HellFire) Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) odigram za 500 dinara aek 1x,seltik 1x,cska x2,benfiku 1 i jebeni lil me proda :( Ps.Sta za sutra kazete?Mislio sam singl ili bayern ili roma al mislim da je ipak roma bolje resenje.Sto se ostalog tice Valensiju izbegavam kao i Inter,previse jadne kvote da bi ih igrao + Olimpijakos i Sporting imaju itekako motiva.Verder 1 (Murinjo ce da se fokusira na mec sa man utd-om?),Bordo bi trebao da dobije,'pool je no bet. Edited November 22, 2006 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 hm...Inter nema motiv?Inter pobedi i sigurno ide dalje,ovako ide poslednje kolo u Nemacku a Sportingu dolazi Spartak tako da,Inter je realno kechina,mada naravno ipak je to ukleti klub...valensiju sam mislio da raspizdim x2 kao i sahtjor 1x...bordo igram x2,samo cekam kad ce Turci da drknu nekog a Liverpul jebem li ga,raste kvota na njih a to ne valja da raste jer cu onda da ga odigram zbog kvote... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Nisam rekao da Inter nema motiv,kazem da Sporting ima motiv isto :P Realno,Inter je izgubio od Sportinga a sada se nudi 1.35 kvota na Inter...da je preko 1.5 mozda bi i razmisljao nesto,ovako no tnx.Inace,negde sam procitao da Spartaku brani treci golman,Bajern bi mogao da se raspuca i resi pitanje pobednika grupe pre poslednjeg kola. Edited November 22, 2006 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 hm...Inter nema motiv?Inter pobedi i sigurno ide dalje,ovako ide poslednje kolo u Nemacku a Sportingu dolazi Spartak tako da,Inter je realno kechina,mada naravno ipak je to ukleti klub...valensiju sam mislio da raspizdim x2 kao i sahtjor 1x...bordo igram x2,samo cekam kad ce Turci da drknu nekog a Liverpul jebem li ga,raste kvota na njih a to ne valja da raste jer cu onda da ga odigram zbog kvote... Груја је све рекао. Иначе, Дармштат иде у госте Алену без 7-8 играча, морали су да зову и неке аматере који играју у Landsligi; Висла путује у Лубин без доста првотимаца такође, а Заглебје игра одлично као домаћин. Очекујем кечеве на ова 2 меча - квоте су 1.75 и 2.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 igrao sam Inter 1 Valensija x2 Sahtjor 0-2 barsa 2+ liverpul XP werder 1 bordo x2 na 50kinti 4300 hteo sam dodati partizan 2 u hendiju,ali jbg,sad cu videti da li je dobro ili nije sto sam odigrao bez :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Zasto me ova budjava Roma prodaje 2-gi kolo zaredom? 1. tiket: Inter - Sporting 1-1 Liverpool - PSV 1 Shaktar - Roma 2 Valencia - Olympiakos 1 2. tiket: Inter - Sporting 1-1 Bordeaux - Galatasaray X-X Liverpool - PSV X-1 Shaktar - Roma X-2 Valencia - Olympiakos 1-1 Werder - Chelsea X-1 4/6 Glupa nesretna Roma. Edited November 22, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) STA URADI ROMA CRNA,SAD MORAJU VALENSIJU DA DOBIJU U POSLEDNJEM KOLU DA BI ISLI DALJE...koji jebeni retardi znaci 2000 sam puko danas zbog njih.Sad celu noc ima da sedim i da trazim sve informacije vezane za kup uefa sutra i ima da vratim te pare. edit:izvinjavam se,dovoljan im je bod...al opet su retardi :) Edited November 22, 2006 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 dojava sudija u subotu zadar dobija 100% nlb liga...ja cu staviti par ljadi, zavisi kolko budem imao Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Nedelja, Ukrajina Arsenal - Vorskla 2 @ 4.5 3 za 3, valjda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) U brank0, nadam se da je tako... Ja chekam Hansu za 30E, sad ce kraj, 2-0 je... A drugi tiket, prvi par Besiktas, gubi 1-0 poluvreme... Glupi Turci... Sad pogledah... Za ovde dao neki Sinan gol... O M F G Edited November 24, 2006 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) Uzeo sam 2150 na 1000 din na dojavu vecheras. Parndorf (poslednji na tabeli) vs Austrija (Amateri) kec 2.15 I imam dojavu za sutra Cibalija - Shibenik iz 2 u 1, ali je svuda blokirano i nema gde da se uplati. I takodje, Rijeka - Varteks 7+, ali izgleda da je pomerena utakmica ili je isto blokirano jer su bili zbunjeni svi kad sam pitao za tu tekmu i nisu hteli da prime uplatu. Edited November 24, 2006 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 cuo sam i ja za Cibaliju,kod mene ima tekma u ponudi,niko nema pojma nista,ali Hrvati ne mogu u singlu + nemaju u ponudi obrnuti prelaz :(( za rijeku nista nisam cuo... a Grine bitno je da je proslo,ali daleko od toga da je parndorf bio dojava,nego po netu su krenule glasine da autrija hoce da im rezervni tim ispadne u regionalnu ligu da bi smanjili troskove kluba :) i da,Zadar 1.02 kvota WTF gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ne znam, meni ortak javio da je dojava i ja stavio i proshlo. Iako, nisam ni znao da Austrija ima DVE (!11!) fudbalske lige, a i imam problema da izgovorim ime ovog prvog kluba Pa odigraj neke gluposti pored toga i jednostavno stavi keca, kvota je bar 2, ako ne i vishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 u cetvrtak promasio samo briz za neke lepe pare.. blam me je ali moram da priznam i otvorim dusu, od januara nisam dobio dinara na kladionici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 u cetvrtak promasio samo briz za neke lepe pare.. blam me je ali moram da priznam i otvorim dusu, od januara nisam dobio dinara na kladionici... Ajde sad svi da zagrlimo naseg prijatelja managera :D:D:D poznat mi je osecaj ;) al' onda kad te krene... :P fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Naravno,nema potrebe da pricam da mi je ajax i samo ajax srusio 3 tiketa kupa uefa :)).Juce uzeo neku sitju na nemce i austriju 2.Danas idemo polako. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Ja ipak nashao da uplatim Rijeku. I javio mi ortak za Arsenal (K) - Vorskla 2, pa reko aj da probam . Dakle... Arsenal (K) - Vorskla 2 Rijeka - Varteks 7+ PSV - Utreht 1 (chisto za uslov) kvota 108.68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozis Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) rijeka nije prosla sibenik prosao ali samo prvo poluvreme,a i zadar nije dosao u hendikepu :(( Gruja Edited November 26, 2006 by Rozis Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nemoj te da mi spominjete arsenal molim vas .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Evo cekam da Cleveland i Philadelphia premase 186 poena pa da kazem da sam u plusu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 stutgard 1-2 man.utd. 1-x tot 1-x leverk 1 newcas. x-x 500000 dobitak :)) krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 ^ omisio si stutgard -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 eh sad sam vec poceo da sumnjam u neke vudu magije...ovo je neverovatno kakav me maler prati... odigrao sam za vikend 8 tiketa,bez nekih znacajnijih uplata posto se nema vishe kinte...2 sam dobio,ukupnog dobitka 3soma,sto me dovelo oko nekih 700kinti plusa...e sad,ostalih 6 sam na svakom promasio samo po jedan jebeni par...ejjj,samo jedan...i to 2 tiketa na 50kinti kvote preko 50-60... omashim na jednom redjinu za 4soma(2:2,livorno imao crveni),na drugom majorku X (2:3 u 88om minutu) za 3soma,na trecem kadiz za 10soma(imali igracha vishe 60minuta,0:0,to mi bio tiket sa najvecom uplatom ovaj vikend,450kinti),na cetvrtom u subotu me sjebe beveren(2:2) za 5soma,a razmisljao se tri dana da li da odigram st.truden(koji je doshao) ili njih,na petom tiketu me sjebe norvich(1:1 u 90om) za 4500 na 50kinti i na kraju poslednji tiket za 7hiljada me sjebe vorskla koju cak jebeno nisam odigrao cistu 2ku,nego x2 i oni mentoli puknu...jbt dokle vishe :((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Arsenal (K) - Vorskla 2 1:0 :P cekao sam barsu 0-2 za 10k i juce betis 1 za 5k :S fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ohohooo razbio se desetomesecni maler. dobilo se 1200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts