Jump to content

Kladionice.

byp_

Recommended Posts

pa ja se plashim svakog singla na kom je kvota preko 1.5 pa ih opet igram...

izvini shto pitam, ali koliko ti to para stavljash na signlove kada igrash kvote ispod 1.5? :D

btw, ko se ne kladi na bejzbol ne zna shta valja... :) ozbiljno, savetujem vam da se potrudite - kvote dobre, timovi igraju 162 utakmice u rasponu od 183 dana, dakle, svakako nema malog izbora za igranje...

58262889oe9.jpg

namesith skener danas, pa ne bude da kenjam napamet, ovako je svaki dan od prvog aprila :) inache, obe su doshle u hendikepu (-1.5), tako da bih sa tim kvotama (2.3 i 2.7) da sam bio pametan imao 6200 na ovom tiketu, ali dobro...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma to je neka prevara ili VELIKA greska kladionice,ne moze biti kvota 19 za gol od 81-90 minuta...pa tada se recimo najvise golova postize,za mnogo zajebanije stvari nije tolika kvota...tipa tacan rezultat sa 2+ gola,prelazi 1-x,2-x i sl.Evo sad gledam u Premijeru je kvota 18 za vreme PRVOG gola od 81-90 minuta,pa mora biti da si se zajebao ili ti ili kladza :)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Bartuc sabija te americke sportove realno

jednom sam ga smarao da mi kaze nesto iz Nhl-a(ili beshe bash Mlb) ali pica nije hteo da mi kaze :)

Anyway,slazem se da su to jako predvidivi sportovi,i naravno ono sto je do jaja je sto nema X-a u bejzbolu

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

izvini shto pitam, ali koliko ti to para stavljash na signlove kada igrash kvote ispod 1.5? :D

to je van konteksta, rekao je lik da se plashi odredjenog singla, pa sam ja rekao da se plashim svakog singla u principu...

a stavljam dosta para :) mislim, ne ko bash fanatici , al do 100e....kad je bilo svetsko u fudbalu igrao sam tiket sa 300e, naravno kladionicinih...

ja juche zabo 2500 na 500kinti

Kan,MOnpelje,Lask i St.Patriks

sad bih rekao sta igram danas,ali poznato je kako prolaze oni sto ostavljaju tikete ovde

ae reci cu samo za sutra Sosijedad 2

i ae evo vam Bari 2

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

uso Bari u singlu

i vezao tiket Bari,Bresha,Bristol Rovers i jos jedan par koji upravo cekam pa ne zelim da kazem koji je lol da ne izbaksuziram :)) Cekam za 50jura

i cekam za 3 soma na nekom tiketu od 100 kinti poli ejido keca,barsu keca i belchatow dvojku u hendu

ali sam ovo rekao zato sto mi tiket od 100kinti pa me boli paja :))

gruja novi alen

usho koper na prvom tiketu

us'o i drugi tiket

do jaja :))

gruja novi alen

ma ne dobija on to samo lozi kontam kao moj komsija dodje pita koji je rezultat i kaze znao sam

mada ako dobijas grujice mujice daj nesto leba i ode da se pojede :))

brate,samoubij se ako mislis da ne dobijam

gruja novi alen

Grujo namazi guzu zbog onog Sosijedada :))

vec mi je namazao Kovacevic Darko

i Savio

i Gabilondo

jebem ih u usta

gruja novi alen

PU MAMU MU...turci za 130 evra me srusili,ali uslo 2500 na srbiju spaniju i portugal.Inace,neverovatno je kako realno ulaze ove kvalifikacije...samo turci i chesi nisu usli a trebali su (mada chesi ni nisu trebali da udju...poslednja utakmica gigsa za reprezentaciju)...a razmisljam se da li da stavi turke,rumune ili bugare na tiket i stavim jedino sto ne udje :)

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

mene Tenerife sjebale za 50jura na 500kinti

sad cekam Kolumbiju keca protiv Crne Gore za neki mali plus,cisto da imam za tenis ujutru i za bleju sutrasnju

sad cemo da vidimo da li ce se potvrditi RuR maler,nece me valjda djetici srusiti :))

i da,igrao sam 1x na Tursku,poznato je da Bosanci kiksiraju kad svi igraju na njih,a da sjebu kad svi igraju protiv njih,jos kad sam video prekid na teletextu,odmah mi je bilo jasno da nema dvojke...

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...