Shale Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 da li sam samo ja i moja konekcija debili ili lag na shadowmoonu i svim ostalim serverima je i vama konstantno prisutan !? lepo pichi i od jednom skochi i na 2k !? odma posle toga ili diskuje ili bude ur dead !? WTF is wrong za shta mi placamo za lag ili igru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) da li sam samo ja i moja konekcija debili ili lag na shadowmoonu i svim ostalim serverima je i vama konstantno prisutan !? lepo pichi i od jednom skochi i na 2k !? odma posle toga ili diskuje ili bude ur dead !? WTF is wrong za shta mi placamo za lag ili igru ? ← meni se to cesto deshava,ali poshto imam veratov wireless 3pujem se da je do njih Edited August 24, 2005 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 i meni se deshava to .. mada deshava mi se da mi i zakochi na 5-6sec i onda nastavi normalno .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 i meni se deshava to .. mada deshava mi se da mi i zakochi na 5-6sec i onda nastavi normalno .. ← bash to zakochi, pa nastavi..... ili diskuje X( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 deshava se... ponekad kad si u velikoj guzvi mozda previshe podataka za nashe konekcije pa izlaguje... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 hdd Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 hunter item !!! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 oce to kad hard disk pocne da se lozhi. Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ni jedno od vidljivih kochenja u ovoj igri nema veze sa hard diskom. Svaki disk kupljen u poslednjih 5 godina (a sumnjam da neko igra na starijem) radice posao odlichno. Problem mogu biti samo konekcija i memorija. Al sam vam sad reko! p.s. Nego sta nego hunter item! I disk, i konekcija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BwadBoy Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Ni jedno od vidljivih kochenja u ovoj igri nema veze sa hard diskom. Svaki disk kupljen u poslednjih 5 godina (a sumnjam da neko igra na starijem) radice posao odlichno. Problem mogu biti samo konekcija i memorija. Al sam vam sad reko! p.s. Nego sta nego hunter item! I disk, i konekcija! ← zar 1GB memorije i 512kbs adsl nije dosta? Quote BwadBoy ---------------------- PiTCHW!SE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nothingman Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 zar 1GB memorije i 512kbs adsl nije dosta? ← Koliko sam ja provalio, u IF-u bi jedino 3 GB memorije bilo dosta, tj. da celu igru strpa u memoriju, tako da nema potrebe za swapovanjem podataka izmedju memorije i harda Ono sto sam hteo da kazem je da je prakticno nemoguce uochiti razliku u ponasanju igrice ako igras na disku sa 4k ili 7k obrtaja u minuti, a da sve ostalo ostane nepromenjeno. A sto se tiche cache-a na disku, njegove prednosti je jos teze uochiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Pa...znate kako ljudi,koliko para toliko i muzike...ako imas para imaces dobar racunar,dobru konekciju a pri tome i naravno dobro igranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts