Jump to content

KO JE SVE UPO NA SERVER

enclave

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ali zato je sada quee 1300... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ocu da igram :)

Jebem ti i drzavu i internet i sve :)

A sta mislite ovo, posto ja imam stalni net, ulogujem se tamo u 9 ujutru i budem ceo dan ulogovan, onda od kuce kad krenem da se ulogujem, disconektovace taj komp iz igraonice i ja cu uci bez cekanja... CIni mi se kao dobar plan, prbacu sutra, ili mozda sada stavim pa mozda taman do uvece dodjem na red :)

neko mi je ukrao kriglu...

Ali zato je sada quee 1300... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ocu da igram :)

Jebem ti i drzavu i internet i sve :)

A sta mislite ovo, posto ja imam stalni net, ulogujem se tamo u 9 ujutru i budem ceo dan ulogovan, onda od kuce kad krenem da se ulogujem, disconektovace taj komp iz igraonice i ja cu uci bez cekanja... CIni mi se kao dobar plan, prbacu sutra, ili mozda sada stavim pa mozda taman do uvece dodjem na red :)

E al ima neki trip ako si neaktivan duze od pola sata u igri ili 10min u character selection screenu kikujete sa servera...

Eh...da

znachi

prvi dan 5500

drugi dan 2500

tretji dan 1400

sad treba videti kakav tred ce da bude za vikend i home free smo...reshitje se problemi nije frka bre...

inache ja ushao jutros, nema teacha, nema saurona (mada su obavili transakciju jutros =o)) tako da sam izashao =o))

nacekacete se, ja sam 490-ti sada a bio sam 800-ti pre sat -sat ipo [V]

neeeeeeeeeeeeeee... negde na broju 300 mi pisalo da cu da cekam jos cuku ipo i ja upalim tv... vratim se da proverim polse 15-tak minuta kad ono disconected.... nista mi nije jasno, nije mi puko net imam kabl, a nekako mi cudno da je 300 ljudi pre mene otislo za 15 minuta..... sad sam 1800-ti neeeeeeeeeeeeeeee

Edited by Ramirez