sevaj Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 odigro sam liverpool 1-1 reala x porto 1 milan 2 i barscu cekam iz 1-1 za 3300 na 100 dinara naravno da sam branio ( LOL ) barsu iz x-1 400 dinara :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) Nemojte se zaletati na Arsenal danas,nece im igrati Fabregas, Rosicki, Ture i Hleb a Slaviji ne igra najbolji strelac tako da mislim da je 0-2 gola objektivno :) Edited November 7, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Jebem ti psv...a sve ostalo mi ide tako sjajno :( Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 tako se to radi... napisem vam tiket... u 7 ujutro... odem kuci zaspem i ne uplatim i propadne mi 15k :(((((((((((( SVAKI JEBENI PUT KADA NAPISEM OVDE NESTO, ili zaspem ili puknem na duplusansu ! :((((((((( krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 ja promasio samo arsenal 3+ :( ko me jebe sto nisam slusao hell-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Stara prica, opet pucam na 1 utakmici... Ko me jebe kad nisam igrao 0-2 ko sav normalan svet nego igram 2 na Arsenal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 najbolje je kad me isisaju ko majmuna i onda nemam para leba da jedem i odigram barsu i mancester u hendiju lion 1 fener 1 sevilja 2 na 200 kinti 2soma a tiket za 70 kinti cela liga sampion barsa i mancester u hendiju lion fener sevilja inter roma X I MOJ TIM 2 U KURAC dobitak 4500 sranje :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 meni je arsenal noz u srce zabo.. ceko sam na 20e 70e.. sreca da postoji taj ingeniozni live bet pa sam odbranio i plusu ostao bar tih mucenih 10evra koje cu danas da bacim na uefa kup.. el ima neko neki predlog..vido sam da je fiorentina kuci, to je svakako kec 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 KO JUCE NIJE UZEO PARE NA KLADIONICI A DA IGRA REDOVNO TAJ JE IDIOT !!!! 5.5 k za mene :) NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 daj tiket Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 opet sam igrao na totenhem, evo, kunem se, ako i danas prodaju ne igram ih vise nikada u svom zivotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 vezao bajern i totenhem,o mon dieu :((( ali posle singlirao aris-zvezda vreme prvog gola 28+ kvota 2 i vratio se na nulu :))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 vidim ovde svi dobijaju samo na recima a kad se trazi tiket nema ih.. nego danas ima stvarno MNOGO dobrih utakmica jedino treba provaliti koja ce da proda..evo shortliste Manchester 2 - 1.50 Man.city 1 - 1.6 Arsenal 1 - 1.2 Chelzi 2 - 1.27:) jbt dvojka je ispod 1.3.jadan taj derbi.. Werder 2- 1.7 Leverkuzen 1 - 1.4 Sevilja 1- 1.65 Real M. - 1.6 Inter - 1 - 1.3 Bajern - 1u1 - 1.55 a da ne pominjem one nize lige:) aj ljudi srecno uzmite svi pare do nedelje u 22:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Bayern 1-1 Arsenal 1 Chelsea 1 Inter 1 Liverpul mi dolazi iz 2-2 i Rangers 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ja sam odigrao 1x na Bolton,jbt 2.3 kvota na dvoznak...Bolton je ekipa za sredinu tabele,pa da igraju protiv Brazila ne bi smeli toliko kvotu da stave :) Real sam odigrao 0-2 gola,sve u svemu favoriti mi danas jako smrde,izbegavao sam ih uglavnom...Sevilja i Inter mozda najsigurniji. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ja odigrao arsenal-vigan X2 bolton-manchester 0-2 mursija-real 2 djenova-roma 1 ako udje, udje :)) a vec sam pukao 2 tiketa, tako da nema potrebe to da vam kucam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 koja realnost jebote ubio sam ih zasad da nije bradford primio gol u milionitom minutu,ne bih imao promasen tiket danas :) sad imam salzburg,psv,marsej i celzi za 2 soma uplate,znaci 6800. jebote da li je moguce da cim sam stavio tiket na rur,salzburg primi gol,kvota 1.2 nikad vise tiket na rur gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 salzburg me srusio na glavnom tiketu..jebote ekipa koja ima kuci 8-0-1 odigra x sa ekipom koja ima 1-1-7..znaci pakao totalni..jos su dali izjednacujuci go u 32. minutu..ceko sam za 100 jevreeja,i jos se ceo dan radujem sto sam izbego mancester..cekam na rezervnom tiketu real i sevilju za 3500din..u picku materinu nemoze se pobediti jebena kladza.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 sad sam vezo marsej i psv za 2 soma STAVLJAM U INAT RURU NEK MI SRUSI SAD TIKET HAH gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 TO BREEE FASHISTI KAKVI CAREVI IDEMO FASHISTI gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 evo danas sam odigrao dosta tiketa, neuobicajeno za moj standard, cak sam i izmesao tekme sa svih tiketa i opet nisam imao srece.. od recimo 15 utakmica sto sam igrao pogodio sam 10 ali ni to nije bilo dovoljno da ih bacim na jedan tiket... najblizi sam bio na tiketu gde me je oborila barsa dvojka i milan kec.. sve ostalo je ili kontra bilo ili dva para... sramota.. ali me bar poker ide :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 aj posto mi se do sada desavalo da imam srece kada ostavim tiket na rur posto su pocele tekme, da vam kazem sta sam igrao! sve u glavu totenhem, lion, bajern, valensija, sporting i fejnord Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 MRTVI TOTENHAM I MRTVA VALENSIJA! sjebali me za 17k :/ .... :) Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 evo danas sam odigrao dosta tiketa, neuobicajeno za moj standard, cak sam i izmesao tekme sa svih tiketa i opet nisam imao srece.. od recimo 15 utakmica sto sam igrao pogodio sam 10 ali ni to nije bilo dovoljno da ih bacim na jedan tiket... najblizi sam bio na tiketu gde me je oborila barsa dvojka i milan kec.. sve ostalo je ili kontra bilo ili dva para... sramota.. ali me bar poker ide :D offtopic: gde te ide poker??? mislim gde igras??? :) p.s. sammy farha je otac... :) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 uzas vikend u subotu odigram jedan jedini tiket za soma i psz me sjebe za 9 i po hiljada a zato u nedelju da nadoknadim,igrao na svakih sat vremena standardno,a ono najbolji moguci dan za kladionice minus oko 6 soma gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts