GibanicA Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 slazem se ali ipak lepo izgleda kad ga vidis na snimku u realnom vremenu..na usporenom vec posumnjas u kalacevu viziju:) jel ian dowie onaj beli kli koji je zavrsio aeronautiku, a pritom usput sipao golove:)) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 taj detalj ne znam za njega,ali je on ubedljivo najsimpaticniji menadzer ikada,vodio je Kristal Palas kad su bili u premijeru,da,beli je :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Konacno neke parice: Villareal, Basel, Lugano, Atletico M. , Hannover i jbga zaksanio sam za WBA i nisam imao muda staviti Everton Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 milan dospeva na moju black listu..nishta ne znaju..odsad samo protiv njih jooooooj mrtvu kataniju ne mogu da dobiju.KOLIKO su jadni neverujem... 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 (edited) Ja sam razmisljao da ga stavim, al reko rusio me 2-3 puta bolje da ga ne igram + mizerna kvota Edited September 30, 2007 by LoveMaiden Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Milan me zeznuo za 1700dingera don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 1. : Lyon 2-3, Sporting 2-3, Inter 2-3, Barca 2-3, Man Utd 2-3 pao na Manchester (golova) 2. : Lyon 1, Man Utd 1,Sporting 2, Inter 1, Barca 2 ... pao na Lyon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 cekam Liverpul danas za 3 soma ubo juche barsu,arsenal i sevilju gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 OLO necu da se kladim vise...:D:D:D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 znaci SVE PALO sveeeee.... igro werder i liverpul stavio 3 soma, a posle pokrio sa seltik i liverpul x na uzivo kladjenje.. i ode sve sto sam juce dobio.. ali milan mi je drago sto je puko jer su penal uzasan dobili..medjutim kakva su mafija ne bi me cudilo da registruju tekmu sa 3-0 za njih posle one didine tragikomicne farse.. znaci cela kladionica se smejala i niko nije mogo da veruje..klinac ga zagrli a njega iznesu s terena sa ledom na glavi.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Pero posto ne znam kako da odem u Liverpul,tebi cu da dodjem na gajbu da mi popusis :) jebem li im mamu,sad idem da gledam pregled i da placem gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Ono sinoc ...CUDO ....nista nisam pogodio ....on 6 tiketa po 4-5 utakmica pogodio sam samo celzi i olympiakos don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Pero posto ne znam kako da odem u Liverpul,tebi cu da dodjem na gajbu da mi popusis :) jebem li im mamu,sad idem da gledam pregled i da placem nemoj da naglo promenimo uloge 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 danas da sam odigrao onako kako sam rekao,razbio bi ih ovako samo solidan plus prvo singliram bazel u hendikepu za wajferta,ladno dodje 6:0 a onda odigram hazarderski dnjepar,saragosa,blekburn,bazel i galatu i sjebe me dnjepar a sto je najgore dnjepar nisam spomenuo ceo dan do trenutka kad sam uplatio tiket a anyway drugi tiket uplatim bajern,cirih,tvente 1x i everton i on dodje a na tom tiketu je trebao da bude salzburg,koji je dosao,a bajern da bude na onom prvom tiketu umesto dnjepra,nego ja ne slusam one koji su mi punili glavu da ce bajern da boli kurac tako da umesto sva tri dobitna tiketa,imam dva dobitna i 3 soma plusa otprilike gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 bar si u plusu bate meni je na jednom bila fiorentina a na drugom az alkmar.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) juche mi brat kazhe , stavi neke pare na dinamo veruj mi . ja kao , ovaj nije normalan ... plakao sam na kraju :( Edited October 5, 2007 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 tiket koji sam ostao duzan tiket od danas Inace mendzi je dobio od mene tipove koje sam juce singlirao...rekao sam zgradu na Montpelje, ceo kvart na Dortmund... 2/2 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 eh,Shule,Vendam na jednom,Sarlroa na drugom u petak a juce,malo bilo,malo ne zajebo me Crewe najznacajnije za 9 soma :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Tenerife 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Meni mama ne da da se kockam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 pa ti se krsiom kockaj, ili daj starijim drugarima da ti uplate tiket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 [\o/] chelzi, carlisle (jel ovo karlajl ili charsli??), hamburg, bajern, okser [\o/] shoosh, shta ti rekoh za 3 sigurice :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 salzburg i kadiz za dosta para za sad sam na nekoj pozitivnoj nuli koja naginje ka plusu gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 :(( @ kadiz juce dobar soma i shesto danas bi se moglo igrati na karlsrue, vest hem, hetafe, az, jaro, kalmar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Stavio 200 dinara na totenhem,iako je statistika i sve ostalo protiv mene ali moraju bre da prorade vise :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts