travar Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Jel mi se chini ili linkovi vishe ne rade?... Tj za SiDzo?... ← neradi ni meni skenjo sam se cekao sam celu noc i stalo je na nekih 75%... sta je sa linkom??? Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 (edited) Travar brate skokni do Ns-a, imas moj broj na www.s1ckmf.cjb.net pa klikni na sanduce da ti narezem oba ako hoces i jos brdo movie-a, al za to ponesi hard :D I Sidzo movie mesar manijak(ne znam ko je) ima najjaci frag usp-om na infernu Edited September 6, 2005 by Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 roka grobaru moj... ajd meni to odradi svega ti, plzzz ! tnx ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 brate karta do ns-a 60 din :)) ok cucemo se docu jedan dan.. Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 I Sidzo movie mesar manijak(ne znam ko je) ima najjaci frag usp-om na infernu ← Hihi, lik je iz Rume, igra za neki od tamosnjih klanova, ne znam za koji, jel se, kako to vec biva, menjaju svake 2 nedelje :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 @ Claw mogutje, davno je bilo... @ Roka Ma kakvi, meni je najjachi hyper kad iskache sa B kroz prozor i daje 2 heada.... @ Master Ne kenjaj pls, mesar je bio teamleader gameroyala, sad je u ukorima i to je to... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ne kenjaj pls, mesar je bio teamleader gameroyala, sad je u ukorima i to je to... :/ ← A zovu se Ukori? :D p.s. pazljivo sa rechnikom Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Corey, prijatelju :), daj osposobi to taj SiDzo link, zivota ti.. :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 A zovu se Ukori? :D p.s. pazljivo sa rechnikom ← Uuu Domi na*ebao si!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Uuu Domi na*ebao si!!! ← Bajicu, ne pali vatru, da ti ja ne zapalim jednu indijansku na vratu kada te vidim Btw, greskom sam narezao jedan dvd sa cs filmovima 2 puta, a poshto si dobar deckic, dobices ga na lepe ochi pod uslovom da dodjesh po njega ;) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Bajicu, ne pali vatru, da ti ja ne zapalim jednu indijansku na vratu kada te vidim Btw, greskom sam narezao jedan dvd sa cs filmovima 2 puta, a poshto si dobar deckic, dobices ga na lepe ochi pod uslovom da dodjesh po njega ;) ← E bas ti hvala!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ne radi?!? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ne radi?!? ← Exactly ;) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 tada je glorija izbacila mojo u polu finalu... team.shokata je bio drugi na turu.... film je ok uradjen... ← Hahaha, nego sta ... tim shokata je sabio.. u sastavu.... claw of the wing ma tjao, shoda, ghost, ja i..... da li je bio hotix ili slim :)) ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 13, 2005 Author Report Share Posted September 13, 2005 Filmovi su preneseni pa su ovo novi linkovi http://download.netgames.co.yu/Za_Drenikov...ovi/Hit_Out.wmv http://download.netgames.co.yu/Za_Drenikov..._Tournament.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Filmovi su preneseni pa su ovo novi linkovi http://download.netgames.co.yu/Za_Drenikov...ovi/Hit_Out.wmv http://download.netgames.co.yu/Za_Drenikov..._Tournament.avi ← Forbidden You don't have permission to access /Za_Drenikove_korisnike/aa/Filmovi/Hit_Out.wmv on this server. Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Hahaha, nego sta ... tim shokata je sabio.. u sastavu.... claw of the wing ma tjao, shoda, ghost, ja i..... da li je bio hotix ili slim :)) ? ← Ma najjaci ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claw of the wing chao Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Ma najjaci ste ← bugarin je tada pokvario komp...ima neku auru koja lesi kompove.... svaki put kad smo otisli na neki tur on je pokvario komp...morali su menjati ceo komp:) igrao je slim!!!! pa objasnili smo tada tur..realno.. Quote Cobratix ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 bugarin je tada pokvario komp...ima neku auru koja lesi kompove.... svaki put kad smo otisli na neki tur on je pokvario komp...morali su menjati ceo komp:) igrao je slim!!!! pa objasnili smo tada tur..realno.. ← Bili ste dobri!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 sidzo tur ne radi film tj ne moze da se skine :/ Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 sidzo tur ne radi film tj ne moze da se skine :/ ← Jbg, zakasnio si!!! Kad sam ja skidao, radio je link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Meni forbiden :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 16, 2005 Author Report Share Posted September 16, 2005 ma watch mogu da ti narežem ako hoćeš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 ma watch mogu da ti narežem ako hoćeš... ← Alo, ima na ovom forumu josh ljudi osim watcha na koje treba misliti Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 ali znash li ti ko je watch ?!? on zna Heatona :))))) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts