Cell Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ili mu je jako dosadio zivot ili je shvatio da do kraja zivota nikad ne bi imao sanse da dobije kilo jagnjetine odjednom. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Lik je stvarno lud, ja sigurno to ne bi uradio. Dobro je i proshao, mogli su da ga ubiju...mmmm...jagnjetina... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Boje da je ukro jagnje manje bi batina dobio da ga uhvate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 retardirana navijačka stoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 pa fala kurcu da je neko rekao... jebao vas fudbal... i jebala vas zvezda i partizan... lik je klasican veliki srbin koji je ispao ultra mudo od nosoroga sto se prosetao u maji zvezde medju hrvatima.. u usta mu se sikenjam... ja njemu da cestitam ?? sto on meni ne cestita sto mi fali jos 5 ispita do kraja ?? ja odgovorno tvrdim da su svi koji daju zivote za fudbal kreteni. kome se ne svidja, nek se obrati dole. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 kreteni glupi.. i ne bbb, ne taj lik.. vetj vi koji postujete. chemu toliki hejt prema hrvatima? chemu sve ovo? kreteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 cemu hejt prema hrvatima? khm, khm... cemu hejt medju ljudima? zasto se svi ljudi na svetu ne bi voleli i igrali kolo ispod duge dok mali zekani skakucu okolo i leptirici sarenici letuckaju od cveta do cveta? zasto? zasto?!?!?!?! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 zasto? zasto?!?!?!?! ni meni ovo nije jasno. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts