HellFire) Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ma igrao sam i pukao 2 ipo soma,sad sam dekintiran totalno...idem da uplatim neko izivljavanje za 50 dinara ~~ Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 singlirao liverpul za 7 soma...evo vadim se na vecernjim tekmama... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Chekam Lyon za 1400 trenutno...Za 1000 imam josh dve utakmice u 10. Nishta veliko ovaj vikend , nemam zivaca posle onih gubitaka :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Dobio 1400 , za 1000 , chekam Sevilla 1 i villareal-santander pp1+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 cekam za 20soma,viljareal i santander,a za 7soma te iste ali iz keca... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 pogodim lion 1,lens 1,mec 1,lil x,celtu 1 i mrtvi marsej primi gol u 86 minutu,blah...ovaj vikend je totalna katastrofa Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 9 i po soma + za danas,da je Espanjol dosao iz keca,bilo bi i vise... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Danas dobih 5000 Chievo-Fiorentina 2 Lazio-Palermo 1 Milan-Roma 1 Cottbus-munich 1860 1 Cagliari-Inter ppX Palermo-Messina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 a shto ne pishete tipove pre utakmica? da sluchajno neko ne bi dobio pare? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Jel chitash temu? Od 4 odigrana tiketa , 3 sam napisao , ovaj danasnji nisam , jer nisam bio kod kuce ceo dan...Uglavnom , ako idem samo do kladionice i odmah se vratim kuci , tada uvek napishem , ne pishem samo ako posle idem josh negde , pa zaboravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) evo revju mojih vikend tiketa,slozicete se da sam ih odvalio malo vise od standardnog mog odvaljivanja :)))...krivo mi sto nisam sacuvao jos jedan tiket koji sam imao,na kojem je ispalo da me zajebao samo Liverpul za 30soma,to je bio onaj tiket u kojem je bilo i subote i nedelje i svega :))...sad sam dosao u taj stadijum da moram dobro da sednem i vidim sta sa parama...skuterica ili gramofoni... :))) ili da sacekam malo pa i jedno i drugo :)))) prva tri su dobitna,a druga dva su po jedan promasen,bas onako lepi tiketi sa velikom ukupnom kvotom,steta za njih... » Click to show Spoiler - click again to hide... « p.s. na onom od 25soma mi je odlozen Lirs bio,tako da mi je tu dobitak 17hiljada... Edited May 15, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Svaka cast grujsone ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 pa dobro Trier je bio malo nerealno da dobije. inache svaka ti se dala grujo :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 evo revju mojih vikend tiketa,slozicete se da sam ih odvalio malo vise od standardnog mog odvaljivanja :)))...krivo mi sto nisam sacuvao jos jedan tiket koji sam imao,na kojem je ispalo da me zajebao samo Liverpul za 30soma,to je bio onaj tiket u kojem je bilo i subote i nedelje i svega :))...sad sam dosao u taj stadijum da moram dobro da sednem i vidim sta sa parama...skuterica ili gramofoni... :))) ili da sacekam malo pa i jedno i drugo :)))) prva tri su dobitna,a druga dva su po jedan promasen,bas onako lepi tiketi sa velikom ukupnom kvotom,steta za njih... » Click to show Spoiler - click again to hide... « p.s. na onom od 25soma mi je odlozen Lirs bio,tako da mi je tu dobitak 17hiljada... ← Kol'ko si para ushtekao, kloshare smrdljivi? :) Inache ne znam kako mozhesh da razmishljash gramofoni/skuter... Dechko ide leto, ti nemash kola, skuter troshi ko upaljach, mozhesh da predjesh celu Srbiju na njemu. EEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJ :))))))) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 jel si sakupiio na kraju za skuter? koliko si u plusu na kraju sezone? DA LI JE GRETNA OSVOJILA FA SKOTSKE ??? !??!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Kol'ko si para ushtekao, kloshare smrdljivi? :) Inache ne znam kako mozhesh da razmishljash gramofoni/skuter... Dechko ide leto, ti nemash kola, skuter troshi ko upaljach, mozhesh da predjesh celu Srbiju na njemu. EEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJ :))))))) ← skupio sam oko 60soma...s tim sto sam bio kupio k700i,obukao se od glave do pete i to sve od kladze,to je bila preventiva da potrosim pare da ih slucajno ne prokockam :)) a brate nisam ja nikad ozbiljno razmisljao o gramofonima i onda sam imao nesrecu da mi je Coka zajmio jedan i od tad sam se navukao na vinil,ali valjda cu se skinuti,ipak je to skup sport :)) a brate,imam ja kola...128icu,znas i sam... :))) ovaj...kad malo bolje razmislim,pa jbt ja nemam kola :))))))))))))))))) Oliver CPI ftw.... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 jel si sakupiio na kraju za skuter? koliko si u plusu na kraju sezone? DA LI JE GRETNA OSVOJILA FA SKOTSKE ??? !??!?!?! ← vidis,jako mi je krivo sto nisam vodio statistiku,voleo bih da znam koliki je taj + bio...imam sjajan program radjen u excelu za vodjenje statistike,ali ga ne koristim jer me mrzi da ga popunjavam svakodnevno,ako neko hoce nek me cimne na PM... Gretna pukla na penale... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 ma ja sam vidio ove sezone koliko sam uplacivao/dobijao.. na kraju sam u minusu oko soma i po... za sada.. koji smor za gretnu.. ali ipak idu u kup uefa, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 koji smor za gretnu.. ali ipak idu u kup uefa, zar ne? ← Naravno da idu, poshto je Hearts ushao u kvalifikacije za CL Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 8soma + danas...singlirao siud.mursiju za 3.5soma i dobio 5.5soma i te kladionicine pare tj. 2 soma prebacio na dubl tenerife+new york i uzeo 8 soma... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 8soma + danas...singlirao siud.mursiju za 3.5soma i dobio 5.5soma i te kladionicine pare tj. 2 soma prebacio na dubl tenerife+new york i uzeo 8 soma... ← Can I be your friend? :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 alal ti vera grujo !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Shta da igram na anahaim ili na edmonton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 realno treba preskochiti kladjenje na plej-of, pogotovo poshto se do sada pokazao kao totalno nepredvidiv... mislim, ko je mogao da pogodi da ce ducksi i edmonton biti najgadniji igrachi na zapadu, svaka mu chast... ali ako si vec zapeo, treba imati u vidu da se samo tri puta u americhkim sportovima, a od toga dva puta u nhl (toronto '42 i nyi '75, za ove godine ne garantujem da su tachne, a stvarno me mrzi da trazim sada) desio preokret od 0-3 na 4-3... dakle, i istorija je patkicama na ledjima... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 bump ? enivej, bash me nece, odigram danas shvedsku 2 i jedna tekma me proda za 4k (na 2 tiketa)... dodushe vratio sam pare igrajuci : Norrkoping 0 - 0 Trelleborg iz x-x al' opet smara:/ any tips? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts