gruja Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 sta igras tenis? broj gemova ili konacan? posto su kvote mizerija... igram tenis tako sto odem na lokalne terene i peglam protiv ortaka :))) Juce me sjebo Herkules za jos 50evra,singlirao sam i jos Vasko i pukao strasno :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) ladno nema na livescore.com u19! gde mogu da pratim? -edit- samo 571, sve se prebacuje sutra verovatno na anu i jelenu... Edited June 4, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 www.futbol24.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 prosao anu i jelenu, cekam zhstin i mariju kao i spance u21 protiv gruzije dvojku za 1700.. reko da napisem, posto me krenulo kada objavim na ruru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 reko da napisem, posto me krenulo kada objavim na ruru :) sad mozes da pocepas tiket :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ae nek neko ostavi neke wap sajtove za tenis tj. ostale sportove gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 sad mozes da pocepas tiket :))) pa ne bih rekao, pocepao bi onda 1710dinara! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 www.sigurica.com SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 igrao mlade hrvate, gubili 0-1, sad su preokrenuli, da ih ne ureknem. igrao sam josh norvezhane, dance, fince i santos. kvota oko 15, nek mi je sa srecom! mada je rur baksuz al ae :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 aj da nastavim sa tradicijom... norvezane sam prosao, cekam jos rumune iz keca, engleze, italijane i francuze iz keca... kvota 4.63... a drugi, italijani iz dvojke, hrvate, engleze 3+, rumune 3+ i francuze 3+, kvota 15... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 dao sam ortaku pare da uplati tiket. i sad nesto razmisljam, bojim se da sam finska belgija igrao 3+ mislim da sam tako napisao, a on mi poslao samo imena timova koje je odigrao. uzas, a klasika, sve prolazi... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 aj da nastavim sa tradicijom... norvezane sam prosao, cekam jos rumune iz keca, engleze, italijane i francuze iz keca... kvota 4.63... ladno 4 dana za redom dizem pare, to mi se NIKADA nije desilo... imao sam periode kada po godinu dana dignem maksimum 2-3 puta pare, a sada... krenulo me... jes da nisu neke velike pare, ali ni ovo nije lose.. ne znam da li da dignem ulog ili da se zadovoljim trenutnim.. nekako da ne ureknem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ako, i treba.. ja chekam josh Santos nocas pa da se pochastim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 mene sjebali Spanci u hendikepu za pare u 14om minutu su vodili 2:0 i nisu HTELI da daju jos 2 gola sve ostalo uslo a bila tako mljac kvota za taj hendikep(2) ali jebiga,kvota je kurva,tako te namami,gore nego rupa u zidu singlirao sam New York 2,vidim da Rur odjednom talisman postao :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 mog ortaka srusili spanci na hendikep -2, vilja promasio penal u 90. za 0-3 :D samo si se zajebao grujo, trebao si da pricekas da pocne tekma, pa tek onda da bacis tiket na rur.. to sam izvalio da prolazi! bag u ovoj novoj verziji foruma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 AHHH JEDVA IZ KECA U DVOJKU I TO DVOSTRUKI STRELAC HUAN PABLO ANGEL RED BUL DAJE TI KRILA :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Hahhahah gledao sam neku utakmicu mls-a na sport klubu pre par dana kad je huan pablo anhel dao hettrik u svojoj valjda prvoj utakmici...znaci 5 golova u 2 utakmice.Kako su ti amerikanci jadni u fudbalu,samo golmane dobre imaju :)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Kortrijk igra sa mladima danas protiv Antwerpena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 nismo losi ovih dana ;)) ne volim bas da se kladim na tenis, tako da cu danas iskulirati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ja da sam stigao odigrao bi opet i na anu i na jelene.. sva sreca pa mi niz nije presecen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Kortrijk igra sa mladima danas protiv Antwerpena :) ja odigrao mehelen x2 i antverpen 3+ :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 vezao engleze i duplu sansu na nase mlade kad je Lita promasio penal hteo sam polomiti televizor otrcao u kladzu posle i uplatio cistu kechinu na nashe a branio sa 100kinti iz X-X :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 sklopim danas tiket :brazil,meksiko,odd grenland x2,lilestrom,stabek,lyn x2,lov ham,ham kam 2-3,molde i taman se spremam da idem da uplatim za 100 dinara kad me ortak zove da idem kod njega i ja reko zajebi nije mi usput a ionako cu bar 4 puci....i tako sad gledam kako mi ulazi neuplaceni tiket sa dobitkom oko 27-28 soma i umirem od muke. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 OMG! posle mesec i po dana, sastavio sam tiket! idemo ... zvezda - vba 2-3 menshen - bajern 2 serif - rendzers 1-1 le man - anger 1 deri - pjunik 1 cisto simbolicno, na 100 dindzi soma dobitak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts