ZeRoX- Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) Dobro je da se unesu neke promene sto se mapa tiche,smorile su ove standarde...MaelstromWEG,SecretValley i mozda TreasureIslands bi bili pun pogodak... Edited August 13, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ne, sve je u redu, istripovao si se. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 sta se brinete za hranu imaju odlican i jeftin burek[njam, njam] i pite razorazne bas jeftino btw ponesete od kuce neka vam keva napravi sendwiche i ostalo........ GL i HF na touru.............. poZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ne, sve je u redu, istripovao si se. ← Nisam se istripovao, 1/4 finala treba da bude: 1) a vs g 2) b vs h 3) c vs e 4) d vs f Jer se po ovom kosturu u chetvrt finalu pokolju sva 4 prva nosioca na jednoj strani kostura, a na drugoj ostaju 5-8 nosioca. Posle ovoga treba da bude: a) 1 vs 4 b) 2 vs 3 Imam i male primedbe shto se rasporeda mapa tiche: Poshto je ostala single-eliminacija u 1/8 finala, mislim da mapa ne bi trebala da bude echo, nego npr. twisted(ili maelstrom), ili neka mapa koja odgovara svim rasama podjednako. (echo je previshe orcovska, turtle-elfovska, lost-humanska, a gnoll-ne humanska) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Nisam se istripovao, 1/4 finala treba da bude: 1) a vs g 2) b vs h 3) c vs e 4) d vs f Jer se po ovom kosturu u chetvrt finalu pokolju sva 4 prva nosioca na jednoj strani kostura, a na drugoj ostaju 5-8 nosioca. Posle ovoga treba da bude: a) 1 vs 4 b) 2 vs 3 Imam i male primedbe shto se rasporeda mapa tiche: Poshto je ostala single-eliminacija u 1/8 finala, mislim da mapa ne bi trebala da bude echo, nego npr. twisted(ili maelstrom), ili neka mapa koja odgovara svim rasama podjednako. (echo je previshe orcovska, turtle-elfovska, lost-humanska, a gnoll-ne humanska) ← 1-8 nosioci su jednaki, tj 1 nije jachi od 2 i sl.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) 1-8 nosioci su jednaki, tj 1 nije jachi od 2 i sl.. ← U tom sluchaju bi trebalo da se od 8 nosioca izvlachi ko ce biti koji, a ne ovako: Prva Grupa 1.| Rista 2.| 3.| 4.| Druga Grupa 1.| Sharky (???) 2.| 3.| 4.| Treca Grupa 1.| Vladica 2.| 3.| 4.| Cetvrta Grupa 1.| Corvax 2.| 3.| 4.| jer se po ovome automatski sastaju prvi i treci i drugi i chetvrti nosioc turnira, a potom se pokolju izmedju sebe, dok na drugoj strani prolaze buljashi. Edited August 13, 2005 by Sharkywc3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 zanimljivo.............. Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 e sharky i highl1 poslao sam vam na mail kostur tura da pregledate pa ako nije problem da dalje izkomentarisete pa da ja to okacim... kada se sve zavrsi! Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 do jaja jos para za mene :) ekekek dolazim highli dodji u nedelju do mene pa palimo odavde :) u utorak :) ::::: Vladica ::::: nemam net pa kucam iz igraonice ali tu sam i idemo 100% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 e sharky i highl1 poslao sam vam na mail kostur tura da pregledate pa ako nije problem da dalje izkomentarisete pa da ja to okacim... kada se sve zavrsi! ← posalji opet na highl1@esl-europe.net, jer nisam nishta dobio, verovatno si koristio onaj hotmail koji ja ne koristim :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 posalji opet na highl1@esl-europe.net, jer nisam nishta dobio, verovatno si koristio onaj hotmail koji ja ne koristim :D ← Da, poslao ti je na Hotmail, shta je problem da ga otvorish? Hmmm, sad kad razmislim, i ja sam ti poslao na isti :)) Ali u svakom sluchaju ne morash ni da gledash, Rembrant je vec uzeo u obzir ono shto sam mu ja rekao u vezi kostura, i izeditovao je pochetni post, mozhesh da vidish tamo, sad je sve u redu sa kosturom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Hot mail koriste samo Hot i sexy osobe :) like moa ^^ Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 do jaja opet ide ekipa mala ali odabrana :) ko god hoce moze sa nama da zna nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ej jel dolazi yuri iz srbije ?:) Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ko to zna rembrante, sad je sve kul Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 jer se po ovome automatski sastaju prvi i treci i drugi i chetvrti nosioc turnira, a potom se pokolju izmedju sebe, dok na drugoj strani prolaze buljashi. ← ma jok isplaniraj ti sebe u fnalu sa highl1-om gl haljosa Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 znaci ja ako osvojim, bicu iznenadjenje tura?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 znaci ja ako osvojim, bicu iznenadjenje tura?? ← po ovome tako nekako :DDDDDDDDDDd Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 riki idemo iz ns ja i highli i pokupicemo tebe u tom tvom selu kako se ono bese zove a da u mitrovici jer samo dobro napisao :))) pa palimo za biljeljinu :))) valjda ce ovog puta gostovati nives celzijus da ne propustimo ponov :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ja dolazim sigurno na tur, popravni mi je ili u ponedeljak, ili u petak, tako da spremite neko prase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ja dolazim sigurno na tur, popravni mi je ili u ponedeljak, ili u petak, tako da spremite neko prase ← bice vladica :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 lol highli znaci kes je moj :) i ces ti dolaziti ili ne ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 lol highli znaci kes je moj :) i ces ti dolaziti ili ne ?:) ← dogovoricemo se, polako :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Aj dogovarajte se malo brzhe, da znam da li ja da se cimam da vidim kad ima bus(voz) za bjeljinu, ili da ostavim Highl1ju da se on cima :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Aj dogovarajte se malo brzhe, da znam da li ja da se cimam da vidim kad ima bus(voz) za bjeljinu, ili da ostavim Highl1ju da se on cima :)) ← a koliki je to cim, chitavih 2 min :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts