kurshlus Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Okej...Napravili smo guild , ima nas dosta iz Srbije , ali tezhimo da postanemo internacionalni guild.Shto bi znachilo shta ? Da pozivamo sve strance kojima treba guild ?Vidim da neko svaki chas ulazi u guild , tako da ne razumem.Ja bih iskreno pozivao strance posle , kad vidim ko igra dobro a ko ne.Najlakshe to primetish u instanci ili Battlegrounds-u.Poshto vidim da stalno neko ulazi , zanima me jesu ti svi likovi vashi ortaci ili igraju dobro.Ako ovako nastavimo bice nas oko 500 na kraju. Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Okej...Napravili smo guild , ima nas dosta iz Srbije , ali tezhimo da postanemo internacionalni guild.Shto bi znachilo shta ? Da pozivamo sve strance kojima treba guild ?Vidim da neko svaki chas ulazi u guild , tako da ne razumem.Ja bih iskreno pozivao strance posle , kad vidim ko igra dobro a ko ne.Najlakshe to primetish u instanci ili Battlegrounds-u.Poshto vidim da stalno neko ulazi , zanima me jesu ti svi likovi vashi ortaci ili igraju dobro.Ako ovako nastavimo bice nas oko 500 na kraju. ← Vecinom su nashi. Vec smo prichali o tome (GL i officers) tako da nemash frke) btw nema ovaj ortak ovaj nije, ako napravi sranje onda out Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ma samo neka ulaze ljudi koji ce da igraju i bice ok.Naravno bez ludaka ,ninja i rambo igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyuk Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 mei samo da ne igra u guildi kreten koji ce da pulluje po 20 mobova u istanci i da ne igraju kreteni koji misle da su najbolji u ovoj igri da sve znaju jer mrzim jebena pametovanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Nek nas bude i 1000 ako treba, da budemo najveci, a shabane u instance necemo voditi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 90% tih sto ulaze svaki dan su nasi.... znas kako.. kako rece stalja, sad nas ima 80-90 ali vremenom ce se to iskristalisati, letece charovi koji su neaktivni, mozda neko sam odustane itd... ma bice dobro ako predjemo neku krizu koja ce se mozda javiti kad tada, na konju smo... za sada je dobro sto smo organizovali profesije kako treba i sto se pridrzavamo eng na g chatu Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ^ marsh na spavanje!! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ma ja vidim odma da roguova ima gomila... znachi minimalne shanse za loot u molten coru... a teshko se ulazi na server ja sam 50% batalio Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Ma ima dosta rogue-ova , a da ne prichamo o magovima...Tako da mass destruction with AoE Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Zaboravio si i shamane da dodas, ima i njih za izvoz :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 pa i treba da je dosta svih...vazno je da su koliko-toliko balansirani...ne treba ocekivati da u guildu bude po cetiri od svake klase...a i ko zna koliko ce ljudi otpasti NE ODUSTAJ! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 od nas osamdeset i kusur , 4-5 druida i isto toliko huntera Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ma teo sam ja da igram Druida....al me mrzelo da opet lecim po ceo dan pa sam uzeo maga Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojimbo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) Uzeo sam WoW i danas kreirao lika tom serveru o kom' svi pricate... 7 sam lvl ali ne znam da li bi imalo smisla da ulazim u Sindrom, posto mi je ovo prvi leek u WOW-u i ne verujem da bi mogao bas tako dobro da se snadjem kao igraci koji peglaju vetj par meseci... Igram sa rougom deluje mi kao najpokvarenija klasa u hordi!!! Pitanje: Da li gubljenje duela utice na expiriens ili bilo sta drugo, posto mi se to cini kao najlaksi nacin za uhodavanje.... Edited August 25, 2005 by yojimbo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Dodji slobodno u syndrome ,lakse ces da udjes u stos. Gubljenje ili dobijanje duela sluzi iskljucivo za dizanje skilla u tuci 1 na 1 i zarad licne satisfakcije, znaci ne gubis nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yojimbo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Opusteno onda!!! Jbte, da li jos neko ima problema sa Veratom preko dana, nema sanse da se igra WoW, latency mi je u proseku 2000 ne mogu ni vrata na krcmi da pogodim!!! Ej, a gde treba da se prijavim za guild ili kako to vec ide???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 .Naravno bez ludaka ,ninja i rambo igraca. ← ko da me zna do detalja ... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 mislim da cishcenje treba da padne tamo oko 50og lvl (tj kad jedno 40 likova bude 50 lvl) .. neaktivni, odustali i ostali .. do tada paziti samo na klase stranaca jel ipak nam za sada ne treba vishe ichega sem huntera i druida Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 pa kad bude moglo da se udje na server mozda nastavim da igram... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ovakva je situacija, makar kod mene bila juce: 15:00 - 897 queue 18:00 - 1100 queue 20:00 - 620 queue 23:30 - 114 queue 01:30 - instant :) Ne znam sta da vam kazem, ali mene smara cinjenica da cu cekati sat i po samo da udjem u server. Kad vidim queue od vise od 200 ja pritisnim esc i igram sa drugim likom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Ovakva je situacija, makar kod mene bila juce: 15:00 - 897 queue 18:00 - 1100 queue 20:00 - 620 queue 23:30 - 114 queue 01:30 - instant :) Ne znam sta da vam kazem, ali mene smara cinjenica da cu cekati sat i po samo da udjem u server. Kad vidim queue od vise od 200 ja pritisnim esc i igram sa drugim likom. ← pa i kad je quenue 1000,ubacish se,isqlirash pola sata/sat i posle igrash.meni nije nikakav problem,ne morash ti da sedish ispred kompa i cekash jedino nervira kada me izbaci u toq igre,a posle q 1000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 29, 2005 Report Share Posted August 29, 2005 Pa znam, ali dato slobodno vreme preko dana mi je ograniceno mnogim obavezama, pa onda gledam da tim cinom ne izgubim jedno sat i po, a mogu da igram sa nekim drugim likom u medjuvremenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts