ultrasns Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 jedino mi barsa i ajax prosli !!! jebiga aj sad idem da gledam sta ce mo danas da tipujemo ... danas moramo da se povratimo ... ova dva danas su HAOS bila .... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 danas igram protiv starsbourg-a pod obavezno... 4.7 kvota... (naravno u sistemu) hsv i palermo su mi najsigurniji... mada i dalje igram na romu :) probacu i az 1 kao i den hag 2... samo nemojte na hertu igrati MOLIM VAS... sve i da prodje ne trebaju vam te uklete pare :))) jetset Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 odigrao za 300kinti Hsv 1 Alkmar 1 Lens 1 dobitak 1200dindzi doduse smorio sam se sto sam zakasnio na Levski i Palermo al' nema veze... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 dobro jeee...vratio sam pare! ;))) Hocete scan? :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 (edited) ja odigro Rapid 1 i Steaua 1 za 1000..... promasio ovu drugu ..... onda odigro strazbur u hendikepu 2 , marsej 0-2 , AZ 1 , monako 1 .... promasio dve .... ovaj cup uefa strasno ..... nemozes nista pogoditi .... necu vise nikad igrati cup uefa ..... ma sta ja pricam , uvek tako kazem pa ga igram ... Edited February 23, 2006 by ultrasns ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ja odigro Rapid 1 i Steaua 1 za 1000..... promasio ovu drugu ..... onda odigro strazbur u hendikepu 2 , marsej 0-2 , AZ 1 , monako 1 .... promasio dve .... ovaj cup uefa strasno ..... nemozes nista pogoditi .... necu vise nikad igrati cup uefa ..... ma sta ja pricam , uvek tako kazem pa ga igram ... ← i ja isto... prso sam na zenit 0-2 i steaua 1 :((( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 mene zajebale shalke igrao 0-2 :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Evo mojih predloga za vikend Palermo - Milan 2 Lazio - Roma 0-2 (ne igra toti) Alaves - Santander 1 Celta - Cadiz 1 Osasuna - La Coruna 1 Duizburg - Herta 0-2 Hamburger - Stuttgart X Groningen - Feyenord 2 Marseille - Nice 1 Mallorca - Real Madrid 2-2 Mainz - K`lautern 2 Auxerre - Toulouse 1 Bordeaux - Metz 1-1 Parma - Fiorentina 3+ Atl. Madrid - Malaga 1 Zaragoza - Barcelona 2 Crvena Zvezda - Borac C. 2-3 Chelsea - Portsmouth 4+ Odma` se ogradjujem od svih neprijatnosti koje mozete da imate slusajuci moje savete ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 sinoc promasio perudju .... i harlem .... aj danas nesto da sklopimo ..... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) Newcastle 1 Reggina 1 Atletico M. 1 Real Z. 2 -------------- Sparta 2 Den Haag 3+ Auxerre 1 Le Mans 2 -------------- Edited February 25, 2006 by RaveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 bar sam se povratio danas ..... nesto sitno dobio .... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 (edited) zajebe me bordo za 6 soma,pu majku im,prosto da ne poverujes:( Edited February 25, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 uzeo 800kinti na engleskim nizim ligama,odigrao tiket za 50kinti...a sutra cekam Mancester Utd. za 5soma...aj da udje pa da padne scan :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 znaci juce bilo strasno .... za 13000 sjebe me samo Brentford 1 ........ za 6000 sjebe me samo barselona 3+ ..... i za 4000 sjebe me samo Austria W. 1 ...... znaci da neverujes 3 tikete sa jednom promasenom .... strasno ... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 idem sad da uplatim Setubal 1 Real 2 Salcburg 1 Empoli 1 Santander 2 i smorio sam se jer vidim da sam zakasnio na Bolton pa se razmisljam trenutno Marsej 1 ? Strazbur 1? (dojadili su mi vise) Kaljari 1 ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 shit,zakasnio sam i na 'pool i na bolton:( oh well igrace se shpanci:).Btw jel vredi dvojku na milan? Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Lacio - Roma 2-2 Alaves - Santand 1 Valensija - Hetafe 1 Osasuna - La Korun 1 ------------------------- Majorka - Real M. 2 Setubal - Penafiel 1 Akratitos - Panatina 2 Aek - Ionikos 1 ------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 kec kola je lazio roma :)videcete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 kec kola je lazio roma :)videcete ← ma kakvi .... dogovoreno X !!!!!!!!!!!!!!!! ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 idem sad da uplatim Setubal 1 Real 2 Salcburg 1 Empoli 1 Santander 2 i smorio sam se jer vidim da sam zakasnio na Bolton pa se razmisljam trenutno Marsej 1 ? Strazbur 1? (dojadili su mi vise) Kaljari 1 ? ← Nisam uplatio ni blizu ovoga :)) uplatio Setubal 1 Real 2 Salcburg 1 Fener 1 Marsej 1 200din dobitak 2200 na drugom tiketu pao na Kaljari inace,uzeo sam 5soma :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) igrao sam 9 parova. Man Utd, Livp, Ajax, Betis, Juve, Milan... Lazio - Roma X ali Valensija je ucinila svoje. Edited February 26, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 (edited) brisite... :) Edited February 26, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 joj atletiko bilbao me ubijo .... igro 1 .... za 19000 ..... strasno .... skeniracu ga kasnije ..... a na drugom valensija isto ...... za sitno ..... ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 ima li nekog koga nije zajebao Real? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 ima li nekog koga nije zajebao Real? ← nikad ali nikad nemojte da igrate na real!!!! uvek ali uvek su prodavali kad god je bilo najpotrebnije ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts