Bartuc Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 jebem ti pistonse... samo oni za 7 :( #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 a kada uplacujem tiket, samo kazhem da je sistem mislim, napishem na dnu tiketa sistem npr 6/7 ? ← da...za taj sistem npr. imas 7 kombinacija,sto ti dodje na minimalni ulog od 50dinara,ti imas 7dinara po kombinaciji... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Uh napokon sam dobio nakon duze vremena...sutra uploadujem listic...uglavnom Liverpul 1 Alkmar 2 Okser 1 Strazbur 1 Sampdorija 2-3 kvota bezmalo 24 ;) Drugi tiket pao na Lion 3+ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 au sta sam ja ovaj vikend uradio to je histerija odigram Fulam 1 u subotu za 10e uzmem prebacim 14e na Strazbur uzmem prebacim 30e na Valensiju iz 1-1 uzmem 85e znaci u subotu uvece sam imao 85e ciste zarade!!! nedelja odigram Udine iz 1-1 za 25e puknem odigram Viljareal 2 za 35e puknem i odigram Real Madrid iz 1-1 za preostalih 35e i gledam onako tiket i kao ko reskira profitira "aj mi stoniraj tiket,Real iz 1-1 i Milan 2 za 35e" zeljanija najgora.... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ahaah kralju =) ja sam uzo kesh na fulam, arsenal , betis i valensiju. znaci iseko sam se od smeha. prso na udine popizdo, makedonikos jos gore. partizan nisam mogo igrati singl nigde a stavio bi 100jevreja. i opet u plusu divno je :) prestajem da se kladim u 7 dana 3 puta proci je suvise za mene � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mene jebeni RKC zajebo za 6000 na 200 dinara , jebem im mater mrtvu , onaj rozendal u gostima 9 poraza u 9 meceva i gol razlika 3:29 i bash sad igraju nereseno mrtvaci jedni. i njih zadnje stavim na tiket kao da malo povecam dobitak ...... tard ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 u subotu su stvarno svi zivi uzeli kintu ... ali ortaci uzeli 48hiljada zajedno sa nedeljom :)))...uploadovacu tiket,da vidite ono ludilo...uplatili 2 soma... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 da , vecina je uzela pare , ono sve je realno doslo !!! osim par utakmica , nazalost ja bas izaberem od tih par !! jbg sta ces valjda ce biti srece drugi put ! mozda veceras na loto-u !!! :P ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 u subotu su stvarno svi zivi uzeli kintu ... ali ortaci uzeli 48hiljada zajedno sa nedeljom :)))...uploadovacu tiket,da vidite ono ludilo...uplatili 2 soma... ← Zato je nedelja bila zlo :) Bruka me je da pricam kol`ko sam se izmasio ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Oziveste topic :) Sinoc was, dal i lal u nba+san jose, ottawa i buffalo u nhl=100 din-> 6 tisuca ;) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 17, 2006 Author Report Share Posted January 17, 2006 ja sam nedelju tako izmasio. sramota. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Oziveste topic :) Sinoc was, dal i lal u nba+san jose, ottawa i buffalo u nhl=100 din-> 6 tisuca ;) ← joj ubicu te,daj pusti nekad pm ili ostavi ovde na forumu te tvoje american sports pickove ;))) nemoj da si general posle bitke ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 mene jebeni RKC zajebo za 6000 na 200 dinara , jebem im mater mrtvu , onaj rozendal u gostima 9 poraza u 9 meceva i gol razlika 3:29 i bash sad igraju nereseno mrtvaci jedni. i njih zadnje stavim na tiket kao da malo povecam dobitak ...... tard ← ako ce ti biti lakse... nisi jedini... mrtvi roosendal... kv. 1.35 :( sta je ovo svi dobijaju... dodjem na forum kad i tamo... svaka cast ljudi... ajd ponovo da se pomazemo... ja imam taktiku igranja na 4 tekme kvota od 3 do 6 i dobro mi ide... i uopste nisam gadljiv da popunjavam tiket 100din ---> 400 din :) taj tiket prodje, a ovi ostali i ako puknu ostajem na nuli :)))) inace konsultujem se na www.sigurica.com (cak i tipujem iz zezanja... nick: sarmani... u minimalnom sam plusu) i na www.bettingadvice.com a bolesni press dosta pogadja u zadnje vreme... i imaju kladionicu svim danima... ajd poz... mozda bacim sutra analizu sta cu igrati... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Zato je nedelja bila zlo :) Bruka me je da pricam kol`ko sam se izmasio ;) ← ne diraj mi nedelju... bila je do jaja... juve,inter,chelsea,barca... kvota ravno 2... ortak+sveca+ja smo se dogovorili da je to dovoljno para :) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 ja bi odigrao ovako nesto NANCY - AJACCIO 1 -1.70 EMPOLI - UDINESE 2 -2.70 LECCE - LIVORNO 2 -2.60 TREVISO - INTER 2 -1.45 BETIS - REAL 2 -2.00 na 50 djunti 1700 dina dajte neke preporuke, izmene, bilo sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 (edited) Sta biste igrali la coruna - valencia? Moze neki savet? Edited January 18, 2006 by hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Sta biste igrali la coruna - valencia? Moze neki savet? ← 2-3 ili 3+ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 cisto da pomenem da sam i ja dobio u subotu 3 soma ;) hartlpul 1 rendzers 2 okser 1 braga 1 AZ 2 -ne mogu da se setim jos jednog meca, uglavnom kec- \ i na kraju cekam valensiju keca na BK uzivo... i kidam se .. kidam, i poslednji minut prvog 1-0, tu sam znao da dobijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 joj ubicu te,daj pusti nekad pm ili ostavi ovde na forumu te tvoje american sports pickove ;))) nemoj da si general posle bitke ;) ← pa da me svaki dan psujesh kako sve mashim :D #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 pa da me svaki dan psujesh kako sve mashim :D ← ...i da ti trazi odstetu zato shto je zbog tvoj NHLa puk'o 10 soma... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 ...i da ti trazi odstetu zato shto je zbog tvoj NHLa puk'o 10 soma... :) ← juce je proslo SVE... roma, milan, inter, az, everton, man. utd. cak i nancy i to u obe varijante i od 0 - 2 i kec... jbg. nisam nista ostavio... kriv sam ;) danas se igraju samo dve tekme... jedna je derbi, a druga sigurica... posto je planeta puna freek-ova koji se klade SVAKI dan na fudbal... a kladionicama se bas i ne puca danas... probacu da odigram protiv brage... problem je sto sam i ja jedan od inih koji ne mogu da cekaju sutra moracu da gadjam prelaze... najverovatnije deportivo - valencia x-x (sigurnije mi je 0-2) penafiel - braga x-x (ili cak iz x-1 videcu) tesko daovo moze da prodje, ali jbg. vredi probati da imam pare na bacanje stavio bih penafiel 1x... srecno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 posto ne mogu da cekam subotu,gledao sam danas listu i ono Bordo - Strazbur 2 (7.0) bice jos...;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 juce je proslo SVE... roma, milan, inter, az, everton, man. utd. cak i nancy i to u obe varijante i od 0 - 2 i kec... jbg. nisam nista ostavio... kriv sam ;) danas se igraju samo dve tekme... jedna je derbi, a druga sigurica... posto je planeta puna freek-ova koji se klade SVAKI dan na fudbal... a kladionicama se bas i ne puca danas... probacu da odigram protiv brage... problem je sto sam i ja jedan od inih koji ne mogu da cekaju sutra moracu da gadjam prelaze... najverovatnije deportivo - valencia x-x (sigurnije mi je 0-2) penafiel - braga x-x (ili cak iz x-1 videcu) tesko daovo moze da prodje, ali jbg. vredi probati da imam pare na bacanje stavio bih penafiel 1x... srecno! ← inace ovo je moj post... slash je dobar decko on se ne kladi... jos kad bi se izlogovao kad je u igraONICI... BILO BI EXTRA :) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 moj tiket je prso... ali se nadam da ste me poslusali u vezi brage ili makar deportivo od 0-2... u prilog tome da ce mec biti namesten je crveni karton za domacine... a odmah potom i promasen penal brage... ;) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 'Boro - Wigan 1 (2.25) Santander - Sevilja 2 (2.7) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts