pomija Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ljudi jel zna neko kako da igram na Europe pvp gn serveru ali ne na onom SBB/RUR.. . HOCU DA IGRAM NA BATTLENETU AAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ActiveX Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Kupi original wc i igraces `de `oces... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Samo downloaduj ovo : http://www.eurobattle.net/w3battle.php Izbacice ti novu ikonicu na desktopu, startuj war iz nje i mozes da igras, ako naravno imas 1.18. Mada bolje ti je da uzmes original,sad je stvarno dzaba, w3 i TFT sve zajedno su 20 eura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Mada bolje ti je da uzmes original,sad je stvarno dzaba, w3 i TFT sve zajedno su 20 eura... ← Gde to? Odma cu da kupim 10 komada! 50 evra su oba zajedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Gde to? Odma cu da kupim 10 komada! 50 evra su oba zajedno. ← Prichali su na nekom ranijem topicu da je valjda u knjizari Plato 800 komad, t.j. 1600 zajedno. Ja ga lichno nisam kupio jer mi je ochajna konekcija pa ni ne igram na netu od kuce, ali potrazi po nekim starijim topicima ( od pre mesec dana ) i videces... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Prichali su na nekom ranijem topicu da je valjda u knjizari Plato 800 komad, t.j. 1600 zajedno. Ja ga lichno nisam kupio jer mi je ochajna konekcija pa ni ne igram na netu od kuce, ali potrazi po nekim starijim topicima ( od pre mesec dana ) i videces... ← Ok, moguce da je pojeftinilo od izlaska WOW-a, ali ne verujem da je toliko drastichno, ja sam u januaru-februaru u platou uzeo oba, sa tachno 50E. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ja se secam kad sam pre godinu dana uzeo u mikro knjizi battle chest za 2300 tako da jebem li ga nije valjda poskupelo od tad xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ili budite pametni pa narucite iz Rusije CD keyeve za 400din kao ja i kupite 2 falsha da instalirate na eng jeziku...i posle vratite ruski disc i pikate kao sa Sharkyjevih 50E.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeautyOfAnarchy Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ili nadjes na netu drzis bota 24/7 pola godine i ko da je tvoj key ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 899 din svugde Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ili ukrades ko ja hahaha:)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Ma nek kupi lepo original kad pogledas nije skupo 800-900 din po disku. A isplati se imati ovu igricu ko origirnal. Anyway ako uporedujes igranje ne pvpgn i battle.net razlika ja neopisiva ogromna. Na PvPGN serveru kao eurobattle.net mozes da se izvezbas malo pa da se bacis onda na pravi bnet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Tesko da ce tamo nesto da uzvezba sem ako nije noob ko i vecina na tom serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Tesko da ce tamo nesto da uzvezba sem ako nije noob ko i vecina na tom serveru ← Pa bilo je pre dobrih igracha i high level-a... sad tesko ko ima visok level, a i neko im je ishakovo server, forum sve zivo, a nisu imali backup... mnogi koji su furali statistiku, smorili su se i otisli na org., a to su vecinom bili top igrachi na tom serveru... moze i dalje da se nadje par likova koji znaju da igraju... ali vrlo malo ih ima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Plato 800 komad, t.j. 1600 zajedno 799 jedan tj 1598 din oba...Ortak kupio... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belaj Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 799 jedan tj 1598 din oba...Ortak kupio... ← Jesu mu vratili 2 dinara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 pa zar nije 899 komad ja kupio pre 3 nedelje....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts