Kole Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 The Pain...the aggony... 9 ingame dana, sa velikim pauzama na pochetku i gotovo nikakvim na kraju trebalo mi je da nafarmujem exaulted reputaciju sa Wintersrping Frostsaber Trainerima i da kupim poslednjeg preostalog epic cat mounta u igri koji nema retardirani oklop na sebi, izgleda kao Glacier, zanchi nema krvave zube ko obichni Pride Watcheri i totalno je scary purple! =oP sliku kachim kasnije =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Gratz ^^ Vidi moj inventar dole :) Btw steta sto horda ne moze da kripuje za reputation ;/, ocu tog mounta ;) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 znao sma , toliko je prichao o tome na forumu da mi i pokojni deda zna o tome :) elem neka ti je sa srecom i uzdravlje :) , ajde kaci slike da vidimo da li se isplatilo :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 bravo sine bane konachno si postao bole .. chovek ps: dodata fora shto shto deo rechi pochenje kao i nick svima poznatog nam lika .. pa ti vidi Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellboy Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 ajde da ne otvaram drugi topic ako moze meni neki savet kako da nabijem exalted reputaciju sa trolovima (undead sam). ocu epic raptora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 31, 2005 Author Report Share Posted August 31, 2005 interfrakcijska reputacija nabija se runeclothom i pvpom trolovima su elfovi racial protivnici znachi klanjem elfova budzhish reputaciju sa trolcima no bolje od toga je farmovanje runeclotha/molba guildmateovima da tishalju sav rune koji im pretekne...20 runeclotha daje 50 reputation poena, skala je 6k honoured (koju si verovatno napunio) 12k revered i 21k exaulted...znachi oko 33k reputacije = 660 butkica od po 20 runeclotha ti treba....ono sto je smeshno je da za tu akciju treba manje vremena nego za ovo moje sranje...samo navatash neke wp/ep smorove koji bacaju runecloth i pichi...najcontested area tog tipa kod nas na SMoonu je lake kel'theril u , vidi chuda, WSu... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 shitz0r !! taman imam sa novim warrom lvl 56 i jedva sam cekao da idem do winterspringa da trazim koleta i da ga gankujem A on mi pobeze ... ehhhhh Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 GDE SU TE SLIKE ! :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts