uveta Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ma u delu gde se igrao oficijalni deo turnira je nestalo toliko steelpadova, da to nije zdravo. Najvishe 1. dana, kad nije popisivano kome su date podloge. ← Kolko smo mi sudije sumirale, brojale i oduzimale, nista nije ukradeno iz gaming zone. Eventualno jedna podloga, mada mislim da je i ona na kraju negde isplivala. Bilo je malo cimanja kad je primeceno da fali monitor. Srecom, nasli smo ga :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Da znas da sam bio u iskusenju :))) Vidjeno! ← ahahaha...to je bio mudar izbor. Da sam te kojim slucajem uhvatio, djoka bi ti zavrshila, shirom srbije, na rafovima c-marketa u desetak konzervi jetrene pastete... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Ne se ljutis, decko, salim se. Ne kradem i ne mislim da pocnem! Sto si namcor? I ne kaze se stojao, nego stajao :P Edited August 29, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 sto ne shvatash (saljivo) upozorenje ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 sto ne shvatash (saljivo) upozorenje ? ← Ne zvuci saljivo :) Nigde smajlica, sve same pretnje amputacijama Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 igi, ovaj ti rek'o da nemaš smisla za humor.. ja bih napravio kobasice od njega (i stavio smajli).. nego, na koju foru su zaboli samo dve podloge? meni je delovalo da će najviše faliti sluški i podloga.. meni nisu ništa ukrali, čak se čudim kako to da mi je mp3 plejer još uvek tu, s obzirom da je vladao deficit flash-eva za prebacivanje demoa, pa su i njega koristili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 LOL Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ne zvuci saljivo :) Nigde smajlica, sve same pretnje amputacijama ← pa pogreshno si me razumeo. Nisam mislio samo na amputaciju nego naravno i na kastraciju. a smajliji su precenjeni. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) Gotov sam, 100%, mrtav sam... i tako... ... kako god... ...chudak si... Edited August 29, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Ja sam moj Rur poster dobio legalno. Burazer poslao snaju da trazi od (valjda) Laleta. Ona uvek dobije dupli sladoled preliv u Meku. Necu da sitnicarim, ali poster ima jebeno veliku mrlju od kokiske. Greota. U subotu sam dosta blejao na Rur standu. Primetio sam da su podloge bile na izvolte. Poluspretan lopov bi dignuo misa i sluske, a spretan bogami i tastaturu. I nakraju sve sitno drpali. Jebi ga, svi znate gde zivimo. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 (edited) [:p] ja chudak?!? u svakom slucaju ti se primash za riplija. Chill man. Edited August 29, 2005 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 e laki, da nemate mozhda neki komunistichki poster vishka? to sam hteo da pitam ali sam svaki put smetnuo s uma.. Za rabotnikom je opsta potraznja, tako da cu uskoro dostampati neke nove. Ovoga puta sasvim sigurno, nece biti kao prosle godine. Tako da negde tokom septembra javljam da ima rabotnika, pa da mozhete da ih preuzmete. Ili budu u paketu sa majicama, ko zna :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 strasno bre....ne mogu da verujem..... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 meni su ukrali mrtvu kozak 2 podlogu (da, da lale, onu!!), munjevito je nestala jedna pakla pljugi i dopola puna flashica sa vodom (?!). Neeee! Da li je moguce?! Neeee! Pa kako ces sada pobedjivati u DOTI i Guild Warsu? Ta podloga je bila sve! Ovo oko flashica, mozhda su "tetkice" pokupile, setale su one tako po standovima cesto, a za pljuge pojma nemam. Jbt, dobro sam ja prosao sta sam sve imao tamo. Izgleda me se plase deca :) Ma nije bas, pazi, sad mi ovde nabrajamo pa ono, ali nestajale su tako te sitnije stvari. Tipa meni fon nije nestao srecom, jednom sam nepazljivo ostavio fotoaparat i tako, ocigledno su marnjavali samo sitnije stvari a ove krupnije nisu imali prilike ili nisu smeli sto rece neko, ko bi ga znao. nego, na koju foru su zaboli samo dve podloge? meni je delovalo da će najvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ja sam moj Rur poster dobio legalno. Burazer poslao snaju da trazi od (valjda) Laleta. Ona uvek dobije dupli sladoled preliv u Meku. Necu da sitnicarim, ali poster ima jebeno veliku mrlju od kokiske. Greota. ← hahahaha a tebi su uvalili taj poster hehehe , bas sam se pitao kod koga je zavrshio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 E ljudi, al stvarno greota. Mnogo lep poster. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ocu i ja rabotnika... i ja..... i ja... i ja... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Neznam sta se kralo na WCG-u, ali sta sam ja gledao u igraonici da ljudi kradu, u ovom trenutku mogu da se setim samo 2 primera... Dakle tastatura, mish i slusalice su zakljuchani na svakom kompu katancem, ali neko se setio da ishchupa slushalice i ponese ih onako bez banane, ajde to je i ok, ali kad je neki lik ukrao sa 3,4 kompjutera kuglice iz kuglichnih miseva... to je bio vrhunac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Neznam sta se kralo na WCG-u, ali sta sam ja gledao u igraonici da ljudi kradu, u ovom trenutku mogu da se setim samo 2 primera... Dakle tastatura, mish i slusalice su zakljuchani na svakom kompu katancem, ali neko se setio da ishchupa slushalice i ponese ih onako bez banane, ajde to je i ok, ali kad je neki lik ukrao sa 3,4 kompjutera kuglice iz kuglichnih miseva... to je bio vrhunac... ← mozda su mu trebali klikeri!? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 i dopola puna flashica sa vodom (?!). ← to sam bio ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Ja teo da zabodem figurice iz WOW-a na extreme standu, eeeextraaa izgledaju. Jos ja lepo pitam kolko para(a stvarno bi kupio, i da su 50 e....samo de da nadjem 50e...^^), i riba sto radi tu aaa nisu na prodaju....Ihh reko sta da joj radim sad da je silujem pa da kradem figurice ili da je sheep/sap/shackle/stagod i da deknem i da palim ^^ Ih jebiga nisam imo muda... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 priznajem zabo sam 2 kartona kokte :)) znachi navukli su me na to govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 INTRUDER ALERT, INTRUDER ALERT Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ujebote :) dodjem za 50 dinara vratim se kuci sa postarima figuricama mobilnim telefonom mp3 plejerom, podlogama za mis. Sto me niste zvali :( Elem mogu ja jedan poster da dobijem na kucnu adresu ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts