Bartuc Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 pa ja se plashim svakog singla na kom je kvota preko 1.5 pa ih opet igram... izvini shto pitam, ali koliko ti to para stavljash na signlove kada igrash kvote ispod 1.5? :D btw, ko se ne kladi na bejzbol ne zna shta valja... :) ozbiljno, savetujem vam da se potrudite - kvote dobre, timovi igraju 162 utakmice u rasponu od 183 dana, dakle, svakako nema malog izbora za igranje... namesith skener danas, pa ne bude da kenjam napamet, ovako je svaki dan od prvog aprila :) inache, obe su doshle u hendikepu (-1.5), tako da bih sa tim kvotama (2.3 i 2.7) da sam bio pametan imao 6200 na ovom tiketu, ali dobro... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 pa baci ovde nesto pre nego sto uplatis, ako dobijas, kao sto kazes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Ma to je neka prevara ili VELIKA greska kladionice,ne moze biti kvota 19 za gol od 81-90 minuta...pa tada se recimo najvise golova postize,za mnogo zajebanije stvari nije tolika kvota...tipa tacan rezultat sa 2+ gola,prelazi 1-x,2-x i sl.Evo sad gledam u Premijeru je kvota 18 za vreme PRVOG gola od 81-90 minuta,pa mora biti da si se zajebao ili ti ili kladza :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 jeste grujo. bio sam i ja u meridijanu, pitao, tamo ima samo vreme gola ali ono, od 1-45, 45-70 i 70-kraj, pa je zato mala kvota. Ovo je 81-90 bez nadoknadnog vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Bartuc sabija te americke sportove realno jednom sam ga smarao da mi kaze nesto iz Nhl-a(ili beshe bash Mlb) ali pica nije hteo da mi kaze :) Anyway,slazem se da su to jako predvidivi sportovi,i naravno ono sto je do jaja je sto nema X-a u bejzbolu gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 izvini shto pitam, ali koliko ti to para stavljash na signlove kada igrash kvote ispod 1.5? :D to je van konteksta, rekao je lik da se plashi odredjenog singla, pa sam ja rekao da se plashim svakog singla u principu... a stavljam dosta para :) mislim, ne ko bash fanatici , al do 100e....kad je bilo svetsko u fudbalu igrao sam tiket sa 300e, naravno kladionicinih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 danas dan za sigurice ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 ja juche zabo 2500 na 500kinti Kan,MOnpelje,Lask i St.Patriks sad bih rekao sta igram danas,ali poznato je kako prolaze oni sto ostavljaju tikete ovde ae reci cu samo za sutra Sosijedad 2 i ae evo vam Bari 2 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 oo hvala vam veliki grujo !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 uso Bari u singlu i vezao tiket Bari,Bresha,Bristol Rovers i jos jedan par koji upravo cekam pa ne zelim da kazem koji je lol da ne izbaksuziram :)) Cekam za 50jura i cekam za 3 soma na nekom tiketu od 100 kinti poli ejido keca,barsu keca i belchatow dvojku u hendu ali sam ovo rekao zato sto mi tiket od 100kinti pa me boli paja :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 usho koper na prvom tiketu us'o i drugi tiket do jaja :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 tuga [gilja] daj reci ja jednom neki pezos da uzmem [deal] don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 ma ne dobija on to samo lozi kontam kao moj komsija dodje pita koji je rezultat i kaze znao sam mada ako dobijas grujice mujice daj nesto leba i ode da se pojede :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 (edited) vec je jednom prilikom rekao da ne zeli da ostavlja pre samih tekmi. protiv uroka, sto podrzavam! ko nas jebe ako ne mozemo da nadjemo 4-5 tekmi na koje mozemo da ulozimo pare... Edited May 27, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 ma ne dobija on to samo lozi kontam kao moj komsija dodje pita koji je rezultat i kaze znao sam mada ako dobijas grujice mujice daj nesto leba i ode da se pojede :)) brate,samoubij se ako mislis da ne dobijam gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Grujo namazi guzu zbog onog Sosijedada :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 doneo mi je zigic vise puta ove sezone pare, ali ovaj vikend me je urnisao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Grujo namazi guzu zbog onog Sosijedada :)) vec mi je namazao Kovacevic Darko i Savio i Gabilondo jebem ih u usta gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 aj da vidimo da li je rur maler pogodio sam srbiju 2 cekam: spaniju, portugal, hrvatsku i grcku za isplatu! sve je poluvreme i sve ide, za sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 A ne, ne moze tako, kazes sta si odigrao pre nego sto pocnu utakmice i onda gubis 100% ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 (edited) PU MAMU MU...turci za 130 evra me srusili,ali uslo 2500 na srbiju spaniju i portugal.Inace,neverovatno je kako realno ulaze ove kvalifikacije...samo turci i chesi nisu usli a trebali su (mada chesi ni nisu trebali da udju...poslednja utakmica gigsa za reprezentaciju)...a razmisljam se da li da stavi turke,rumune ili bugare na tiket i stavim jedino sto ne udje :) Edited June 2, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ja sam hteo na ovaj dobitni da stavim jos bosna turska 3+ ali nisam hteo da malerisem sa golovima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 mene Tenerife sjebale za 50jura na 500kinti sad cekam Kolumbiju keca protiv Crne Gore za neki mali plus,cisto da imam za tenis ujutru i za bleju sutrasnju sad cemo da vidimo da li ce se potvrditi RuR maler,nece me valjda djetici srusiti :)) i da,igrao sam 1x na Tursku,poznato je da Bosanci kiksiraju kad svi igraju na njih,a da sjebu kad svi igraju protiv njih,jos kad sam video prekid na teletextu,odmah mi je bilo jasno da nema dvojke... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 sta igras tenis? broj gemova ili konacan? posto su kvote mizerija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nabio sam kvotu 2.86, moja, nole i rafa i jos mladi spanci... ako dobijem ceo dobitak (mizerno mali) prebacujem na anu i jelenu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts