shoosh Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 shoosh novi kralj rura :))) videces ti kad me lupi srcka :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 pre ce ti uci veseli nego ozbiljan :) real ce da ispali zashto kad god osetim neshto nemam muda da odigram to...selta ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 ohohoooo uleteo west ham kec, ali me prodao ukenjani real!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Evo par tiketa koje sam ostao duzan :) Ovo bi trebao da bude ONAJ cuveni koji sam omasio...cisto da ne bude posle, shoosh pecaros :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 shoosh Juce sam odigrao za soma werder 2-2,danas ne znam sta cu i da li cu...ima brdo kupova ali mi to sve smrdi :P Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 to je taj rad SHULE :))) u tome je char kladjenja,a ne ko ja da se obogatim od toga:))) kad ide ide,a evo sad ima vec jedno 3nedelje kako nikako ne ide...krpim se od babine penzije :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 (edited) singlirao real za 1500 Ps.I pokrio ga na drugom tiketu sa x-x i nekim siguricama koje su usle:) Edited November 12, 2006 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 to je taj rad SHULE :))) u tome je char kladjenja,a ne ko ja da se obogatim od toga:))) kad ide ide,a evo sad ima vec jedno 3nedelje kako nikako ne ide...krpim se od babine penzije :))))))) ja lepo kada me ne ide , uzmem i promenim kladionicu i odmah me krene :D i onako ima mali milion kladionica,koje su manje vise iste , ne znaci mi mnogo razlika u kvotama za 0.5 itd... vazno je samo da ide dobitak :D tako da ti savetujem da menjas kladzu ako to vec nisi radio :D -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 ja dobio juce 5soma i danas sam poludeo,cekao malagu za 6400 i oni mrtvaci 1:1,a pre toga mi kaljari udje x2 u poslednjoj sekundi :(( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 ne znaci mi mnogo razlika u kvotama za 0.5 jebote izmedju koje 2 kladionice se kvote na konacan rezultat razlikuju za 0.5 ? :) to je malko nemoguce, postoji velika mogucnost abuse-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 on je mislio na ukupan proizvod kvota valjda ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 ukupan naravno -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 mozda je mislio 0.05??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 ^ | | | -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Mozda ocu da vidim nesto korisno kad otvorim ovaj topic :)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 posto sam sam gajbi,i potrosio sam skoro sve pare i pretila mi je smrt gladju,uzeo sam preostalih 500kinti koje su mi ostale i turio na obalu bjelokosti i to iz 2ke,reko' il cu biti bos ili cu jesti ko covek...i jescu ko covek,hvala ti Didije :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Grujo ti si fanatik :D A Drogba je bog ^^ We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 kipar -nemachka 1-1 estonija belorusija 2-1 italija turska 1-1 shpanija rumunija 0-1 bozhe kakve gluposti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 sutra u 5do6 stavite 3kuce na Milan i u 5do8 imate 5kuca O_o gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ili 0 kuca? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 ^&%*&$^%&$ Ovu tekmu je izgubio onaj bedni izgovor od trenera-Anceloti a ja sam ostao bez celog dnevnog plena jer sam uzeo kintu na man.cityju pa na englezima u 4 i sve to prebacio na Milan :((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 "Ne kune majka sina sto se kocka, vec ga kune sto ide da povrati" Aaaaaaaaa...kakav vikend :'( fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 meni pricash :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 sta reci za 1. dan lige sampiona ? krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 brate igrao sam za 50kinti jebeni tiket koji nisam ni gledao jebeni tiket od svih 8 parova + zvezda u hendiju protiv monsa ja tamo zvrljam gledam onaj tiket od 500kinti nerviram se,cekam steauu keca... a ovaj tiket od 50kinti lil x2 aek 1x seltik 1x benfika 1-1 real x2 cska 0-2 steaua 0-2 zvezda u hendiju 2 i jebeni arsenal IZ XA U KEC kvota jebenih 370 ne mogu da verujem :(((((((((((((((((( i to je najgore sto na LS uvek igram 8 parova i uvek me sjebe neki smrdljivi dvoznak ili tako nesto :(((((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts