psy Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 odigrash lepo milan-lpool keca i nema glava da te boli.ja shtekam pare vec neko vreme,ako prodam wow account do tada,sve stavljam na milan Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) tad cesh lepo sve i da i izgubish :) znachi kakvi su rezultati bili juche,.. od pet tekmi svih pet sam uspeo da promashim. alal mi vera :) Edited May 11, 2007 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 tad cesh lepo sve i da i izgubish :) znachi kakvi su rezultati bili juche,.. od pet tekmi svih pet sam uspeo da promashim. alal mi vera :) cujem da te menager trazi po gradu, stavio je monitor na totenhem i tuluz :))))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 upravo sam izasao iz bolnice... reve, promeni kontinent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 vrh jbt,moram opet da pocnem svakodnevno da posecujem rur chat :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) glupavi photobucket ubio mi kvalitet ionako je sranje,posto sam slikao mobom,sad cu da okacim negde drugde http://server6.pictiger.com/img/95937/pict...g/kvota-7--.jpg u pichku materinu,kvota je 7.3,ko ne vidi :))))) Edited May 13, 2007 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 lucern - bazel 2 celzi - mancester x milan - udineze 3+ bayer - dortmund 3+ hihon - salamanka 1 uplata 100, dobitak 1770 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) empoli - regina 3+pp (proslo) espanjol - getafe 3+pp (proslo) tampere - neko 3+pp 50din ~ 15000 :D empoli - regina 3+pp (proslo) espanjol - getafe 3+pp (proslo) tampere - neko 3+pp 50din ~ 15000 :D Edited May 20, 2007 by Sale <die bitch> krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 danas samo inter 3+ za isplatu prosao barsu 3+ (OMG 0-6) palermo 1 real 2 za skoro 3k... smorio sam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 manager napisi ovde tiket pre pocetka utakmica ...skoro uvek dobijas neku kintu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 liverpool singl Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 manager napisi ovde tiket pre pocetka utakmica ...skoro uvek dobijas neku kintu ma nije tako, tripujes se... ja se javim kada dobijem :) a i ne bi da malerisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 daj te ljudi pomagaj te ....barem za box cigara ako nista drugo ... @Snazhnik plasim se da stavim na lpool don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 uvek je maler napisati na ruru shta si igrao, to svi znaju :)) kada dobijesh, onda se hvali :)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 pa ja se plashim svakog singla na kom je kvota preko 1.5 pa ih opet igram...al ovo je i navijachki tiket a i po meni, realni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 obozavam i milan i liverpul .... Realno da ce Milan da dobije ..prosli put je izgubio na penale don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Divac, secash se proshle godine onog singla iz finala? Da ce pasti gol izmedju 81-90 minuta? Odigrali smo 50-50 ;) Ove godine svi po SM uplacuju singlove, kvota 19 ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja sam odigrao navijacki keca za 500kinti cisto da jos malo zakuvam i razmisljam se da odigram za 500kinti da obe ekipe daju gol gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 joj, 5 somica u propast :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pukao sam o5 ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 hehehe VRH ubo keca ubo obe ekipe daju gol i ubo PIPO DAJE GOL :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 hehehe VRH ubo keca ubo obe ekipe daju gol i ubo PIPO DAJE GOL :))) au gruju brate ....daj sledeci put barem na pm mi posalji nesto jbt .... imam da te ureknem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 samoubij se... ... ili cemo mi tebe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Divac, secash se proshle godine onog singla iz finala? Da ce pasti gol izmedju 81-90 minuta? Odigrali smo 50-50 ;) Ove godine svi po SM uplacuju singlove, kvota 19 ;)) Toliko od mene... Ko je igrao dobro je proshao :)) mada sam ja vec propio svoje u shkoli danas, ali ne zhalim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 a jel stvarno kvota 19?Kad sam video tvoj post ja sam u meridijanu isto pitao da li mogu da uplatim vreme gola od 81-90 posto mi se bruka svidelo i on mi kao rekao da nema tu igru,vec vreme poslednjeg gola 76+ i bila je kvota 1.9 i nisam hteo to da igram,bila mi fusharska kvota za to... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts