Jump to content

Kladionice.

byp_

Recommended Posts

ja i dalje igram svaki dan,ali ono tiketi po 100-200 kinti i ono iznenadjujuce dobro ide

imao sam par 2 tiketa po 20 kvotu i jedan 30 u recimo poslednje 2 nedelje,kad igras bez presije totalno je do jaja :)

recimo juce sam uhvatio 3.7 kvotu na TNS ali me sjebo Dinamo Zagreb 1.35 :(

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

juce me zeznuo Macclesfield - Stoke 1:1 , a ja igrao 3+.. znaci celo drugo poluvreme nisu mogli da daju taj jedan gol...

a proslo mi 5 tekmi i jos ova da je prosla bio bih dobar sa 5soma vise u dzepu....

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

• 1 month later...

zasto sam jbeni prokleti baxuz ..zastoooooooooooo

zasto inter mora da da autogol zastoooooooo joj Ivaneeeeeeeeeeeeeeeee

ode 4k u vodu .........

eto sad ce ceo dan da mi bude sranje i lose ...

samo zato sto sam kliktao non stop na refres na live score ....

opet sam bez dinara

don't grow up it's a trap

ivan kordoba je ovim autogolom upravo srusio pola evrope..

i doneo kladionicama nevidjenu svotu novca..ali 93 minut..onako italijanski

i onaj glupi golman koji dobije bez potrebe crveni u usta ga jebem on je kriv..

sad bi ceko barsu za 100 jura na uplatu od soma..svi holandjani lako prosli..ufffff

srusila me roma 3+ i lil za 69 000 na uplatu od 100 dinara...nevidjene stvari sam pogadjao tipa fiorentina u hendikepu,marsej u gostima,sampdoria u gostima i sl :)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

chekaj,jel ovo neka shala..

dve najvece sigurice vikenda..pale kao zvechka..jebo ih otac..

pa el moguce da barselona sa onom cetvoricom vanzemaljaca nije mogla da da gol rasingu?

i to sa igracem vishe? au dokle..pravim pauzu 2 nedelje..valjda ce se dotle inter i barsa uigrati..

p.s. offtopic ali dva doticna kluba igraju neku prijateljsku za par dana trebalo bi biti zanimljivo

uzeo juce 2500

danas uzeo 4200(barsa vodi 2:0 a nju samo cekam) a cekam u 9 atl.madrid za jos 3500

jebo sam im mamu ovaj vikend

skeniracu posle ako mi hocete tj. ne verujete :)

usao sam otprilike 2500/3000,znaci 4200 za sad cisto :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

strasno brate

nisam gledao ni tekmu ni pregled,daj neke spoilere da se jos dodatno iznerviram :(

strasno brate

nisam gledao ni tekmu ni pregled,daj neke spoilere da se jos dodatno iznerviram :(

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...