gruja Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ja i dalje igram svaki dan,ali ono tiketi po 100-200 kinti i ono iznenadjujuce dobro ide imao sam par 2 tiketa po 20 kvotu i jedan 30 u recimo poslednje 2 nedelje,kad igras bez presije totalno je do jaja :) recimo juce sam uhvatio 3.7 kvotu na TNS ali me sjebo Dinamo Zagreb 1.35 :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 evo npr, igrao bi ovu levadiju protiv pobede, kvote u rasponu 3-5, al nigde nije moglo da se uplati!! trenutno 0-1 i jos imaju vidim igraca vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ko bre jos igra fudbal u sred jula :P "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 kockari :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 i juce sam puko! prodali me mladi momci, majku im jebe, oce li vise ostariti? a na drugom, jebena napred bezanija, odigrah 2-3 a slepci primise gol u 90. .. ul sve u svemu, ne zalim, tek je pocetak sezone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 igrao sam juce 12 utakmica,nabio kvotu 900,uslo mi 9 ;)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 juce me zeznuo Macclesfield - Stoke 1:1 , a ja igrao 3+.. znaci celo drugo poluvreme nisu mogli da daju taj jedan gol... a proslo mi 5 tekmi i jos ova da je prosla bio bih dobar sa 5soma vise u dzepu.... -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 omg! potpuno smo zaboravili na ovaj topic! sram nas bilo ... danas prosao bayern, psv i anderleht sve iz keca, a promasio benfiku i mrtvi mi vest hem... za sutra tju vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 jebeni Mons mi srusio kombo... a prosao Cercle Brugge, Cadiz i Valenciennes. :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 zasto sam jbeni prokleti baxuz ..zastoooooooooooo zasto inter mora da da autogol zastoooooooo joj Ivaneeeeeeeeeeeeeeeee ode 4k u vodu ......... eto sad ce ceo dan da mi bude sranje i lose ... samo zato sto sam kliktao non stop na refres na live score .... opet sam bez dinara don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ivan kordoba je ovim autogolom upravo srusio pola evrope.. i doneo kladionicama nevidjenu svotu novca..ali 93 minut..onako italijanski i onaj glupi golman koji dobije bez potrebe crveni u usta ga jebem on je kriv.. sad bi ceko barsu za 100 jura na uplatu od soma..svi holandjani lako prosli..ufffff 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 backo sve je lako proslo sem intera...i spanija i italija don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Znaci jebem ti Cordobu i sve u pm. NAMESTALJKA !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Znaci jebem ti Cordobu i sve u pm. NAMESTALJKA !!!!!! u najavi don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 cekam valensiju i barsu za 3 soma gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Znaci jebem ti Cordobu i sve u pm. NAMESTALJKA !!!!!! Juventus je kriv Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 srusila me roma 3+ i lil za 69 000 na uplatu od 100 dinara...nevidjene stvari sam pogadjao tipa fiorentina u hendikepu,marsej u gostima,sampdoria u gostima i sl :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 prokleta barsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 cekam valensiju i barsu za 3 soma ay i ti ga grujomire izduva don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 chekaj,jel ovo neka shala.. dve najvece sigurice vikenda..pale kao zvechka..jebo ih otac.. pa el moguce da barselona sa onom cetvoricom vanzemaljaca nije mogla da da gol rasingu? i to sa igracem vishe? au dokle..pravim pauzu 2 nedelje..valjda ce se dotle inter i barsa uigrati.. p.s. offtopic ali dva doticna kluba igraju neku prijateljsku za par dana trebalo bi biti zanimljivo 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 bolje da ne kazem kako sam prosao u nedelju... nego, danas us open, prvo kolo, valjda nece biti seche knezova, tako da, na favorite i velike novce na iste!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 uzeo juce 2500 danas uzeo 4200(barsa vodi 2:0 a nju samo cekam) a cekam u 9 atl.madrid za jos 3500 jebo sam im mamu ovaj vikend skeniracu posle ako mi hocete tj. ne verujete :) usao sam otprilike 2500/3000,znaci 4200 za sad cisto :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 danas omashio bayern, a rekao sam sebi da necu igrati vise nikada na njih... i opet sam se opekao.. ko me jebe kada gazim svoju rech!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 grujo steta za atletiko, i ja sam se opekao.. mislio sam da im vredi verovati ALI NE VREDI..nesposoban tim totalno, jebem ih u usta kakav tim imaju ne mogu majorku kuci da dobiju,katastrofa 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 strasno brate nisam gledao ni tekmu ni pregled,daj neke spoilere da se jos dodatno iznerviram :( strasno brate nisam gledao ni tekmu ni pregled,daj neke spoilere da se jos dodatno iznerviram :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts