gruja Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 haha,kako sam juce jebeno bio dobar...:))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 nisam ni planirao da igram danas, nego posle predavanja prolazio pored kladze pa reko aj da bacim 50din!!! odigrao: rusija-brazil 2-3 tunis-scg 2 - ne napadajte me sada!!! argentina-hrvatska 3+ portugal-arabija 1-1 italija-nemacka 2-3 cisto ono, da se prati pa sta bude!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 @ultrasns LOL ....malo pre sam bio sa ortakom i sve pare sto je bio uzeo vratio je ... :D sve je puko :P Nisam ja u fazonu da se kockam tako ko debil mozda odigram sa vremena na vreme neki tiket i to je to :P Ali da bacam pare na kerowe..ne dolazi u obzir :P don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 nisam ni planirao da igram danas, nego posle predavanja prolazio pored kladze pa reko aj da bacim 50din!!! odigrao: rusija-brazil 2-3 tunis-scg 2 - ne napadajte me sada!!! argentina-hrvatska 3+ portugal-arabija 1-1 italija-nemacka 2-3 cisto ono, da se prati pa sta bude!! ← ooooo .... bio si blizu ,.... ali ovo se nemoze pogoditi ... na ovo ako neko dobije .. svaka mu cast..... samo treba igrati kontra ... i bez veze ... ko sto je francuska dosla 2 ... ko bi to rekao .. ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted March 3, 2006 Report Share Posted March 3, 2006 ebo predloga nekih za danas : aue 0-2 , brest 0-2 , gimaraes 1 ,burghauzen 0-2 tako ... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 poludeo sam sinoc...dam ortaku juce 500din da mi uplati Avr 2,Legia 1,De grafsap 2 i Gimaraes 1,i on bolid ne uplati uopste jer je gimaraes bio blokiran...pa zar je moguce da sam toliki baxuz? danas Akrington 2 samo tako... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 herta-keln 1 pool-charlton 1 real-atletico x2 varteks-hajduk 2 barsa-depor 1 ______________ na 60 dobitak 1000 ne znam sto sam igrao ove hrvate...al ajde...:) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 poludeo sam sinoc...dam ortaku juce 500din da mi uplati Avr 2,Legia 1,De grafsap 2 i Gimaraes 1,i on bolid ne uplati uopste jer je gimaraes bio blokiran...pa zar je moguce da sam toliki baxuz? danas Akrington 2 samo tako... ← zasti mislis da ce akrington 2 ???? krouliju treba za opstanak! mozda ih puste !! ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 igrao sam matori Newcastle - Bolton 1 shta Bog da Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 pa jebem mu misha izgleda da sam ja ovde najveci pacenik posto stalno citam na bbc-u izvestaje predstojecih utakmica...evo copy paste...odigrao sam cistu 2 za 1500 i 2-2 za crvenu... Whole Crawley squad up for sale Conference club Crawley Town have put their entire playing staff on the transfer list, reports BBC Southern Counties Radio. The decision was made by chairman Chas Majeed in an attempt to restructure the club and reduce staff wages. The players have been advised to contact the PFA as the club are now in breach of individual contracts. It is not clear how many players will turn up for training on Friday ahead of Saturday's match with Accrington. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) to je taj trenutak sto sam cekaoooo,opaaaaa!!! Crawley [0 - 1] Accrington 42' [0 - 1] G. Roberts http://server5.pictiger.com/img/136900/pic...akrington-2.jpg http://server5.pictiger.com/img/136901/pic...rington-2-2.jpg Edited March 4, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 @gruja dal si moguc? :) svaka cas' za sada... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 prolazi mi tiket za 6500,cekam sutra ajax,porto i santander... i imam tiket za 4500,ubo sam Grays,Exeter,Arsenal,Lil trenutno vodi 2:0 i cekam samo jebeni Ren 3+ za kintu,valjda ce da se raspucaju u drugom poluvremenu... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ahahaha,jebeno sam ih unistio,hahaha evo lepotice od tiketa http://server5.pictiger.com/img/138713/pic...osting/4500.jpg i jos jednog,sedimo u milenijumu cirkamo sokic i ja kao siguran sam u Lil,da branim Ren 0-2 ili 1,i kaze ortak strpaj keca da uzmes na oba kintu,pa stoga evo i ovaj lepotan... http://server5.pictiger.com/img/138712/pic...hosting/ren.jpg gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 bravo grujo...bravo Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 svaka chast grujo! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 mene je sjebao mrtvi Liverpool... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ANKARAGUCU - DIYARBAKIRSPOR -turska liga Home win, stake 10/10 __________________ U. LEIRIA - ACADEMICA --portugalci... Away win, stake 8/10 jebiga...zakasnio sam videcemo da li je dojava tacna ili ne... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 cuo sam da ce partizan igrati X-X... ali to mi je skroz sumnjivoo...mora da je neko iskenjao... i fenerbahche 2... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 sumnjivo? :) trebao si da odigras... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 grujo kralj si!!!! juce sam promasio samo glupavu hertu 1, verujem da je pola grada palo na tom paru!! evo upravo sam prosao fioru u 90. i harts 2.. jos 4 para za neku sicu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 znaci ovi turci su dobili i partizan je usao... steta sto nisam uplatio :)) inace evo tiketa: ajaks-sparta 1 (6:0) man sit:sanderlend 1 (2:1) Fio-Siena (2:1) zamalo da me zezne :)) totenhem-blekburn 1 (vodi hem sa 1:0) roma-inter 1 videcemo :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 znaci jebeni Santander za jos 6500,i Valensija za 1800...jebes mi mater :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 raspala roma me zenula... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Lecce - Palermo 1 Sosiedad - Zaragoza 2 Treviso - Reggina 2 Eibar - Malaga B X Улог: 50 дин Добитак: 2605 дин Добро, прошли су и још неки синглови, ал ово је ипак топ добитак за недељу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts