvog protivnika smo mi igrali danas? ← Ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Svi vi shto unosite euforiju, da li ste primetili protiv kakvog protivnika smo mi igrali danas? Mada, imali su jednog igracha koji ume dribla i mozda chak i dvojicu koji su obucheni da skoche i udare loptu glavom tako da ona ode u smeru u kome to zele... ← au mi smo reprezentacija boli glava pa onda imamo pravo da budemo prepotentni... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 milosevic a ne kovacevic :) ← lapsus lingue :) mada sve shto se odnosi na jednog odnosi se i na drugog, fala bogu pa bar kovachevitja nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ehhe super je tekma bila ...dobro je da smo pobedili...ali moram priznati penala NIJE bilo stvarno _^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 o bozhe... da li nam je ovo bila najbolja utakmica u poslednjih 5 godina ?? ja tako mislim :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 tekma je bila odlična...svaka čast plavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Svi vi shto unosite euforiju, da li ste primetili protiv kakvog protivnika smo mi igrali danas? Mada, imali su jednog igracha koji ume dribla i mozda chak i dvojicu koji su obucheni da skoche i udare loptu glavom tako da ona ode u smeru u kome to zele... ← A mi smo kao mnogo dobri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Pa o tome pricham... Ne znam chemu euforija... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 nemojmo tako ipak je litvanija ekipa koja je primila jedan gol u dvomechu sa shpancima, igrala izjednacheno sa bosnom i belgijom u gostima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 taj fazon. protiv spanaca igrali x. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ok pobedili smo... Ali onog savu miloshevica treba ubiti to je toliko retardiran chovek da je to neverovatno... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ^^jedan od pobornika eutanazije... Klasicna Love & Hate varjanta...preterujete sa onim Hate delom... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 (edited) Pa o tome pricham... Ne znam chemu euforija... ← mislim da nisi shvatio poentu njegovog posta... Edited September 4, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ma mora neko da bude retardiran... prvo deja sada savo :/ pa dokle vise ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 nemojmo tako ipak je litvanija ekipa koja je primila jedan gol u dvomechu sa shpancima, igrala izjednacheno sa bosnom i belgijom u gostima... ← Shto pokazuje neverovatan kvalitet svih ekipa u grupi... mislim da nisi shvatio poentu njegovog posta... Da, realno... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts