shoosh Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Sreca, sreca, radost... Viljareal 1 Lion 2 Ren 1 Zvezda 2-3 koef 11 drugi mi je pao na sevilju X a proslo mi je man city 1-1, Roma X, Fejenord 1, St entjen 1 koef je 44 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 pakao se kreirao za lsh veceras malo sam se ipak zaleteo za juve..mislio sam da ce ih pojesti a oni su jadni evo tiketa viljareal 0-2 - uslo Gretna 1-1 - uslo Swansea 1 - mislim da je uslo,bilo je pred kraj 1-0 Accrington 2 - usho Juve 1-1 - pao Barsa 1 - pao..zato sto je smrdljivi merk igrao x pa je moro da sudi jadan penal evo ga za sutra..hrabro i navijacki Arsa 1 KAO KUCA Milan 0-2 smrdljivo Liverpul x (znaci usrace benfiku osecam to..) Lion 1 - ovo je klimavo ali lion je extra kuci..a i jedan slobodnjak u reonu od 60m oko gola je vec 80odsto gola kad izvodi Juninho P. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 liverpul prolazi, bacicesh pare. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Evo tiketi od vikenda i od juce :] » Click to show Spoiler - click again to hide... « fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 LFC 1-1 Lyon X-2 Arsenal 2 Milan 1 ---------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) juce stavio crvenu na Viljareal 0-2,Juve 1 i Barsa 3+...smorina teska,cak kad sam video da ne ulece tiket,navijao sam za Verder ali ona retardirana greska mi je oduzela tu radost da Juve ispadne... shoosh pico,gde je dobitak :))) Edited March 8, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 i da zaboravih da kazem,singlirao sam Liverpul ide dalje za kvotu 1.65 u meridijanu,dao sam 6000,dobitak 10 tj. 9900... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 to je skroz realno...ja sam se malo sprdao Arsenal 1 - 2.6 Bajern x - 3.2 Standard 1 - 1.55 Liverpul x - 3.8 ulog 290-dobitak 13780 cista sprdnja..i jos sam svestan da ce ih liverpul verovatno napuniti sa jedno 4-0 al ajde...nesto je jace od mene bilo da odigram ovaj tiket...videcemo..a inace ne bi me cudilo da bajern mozda i dobije...nemci su to 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 ja sam od danasnjih ls parova igrao aresnal 1 liverpool 1 ali vec sam pao na tiketu jer sam igrao neke nemce i puko :)) inace juce me Metz zenuo za kintu... a usao mi juve 1 i villa 0-2... jbga :(( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 e jebiga za l`pool...jadni su mnogo... 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 [:(] [:(] ispala zvezda ispala sampdoria sad ispao i 'pool... whyyyyyyyyyyyyyyyyyy?? inace...arsenal je mogao da ojadi real samo tako... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 eh... :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Chisto da kazem , opet izmasih , a prosle godine na 1/8 finala LS sam digao 32000 , sa uplatom 65 din... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) mogao je arsenal da ih napuni ali mogao je bogami i real,svaka cast golmanima,znaci one odbrane sa obe strane su po meni najbolji deo utakmice,stvarno vrhunski golmani...i da,stvarno odlicna utakmica,za razliku od onog sranja juce Inace ja pukao na milan x-1 (nisam znao bas da ce tako da ih izgaze :D) i lyon x-x...ovo sam bas omasio;)) Ps.Grujo,bas si ga zabo sa tih 6 soma ...bice bolje,ocekujem osvetu chelzija,verdera,bayerna,psv-a i liverpoola za vikend protiv koga god i gde god igrali Edited March 8, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 liverpul prolazi, bacicesh pare. ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 jebiga, nada umire poslednja :) mada jeste bacio pare, igrao je na x :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) shoosh pico,gde je dobitak :))) ← U dzepu :))) btw Milan mi srusio 3 tiketa, ko bi reko da ce raspali Pipo da proradi onako :P Edited March 9, 2006 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 sinoc sam prosao samo milan 4-6 dok sam promasio 2-3 arsu, liverpul 1-1 (ne znam da li je iko pogodio u fiksu ovaj par, ne racunajuci golove) i lion 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 lepo0 poceo vikend.. inter 1-1 ajax 0-2 Valensija x (ovde sam hteo 1 ali me je Blic u onom dodatku `ubedio` da odigram x..sad cujem da je debeli ronaldo omasio penal u 90..znaci zestok user) Verder 3+ (mada nikako nisam verovao da ce to biti 0-3...iznenadjenje veliko) Everton i Blekburn kecevi... sad se ima dukata za sutra...Barsa,juve od 0-2,arsa hrabro,Frosinone...i naci cemo vec ostatak...i palermo mi smrdi na x opako... 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 alaves-sevilja 1 arsenal-pool x betis-malaga 1 majorka-viljareal x atl madrid-santander 1 znaci kao prodje...zenim se:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 I tiket. arsenal 1. strazbur 1. marsej 1. majorka 2. atl madrid 1. osasuna 2. independiente 2. II tiket. arsenal 1. atl madrid 3+. Salke 2+pp. Juventus 3+. Osasuna 2-2. hmhmmh. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 uf...u petak uzeo 1600kinti na jedan majstorski tiket za 50kinti,imao 2ku na Lex,Bastiu iz iksa,Cork iz keca...u subotu puko pola od toga,a mentol hteo da singliram Everton i ne odigram to i puknem na Bajern i jos milion parova...danas singliram Kotbus za dve crvenke i puknem,puko jedan tiket sa jacim ulogom(500),i ostade mi tiket uplata 50din dobitak 3 i nesto...ubo za sad Arsu 1(2.45),Ferol 2(4.00) i cekam jos Milan(2.75) i Sao Paolo(2.6),valjda cu se izvuci... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 mene na jedno strazbur za 11000 a na drugom xerez za 17000 ..... los vikend .. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 smorina samo MIlan... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 nema gore kazne nego kad padnes u nedelju uvece na zadnji mech Atletiko ocekivano Juve iskusno x Arsa uz dosta srece Hamburg i Salke glatko ali zato PROKLETI VALDES je KAZNIO i Barsu i sve nas jebem ga uu sta nesposobna ko ga stavi na gol onako nesretnog...pu pizda mu materina ispizdeo sam.. a i onaj sudija jbt..savo se baca ko dete ovaj odma sudi penal a na drugom tiketu Fejenord to zaista ne bih komentarisao..kvota je bila 1.25 a svi znamo kolko je RKC jadan tim.. Oni cak ni Rozendal nisu dobili... 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts