Sajro Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 poshto je proshlo okupljanje propalo zbog losheg vremena, evo da probamo opet da se izorganizujemo. again pravi se okupljanje na adi, ovog petka i pozvana je cela klanrur komuna ali je topik na rastibudjilizovanim k. tako da tje malo vas to videti.. topik: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=31260 ajde ko hotje da dodje, neka ostavi post ovde a i na onom topiku da znamo od prilike koliko tje nas dotji. ja dolazim 99.99% (rachunajte 100% ali kao 99% jer moze sutra da me udari autobus). ajde kraftovci, da izadjete malo na svez vazduh i sunce! =))) p.s. tek sada vidim kako sam pwnovao forum, skoro svi topici na ovoj strani su made by myself! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Idi igraj cyro manje pisi, ja cu da dodjem verovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 Idi igraj cyro manje pisi, ja cu da dodjem verovatno... ← aj dodji, bilo bi lepo. ma jebesh igranje, ne mogu ni da se odluchim za rasu ni klasu a ni za server.. lolz. vi ste na sm-u alijansa, ortaci na dunemaulu alijansa a meni se igra undead. prs totalni. tek shto mi je proradio mage (imao sam neki bug.. long story) provalim kako druid sabija i tako. uzas. ma nije sada to vazno.. vazno je da dodje shto vishe ljudi sa foruma na okupljanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Da, da, okupljanje je u petak, ista meta isto odstojanje kao onaj topic za prosli petak, koji je naravno propao zbog losheg vremena. Kazu da ce sada u cetvrtak i petak biti po 30 stepeni, pa bi trebalo da je to idealno vreme za neki sket, zezanje, ovo ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ja sam za 100 % .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 smorili ste sa jebenim petkom prepodne, jedini dan kad radim dnevnu smenu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 tek sada vidim kako sam pwnovao forum, skoro svi topici na ovoj strani su made by myself! =) ← ma hajdE! ;DD @saint: ju blama! ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts