Jump to content

THE PRODIGY!!!

Recommended Posts

E i ja da kazem par reci... Znaci, ja sam bio 3 reda od ograde ispred bine... I posto su me posteno izudarali i ispolivali pivom... Otisao sam nazad po vodu i vratio se negde u sredinu... Toliko napusenih i nadrogiranih kretena u zivotu na jednom mestu nisam imao prilike da vidim, a nadam se i da vise necu imati priliku...

Najjaci utisak na mene ostavila je riba iz MistakeMistake (kako se zove? Ima li neko slike? :)), ona cupava u helankama :))).... Posle nje mi je samo falilo Magic People Voodoo People i mogao sam ici kuci....

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mislim da nije samo do toga, sigurno udela ima i situacija gde bi 100 aparata u prva dva reda gruvala bliceve non-stop, shto smeta izvodjachima

al zato nekoliko strobova, od nekoliko KW ne smetaju nikome :)

pa kapiram da likovi oce da se ograde od bilo kakve zloupotrebe tog a/v zapisa... jer ako bi ga ti slik'o, i to na nekom javnom mestu objaviJo, on bi te tuz/ko, i ti bi najeb'o

jbt al se rimuje :)

Dopefish lives!

ako idesh sa nekim cicama samo ubacite kod njih u torbu, em shto njih povrshno pretresaju, em shto uvek mogu na prichu da se vade [;)]

Pa nije bash da povrsno pretresaju , moje drugarice su imale u torbi 3 votke+2 guarane i ovi su otvorili tasnu SVE DZEPOVE + sa BATERIJSKOM lampom gledali sve detaljno i naravno oduzeli :(