goran.rs Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Kakav vikend!I to bas pred izlazak Obliviona.... Ulozio 160 din. - podigao 13.058 din. tiket: porto 0-2 gola herta 3+ gola celzi x-1 empoli 1 real x Hvala gazdi Olimpika za jedan lep upgrade kompa pred izlazak megahita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 svaka cast,ovaj tiket je dokaz kako i sreca treba da te posluzi...jos jednom svaka cast... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Odigrah Milan X-X Osasuna 1 Lazio 1 i sjebe me Benfika (kvota 1.25) Do jaja , posle ovakvih stvari se smorim i ne kladi mi se vishe :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 eh pricaj mi...odigram osasuna 1,hamburg 1,shalke 1, brondbi 1,milan 0-2,aek 1,arsenal 1 i galatasaraj me zajebe...necu da pricam koje pare sam mogao da uzmem samo cu da se iznerviram opet. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) Sad sam vec u strasnoj seriji :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « [url=http://img159.imageshack.us/img159/2329/img08771ew.jpg] Edited March 13, 2006 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 mrtva barcelona me sjebala.... grrrrr.... slepacka ekipa.. ima lyon da ih preore , da Bog da ispali iz cl i iz prvenstva ! a savo milosevic pao kao da su mu nogu otkinuli,a ovaj ga nije dirnuo..treba mu dati ulogu u novom kusturicinom filmu,nek' se malo oproba ...i da onaj Valdes je tenkre i nebih mu dao da brani ni u "Krilima Krajne" fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 (edited) e stvarno je idiot.. i jebote u zadnjih 3-4 tekme je pogresio 5 puta...protiv valensije ono kad je dao loptu vilji :) a i inace ne ume nishta da odbrani..imbecil gluppi p.s. Shoosh svaka cast,samo mi reci koja kladza.. jbt 1.75 na barsu 3+, kod mene bilo 1.5 :( Edited March 13, 2006 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 e stvarno je idiot.. i jebote u zadnjih 3-4 tekme je pogresio 5 puta...protiv valensije ono kad je dao loptu vilji :) a i inace ne ume nishta da odbrani..imbecil gluppi p.s. Shoosh svaka cast,samo mi reci koja kladza.. jbt 1.75 na barsu 3+, kod mene bilo 1.5 :( ← zona srece, ali to sa kvotama je bezveze...neke kvote su jace, a neke slabije u odnosu na druge kladionice...samo na kraju ti se sve svodi na isto ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 znachi popozdeo sam... odigram 6 fixeva i 4 iksa u sistemu 2/4 znachi Lyon 1 Sporting1 Hamburg 1 Shalke 1 AZ 2 Barsa 2 ajax x juve x firentinu x romu x i proda me mrtva barsa za velike pare... :) radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 nisam nista dobio vec mesec i po, tako da necu da vas smaram dok ne dobijem nesto!!! srecno kladioci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 sa ortakom tiket : neke engleze 2.-3. ligu 3+ uhvatili 3:2 inter 1 uhvatili cekamo jos hamburger 1 (2:0 pocinje 2. poluvreme) la korunja 1 liverpul 1 ------------- moj tiket za danas hamburger 3+g sevilja - lil 0-2g roma-midls. 3+ liverpul 1 la korunja 1 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 (edited) srusila te samo lakorunja na oba tiketa...bedak evo meni uslo nesto najzad posle mesec dana bede : roma 1 pool 1 sevilja 1 vintertur - sion 2 ( svajcarski kup...da i to postoji :D ) uplata 200 isplata 1950...sad se ima para za engleze i italijane za vikend Edited March 15, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Im on fire :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) jbt zaustavite ga...:))))))) Edited March 16, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 jbt zaustavite ga...:))))))) ← Nemojteeeee ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 sta znaci 2+2? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 pretpostavljam drugo poluvreme 2+, znaci dva gola i vise samo u drugom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 pretpostavljam drugo poluvreme 2+, znaci dva gola i vise samo u drugom... ← rajt... l'pool mi dosao u zaostavnom vremenu...dali su jedan negde oko 60-og i onda jos dva negde posle 90-og...usro sam se :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 obrishi bulju :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 uf nakon takvog smora sto nisam imao kintu da singliram Levski uspeo sam da uplatim tiket za 100kinti Levski 1 Betis x2 Salke 1 Zenit 0-2 i uzeo somica...ali tako sam se smorioooooo nemam recii prvo sto sam toliko bio ubedjen u Steauu i Levski da nemam reci... a najgori smor,sto sam uplatio Levski iz X-1 i Salke 1-1,za 200kinti,znaci dobitak 2ipo soma,i ludi bugari dodju iz 2ke... moja finansijska agonija se nastavlja...:(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 imam jedno pitanje za vas: da li koristite nekakva pomagala (tip, eho, internet sajtove) prilikom sastavljanja tiketa ili jednostavno idete na neki vas osecaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 imam jedno pitanje za vas: da li koristite nekakva pomagala (tip, eho, internet sajtove) prilikom sastavljanja tiketa ili jednostavno idete na neki vas osecaj? ← feelings...just ordinary feelings ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 otprilike ovako nesto ce da bude na tiketu Mgladbah - Stutgart 1 (moze Bartuce? :)) Blekpul - Portvejl 2 >>> Mensfild - Nortempton 1 >>> obe po nekoj logici 3 za 3,veoma prijateljski igraju proteklih godina...cesto prelazi iz 2-1 i to... Milvol - Lester 1 West Hem - Portsmut 2 (o ovome svi bruje,em se Rednap vraca na Apton Park,em west hem je igrao u sredu produzetke u Fa cupu i izbacio Bolton,a vec u ovaj ponedeljak igraju cetvrtfinale sa Man.Cityjem i izgleda da ce Pardju da rotira igrace...znaci 3tekme u 6dana,s tim sto su u prvenstvu stabilni i nece sigurno lako prokockati taj trud ulozen u FA...) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 singlirao West Hem i singlirao Mensfild...Blekpul nisam singlirao jerbo sam video da su u donjem delu i da lako mogu u sledecoj sezoni da daju obe tekme port vejlu...ali me zato blekpul jebe na mega tiketu...Mgladbah standardno je morao da ispostuje svojih 2-3 i srusi mi tiket na kome mi doduse i Milvol trenutno gubi,ali opusteno,za sad sam u plusu,videcemo sledece danasnje singlove... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 (edited) Znaci sedimo danas u kladionici i pisemo tikete , i ja prvi zavrshim svoj i uplatim , i sad dok cekam drugove vrtim onu listu i gledam spansku drugu ligu , i gledam kvote na 7+ i vidim da su 50.I kazem brate , aj videces da ce Elche pobediti Albacete 4:3, ali onako iz zezanja , jer u zivotu nisam cuo ni za jedan od ta dva kluba.I sad me zove drug , kao aj pogledaj teletext molim te , kad ono Elche-Albacete 4:3.Znaci ne mogu da verujem , kako je trip , zju.Ne znam sto sam ovo napisao , ali ja sam toliko fasciniran ovom pojavom , zlo. Inache odigrah za ovu nedelju: Bolton-Sunderland 1 Arsenal-Charlton 1 Fiorentina-Ascoli 1 RealM.-Betis 1 Celta-Ath.Bilbao 1 Porto-Fereira 1 uplata: 450 isplata (nadam se): 3.641.87 I josh: Fulham-Chelsea X-2 AzAlkmar-Feyenoord X-1 Inter-Lazio X-1 Udinese-Milan X-2 Sistem 3/4 uplata:100 max.dobitak:10.631.25 Edited March 18, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts