ZerBah Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 3. napraviti live chat na forumu? :) uuuu live chat na forumu bi bilo surovo Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Pa vec postoji RUR IRC kanal /join #rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 IRC niko ne koristi i nepraktican je Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 mda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 1.Prvo shto mi padne napamet je pes zbog koga sam i doshao 2.ubedljivo su najbolji iz klejbezable mozesh da seresh koliko hocesh 3.naprviti hejterski topic i prozivke izmedju c(h)lanova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 1.kad cujem rur pomislim da li je danas petak.. 2.topici sa starih egzita,my two cents(ut liga) 3. trebalo bi dodati vise zena na forumu.. jel tako lale (pavle;))) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) 1.Prvo shto mi padne napamet je pes zbog koga sam i doshao 2.ubedljivo su najbolji iz klejbezable mozesh da seresh koliko hocesh 3.naprviti hejterski topic i prozivke izmedju c(h)lanova ← 1.OMG WTF !!11 Pa na svakom topicu vlada zesci hejt , sta ce ti josh poseban topic za to?? 2.Sochnije je kad se ovako svuda po malo proziva , tako ne bi bilo zanimljivo Edited August 27, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 IRC niko ne koristi i nepraktican je ← grr... ovo da nisi vise rekao u mom prisustvu IRC je u poslednje vreme extra ziv.. samo sto se nazalost skuplja previse debila.. ali dobro, i oni se kao racunaju u zive :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 1. Maslinasto zelena 2.kristina i Ajd da vas vidim sad 3. Ocu stari skin, manje hejta Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 koja je adresa IRC servera? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 1. Moj prvi forum, nekadashnja dobra atmosfera, planetarion, igranje kvejka 3 sa chlanovima foruma (iako nikada nisam znao dobro da igram isti, UTovci su uvek bili dobrodoshli:) ) 2. Fajnal kauntdaun for Kristina je definitivno najlegendarniji topic, SVI su na forumu zeljno ishchekivali ishod istog. Pored toga i Mudoman je imao svojih momenata:) 3. Search nikada nije ni radio kako treba, osposobite ga odmah, stari skin naravno, sa ovim skinom forum nije isti irc.balcan.net #rur Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Jbt. svi toliko hvalite tu Kristinu, pokushao sam da je izvuchem nekako onim search-om koji "radi", ali neuspeshno . Aj ako neko ima neke quote-ve ili tako neshto, neka kachi. THX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 koja je adresa IRC servera? ← irc.balcan.net port 6667 kanal rur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) Jebo te, Statore, Edited August 27, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 kristine nema trenutno u bazi, pošto su tamo samo ovogodišnji postovi. bekap postoji i jednog dana će ponovo osvanuti među arhiviranim postovima.. dz, nešto se ne sećam tebe u aj da vas vidim sad.. jesi se plašila? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 e, koji je to aj da vas vidim sad topik ??? *ch1zra ga se ne seca... o_O Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 1. Ljudi ... ovo sto sam upoznao i sto valja . za budale se uvek lako napravi ignore :) 2. Topic ufff covece od starih ut podjebavanja, fotonc topika i flesbekova iz njih , mudomana do ovih trendovskih novih kako smuvati ribu i sl... sve je to pod uticajem tv-a ovo sto se prica i sto kurgan uvaljuje *(ko je rekao ckm :pp ) ovih dana 3. Sajt vishe vesti, pokusaj jace interakcije sa korisnicima, forum rasiriti jos vise ako je to moguce u gaming vodama (po meni svako ko igra ozbiljnije multiplayer igrice cuo je za neki tamo RUR :)) . za zabavu se uvek nadje vremena :) to je samo inspiracijsko pitanje ... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 1. Najbolje mesto za bleju na netu. Pomoc u svakom trenutku. Lale Tolerancija i Ivan_ Strogi. 2. Crash-ovo cimanje oko devojcice i Aj pricajte bre! 3. Bilo bi kul kad bi pravili turnire u odredjenim igricama dvaput godisnje. Rur tur leto i Rur tur zima. :) Dizajn sajta, kao i fukcionalnost nisu najsrecniji. In house, (upcoming, newly added) events i poll koji se ne apdejtuju... Links i chat deo koji ne postoji, a i svi ostali se slabo azuriraju. Mislim da bi trebali da napravite novi, jednostavniji a lepsi dizajn sa malo sekcija ali da sve budu redovno azurirane, a samim tim i posecene. Ovako nesto: News (glavna) Demos (zaduzite nekog ko je u prici da vam redovno isporucuje friske demoe) Files (svi fajlovi -programi, tekstovi, slike- idu ovde) Chat (direktan pristup chatu sa sajta. mozda bi tako pobedili neposecenost istog) Forum (sve kul) p.s. Evo da ne bi bilo da samo laprdam, konacno sam dobio ADSL pa ako imate nekog posla recite. Moze i sastavljanje anketa i statijaznam. Sve za Rur, jer vas mnogo volem! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 1. 2000. godina i onaj zuti dizajn sajta, ako se ne varam :) 2. Hu anderstends dis top sikret toking? 3. Hmmm, poboljsati, na forumu nista, a na sajtu jedino da malo cesce updatujete ostale sekcije Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 ovakvi topici me uvek oraspolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 dz, nešto se ne sećam tebe u aj da vas vidim sad.. jesi se plašila? :D ← Ma nisam, izjasnila sam se ja tada, al ne znate osobu, a i tek sam stigla na forum negde tad I ja hocu vishe prostora za PM Mudomana zaboravih Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 ja ocu nagradu Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 Sto nisi dos'o na UT turnir :> Sto se nagrada tice, ok, ja cu polako sumirati ove vase postove, onda cemo da napravimo "bubanj" i izvucicemo pobednika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 moze, ako samo ja budem u bubnju u suprotnom, tuzicu vas nekom... mami i tati najbolje.. samo moram da se iscimam da saznam ko su vam mame i tate svima iz RUR-a... puno posla... btw, lucky, podloga... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Eto maha se prisetio i moram priznati da sam stvarno voleo one zvezdice, ocu zvezdice nazad sa sve starim forumom! Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts