Jump to content

Imba.janqca

Recommended Posts

Za alhemiste ti je najvaznije da odradis serijal q-va u scholou. Prvo ubijes butchera, pa onda jandicu barov,i na kraju dobijes krv da sumonujes heralda. Onda dobijes trinket da mozes da pricas sa duhovima na ostrvu. E onda od jednoh od njih kupis recepte za major mana i transmute water to air. To su ti dva odlicna recepta za kesh. Sto se tice alhemista nisu tolko bitne ni jedna reputacija, jer su ti ovo glavni recepti. Naravno flaskovi ce posle patcha postati jako cenjeni jer se njihov efekat nece gubiti posle smrti tj. trajace tacno onoliko koliko pise,znaci 2 sata. Tako da to nije lose za imati,ali svi oni su drop. I naravno najbolja stvar koja postoji major rejuvention potion,ali to je neki extra mali drop iz mca,tako da na to mozes da zaboravis...Ovo si mogao i ingame da me pitas da ne smaram ovde po forumu al ajd sad...

sa kime je najbolje da se bude exilted , i sta se dobija i rewardi i slicno gde ima to da se gleda i za alkahemista gde je enajbolje

Ne znam tacno sta je najbolje za alhemicare, ali mislim da ne gubis nista ako budes gotivan sa svima. Uglavnom ces i biti, jer ce ti status rasti dok radis kvestove. Za neke stvarcice ces morati dosta da se pomucis, ti licno, jel uglavnom sve te formule, paterni, blueprintovi itd su 'bind on pickup', tako da niko ne moze to da ti proda, moras sam da budes gotivan sa njima da bi dobio te stvari za sitne pare.

Recimo, ja vec 2 nedelje ubijam smrdljive bele furborge u Felwood-u i Winterspringu, ne bi li se zgotnuo sa drugim, tamnim, furborzima, koji cuvaju tunel izmedju felwood-a i Winterspringa. Kad se zgotnem s njima dobijam za nekih 3-5 golda forumulu za Enchant Weapon - +15 Agility, koji je JAKO trazen medju rogue-ovima.

Ponekad je mnogo grajndovanja potrebno, i veliki je smor.

BwadBoy

----------------------

PiTCHW!SE

e ja jos nisam provalio ( bolje reci, nisam trazio ) za sta su oni furblozi u azshari ?  [:)] kad vec tu o tom pricate, aj da pitam ;b

Kada si prvi put u ashari, oni su hostile prema tebi, jel tako? Mislim da se zovu Timbermaw Furlborgs. Ja bi preporucio da se ne bijes sa njima, jel oni kontrolisu prolaz izmedju fellwoda i winterspringa. a taj prolaz ce ti trebati da dodjes do WS-a.

BwadBoy

----------------------

PiTCHW!SE

Kada si prvi put u ashari, oni su hostile prema tebi, jel tako? Mislim da se zovu Timbermaw Furlborgs. Ja bi preporucio da se ne bijes sa njima, jel oni kontrolisu prolaz izmedju fellwoda i winterspringa. a taj prolaz ce ti trebati da dodjes do WS-a.

Ma to znam nego sta se dobija kad nabudiz reputaciju sa niima, ustvari jel se dobija nesto za? :) cuao sam nesto za alch/enchant/tailor

Po prvi put su hostile ...

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

zhivo me interesuje sta ce timbermawi da daju na revered ili ne daj bozhe exaulted (nakon pola puta do revereda vishe nema 5 poena za svaki kill samo 25 za chiefa i to je to =o))

Kako znas koliko reputation poena dobijas za svaki kill? Jel ima neki addon za to ili...? I koji protivnici donose najvise rep poena za Timbermaw furbolge?

Hvala unapred [:)]