ultrasns Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 (edited) zajebala te i Bastia... KAKAV SMOR!!!! Srusi me Leiria u poslednjem minutu,a vodila 2:0 jebem ih usta...da bog da ispali!!!! ← evo vidim sad strasno !! nemozes nista pogoditi !!! neznam evo neki predlozi za danas : egipat - maroko X2 - maroko igra odlicno a cito sam izjavu trenera egipta da su zadovoljni sa neresenim rezultatom ! Macclesfield - Hereford 1 (2.20) - hereford bez pola ekipe aresenal - wigan 1 - wigan bez dosta igraca a arsenal mora da pobedi lacio - inter X - inter uvek igra pod opterecenjem tu zbog mancinija i cesto zavrsava nereseno a to mu i odgovara jer je prva utakmica Edited January 24, 2006 by ultrasns ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ^ svaka cast majstore,mada cupavo bilo za Egipat,napaljeni domacini,svaka cast za tip... mene i danas srusio samo jedan par i to mrtvi Bajern,kvota 1.25!!! Ubo sam Slonove,Arsenal,Plimut,Rocdejl 3+ i Bajern mrtvi opet za slicnu sumu ko juce...jbg! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ^ svaka cast majstore,mada cupavo bilo za Egipat,napaljeni domacini,svaka cast za tip... mene i danas srusio samo jedan par i to mrtvi Bajern,kvota 1.25!!! Ubo sam Slonove,Arsenal,Plimut,Rocdejl 3+ i Bajern mrtvi opet za slicnu sumu ko juce...jbg! ← nisam dobio jbt kakav sam ja bolid to strasno!! ono gledam ceo dan po internetu i ono sklopim ta 4 para !! i onda odem u kladionicu i dodam Morecambe - Scarborough 1 a ono 0:3 (kvote 1.5) da neverujes !!! onako bez veze kao aj da stavim da povecam malo dobitak !!! strasno a BAYERn zajebo sve zivo i na kraju prosli pederi jedni !!! evo predloga za danas : CAMEROON - TOGO 1-1 8/10 Gent AA - Standard Liege 1X 8/10 Zulte Waregem - Westerlo 1 7/10 Espanyol - Cadiz X2 9/10 Southampton FC - Crystal Palace smrdi na X !!!! 5/10 tako otprilike za danas !! nema danas nesto posebno ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 brate ja sam ubo cak i stockport... a bajern toliko nisam zeleo da igram da ne znam koji mi qrac bi... danas sam igrao na crystal... u boljoj su formi... a sautempton je ostao bez dva vazna igraca... hrabro na goste... igrao sam i na kongo... mrtvaci imaju crveni karton vec 20 min... :) kamerun 1 i od 2-3 udineze - sampdoria 1 ofenbah 2-3 ne znam ni sam sta sve... sve sam pare dao... ako nista ne prodje ja sam kaput... 4 tiketa raznih kombinacija... a da igrao sam i na charlroi-a... ne smem ni da gledam tikete do veceras... da se ne smorim pre vremena... uglavnom nista pametno cisto ubadanje... i dalje igram 2 tekme 2-3 sa progresijom 1.5 puta prethodni ulog... DANAS MORA UCI :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 brate ja sam ubo cak i stockport... a bajern toliko nisam zeleo da igram da ne znam koji mi qrac bi... danas sam igrao na crystal... u boljoj su formi... a sautempton je ostao bez dva vazna igraca... hrabro na goste... igrao sam i na kongo... mrtvaci imaju crveni karton vec 20 min... :) kamerun 1 i od 2-3 udineze - sampdoria 1 ofenbah 2-3 ne znam ni sam sta sve... sve sam pare dao... ako nista ne prodje ja sam kaput... 4 tiketa raznih kombinacija... a da igrao sam i na charlroi-a... ne smem ni da gledam tikete do veceras... da se ne smorim pre vremena... uglavnom nista pametno cisto ubadanje... i dalje igram 2 tekme 2-3 sa progresijom 1.5 puta prethodni ulog... DANAS MORA UCI :)))) jetset Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 (edited) sva sreca nisam stigo da uplatim nista !!! ono kamerun x-1 i espanjol 1 ova dva pogodio a izgleda da cu i sautempton pogoditi ! sve u svemu dobro je da nisam stigo da uplatim jer sam osecao da je danas los dan ! Edited January 25, 2006 by ultrasns ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 tiket 4/5 (tri dvojke i dva keca) prosla jedna tekma i CETIRI IKSA... smejem se vec sat vremena... sva sreca pa mi je tiket 2/3 gola prosao... posto ne bih imao para da ispratim sledecu cifru u progresiji :) kamerunci su mi pojeli dzigericu... mada ni ofenbah nije bas delovao sjajno (posle pola sata 1:1 i crveni karton :) ) inace ortaku sam usinglirao udineze... ajd sto je on bio siguran da ce doci... nego sto sam i ja bio u tripu DOKLE BRE VISE... to mi je bedak dana... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 danas se igra : ZAMBIA - GUINEA prvo poluvreme X (samo to necu stici da uplatim) 8/10 Juventus - Roma 0-2 7/10 Zaragoza - Barcelona x (kao malo iznenadjenje ,veoma hladno vreme se veceras ocekuje i barsa igra bez dosta standardnih igraca a prva utakmica zavrsena 2:0 za barsu) 5/10 TUNISIA - SOUTH AFRICA 3+ (obe ekipe igraju efikasno i bice dosta golova ) 9/10 ali slabo danas jako , odigracu tunis 3+ i juve 0-2 u duplom singlu !!! to je to ! pozdrav ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 sprem'te se rurovci novi vikend je pred nama!!! naostrite olovke, spremite liste, kupujte tip i ostala pomagala, odlozite obaveze za vikend i zavalite se u fotelju sa daljinskim u ruci!!! SRECNO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 (edited) juce katastrofa , strasno ako nesto veceras uleti da za sutra imam za singlove !! igro rems x-x i jos neke sigurice iz hol2 !! Edited January 27, 2006 by ultrasns ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 igro za veceras bajern,anderleht,volendam i venlo... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 kakvo sranje da neverujes ! pogodim rems X-X i promasim onaj glupi helmond 1.50 da neverujes kako me nece !! jbt ono evo vec drugi put sam ostavi dobitak na forumu !! rems x-x (4.25) ali kad ja moram da dodajem jos neke gluposti uvek i na tome padnem ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 singl na Mancester city 10evra,jos uvek nisam u nekom vecem plusu da pocnem da dizem sumu na singlove... Tiket br 1. Man.City 1 Celzi 2 Atl.Madrid 1 (ovo ide uvece na singl) Herenven 2 Leverkuzen 1 200din : 5236din Tiket br.2 Palermo 1 Okser 1 St.etjen 1 Herta 1 Hemofarm 1 75din : 1200din Imam jos tu neki sistem 5/6 da ga ne kucam sad sve u svemu ako prodje,skeniram ga :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 evo vam singl za danas !!! BOLTON - ARSENAL 1 ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 svaka chast - Bolton W. 1 - 0 Arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Herta 1 ← Haha, Hertha, koliko je to raspao tim... Kada oni nade poalzu u Pantelica da im spasi napad ove sezone, sve je jasno :) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 juce pogodim bolton 1 u singlu na 1000 ! na drugom tiketu promasio hamburg za 6000 . a na trecom ubodem bolton 1 , okser 1 , atl.bilbao 1 i promasim rekreativo 1 (0:0) na 400 dinara dobitak 8000. za danas ostavljam uskoro neke parove ! ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) greuter - ofenbah... probajte u sirem sistemu 2 -> 1... juce me je mrtva sparta prodala (2-3 gola)... danas standardno osim ovog ofenbah-a nista specijalno... juce mi je prosao atl. madrid... danas cekam neke "sigurice"... mrtvi milan je morao da padne... mada kako su igrali, sampdoria je trebala da ih ZGAZI... danas po meni vredi odigrati i na real... Edited January 29, 2006 by JetSet jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 evo za danas nesto : treviso - lazio 0-2 sevilja - viljareal 1 to jedino ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) juce sam se ispromasivao, nisam imao vremena da kucam sta sam igrao, ali jedan moram da vam napisem ovde... njukasl 2-2 vest hem 1-1 harts 1-1 herenven 1-1 i promasim sugavi studgart 1-1 (bilo iz 2 u 2 0:1; 0-1) tiket je bio ono, ako prodje prodje, dobitak preko 9.500... smorio saam se .... /edit e da, jos sam na jednom tiketu promasio samo reding 1... ali za neka 3k din sto i nije za samoubistvo... /edit Edited January 29, 2006 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 aaaaa,razbio sam ih... juce singlirao City kao sto sam naveo,a onda uvece singlirao za hiljadarku Atl.Madrid...bilo bi jos para nego sam zakasnio na herenven,budala,imao u najblizem lokalu 1.7 kvotu a u mocartu bila 1.9 i ja zeljanija zakasnio...a kao sto vidite Celzi me zajebao za 5soma... a za danas jes da kasnim,ali evo,posle ide skeniranje Tiket 1 Parma 2 Lacio 2 500din : 3510din Tiket 2 Juve 2 Alaves 1 Barsa 2 Madjarska-Island 2(rukomet) 1000din : 8100din Tiket3 Groningen 1 Espanjol 1 Briz 2 Lion 2 100din : 1400din gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) Mrtvi inter ima jos 15 min shanse :| edit: :))) figo i stankovic to the rescue elem evo tiketa: man. utd 2 fejnord 2 grojter 1 inter 2 lil 1 braga 1 300>3800 ..ceka se jos braga al valjda nece da sjebu:] Edited January 29, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 (edited) dobio sam danas 2300 na 200! ubo sevilju , liverpul , trevizo , groningen ... sve u svemu nije los vikend !! dosta toga imam pogodjeno moglo je biti i vise para !! cujemo se ovih dana u sredu ima dosta tekmi !! Edited January 29, 2006 by ultrasns ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 juce kako tako ali danas je bukvalno sve zivo upadalo,strasno:) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 juce kako tako ali danas je bukvalno sve zivo upadalo,strasno:) ← ovaj vikend ono bash sve skoro doslo realno !!! za videces sledeci ima da bude katastrofa !! (100% uvek tako bude ) ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts