Jump to content

Vrlo Ocigledan PLAGIJAT

Recommended Posts

znachi puno poshtujem sastav audioslavea...

zna se ko je ista je bio Ratm

ali ovo je uzas...

poslusajte

audioslave - your time has come (noviji singl, album out of exile, 2005)

pa onda :

metallica - bad seed (reload, 1997)

smoricete se tesko ako gotivite tom morella (gitaristu ratm/audioslave)...

glavni rif u pesmi audio slejva je surovo preuzet/ukraden/prekopiran/isplagiran iz bad seeda, rif koji svira hetfild nekoliko puta u toku pesme ( na pocetku, posle refrena, i pre, za vreme, i posle solaze hemeta )

ok razumem ja da se s vremena na vreme ukrade nesto ALI OVO JE JEBENO PREVISHE...sta jel su mislili da se nece provaliti da su pokrali jebenu metaliku...nije to neki nepoznati finski gotik-metal bend koji svira u nekoj rupi...to je metalika. i audioslave se napravio lud i uzeo ceo fazon pesme....pakao...trebalo bi ih tuziti :)

Trenutno nemam pri ruci obe pesme da uporedim, ali ovako iz price mi to ne deluje nista cudno niti preterano dramaticno. Kradu se delovi pesama oduvek, neki se cak i poklope "slucajno", mis'im, sta covek da radi :) Upravo zato sto je metalika bila u pitanju verujem da to mozda nisu namerno uradili, vec bi pokrali finski gotik bend i kao "super smo".

stvarno lici!

Ali to si mogao da kazes za svakog samo ne za tom morella on covek sta radi sa gitarom to je za neverovati!

Ponekad se zapitas dali je moguce proizvesti te zvukove na gitari?

A da su propali od kad se raspao ratm to se slazem vise ni sam ne mogu da ih slusam!

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

4 takta je dozvoljeno uzeti, bez ikakvog pitanja i ne podleze bilo kakvim sankcijama. Nisam preslushao pesmu ali ako su uzeli vishe od 4 takta kapiram da bi ih Metallica vetj tuzila.

Ni ja ne gotivim Audioslave vishe nego RATM ali ko mene pita...

Edited by Nemesis Enforcer

Life is gistro...

Huh...svarno melodija je identicna, jedino sto je odsvirano u drugom taktu i tonalitetu...E sad, ja ne bih bas bio toliko surov pa da tvrdim da je Audioslave pokrao Metallicu...Rif jeste identican ali jbg...desava se...

anywayz Your Time Has Come >>> Bad Seed

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

mene uzhasno nervira kada prepoznam deo pesme u nekoj drugoj pesmi, pogotovo ako je to neshto toliko lako uochljivo kao shto je vokal

fatboy slimov poslednji album sadrzhi pesmu u kojoj se chuje chorus (jingo lo ba) koji sam slushao u kejvovom promo mixu dva meseca pre toga

e sad, ja znam da je fatboy radio taj album godinu dana i da je verovatno ranije upotrebio taj vokal ali iritiantno ga je chuti u odvojenim varijantama koje su totalno drugachije

neka osoba glupak hehe

Pa ne da bi ih tuzila nego onaj smrad Lars , samo gleda kako pare da uzme...

lars je kralj nad kraljevima ja se ne mogu prestati smejati kad ga slusam/gledam :))

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.