phantomq Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Samo da napomenem u pocetku da ovo nije topic vezan za muziku!!! Este videli novi album zove se "Bombradovanje Srbije i Chachka" jedna od pesama na albumu je "Rado ide Srbin u vojnike (Pička)"??? E sad ne smeta meni sve to nacionalisticko sranje ima raznih budala kod nas a izgleda i kod njih. Meni najvise smeta sto je na sajtu B92 velika reklama za istoimeni bend i njihov novi album! Aj nekako mogu da svarim da drugi pljuju po nama al mi sami e to mi vec nije jasno!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Zato što je B92 plaćenička televizija i sve rade na našu štetu ako nisi do sada shvatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) [/sarkazam]Zaboravio si da napomenesh da su i domaci izdajnici :>[/sarkazam] @ topic: Svako ce sranje dobiti vezano za rat, politiku i zajebavanje iste, medijski publicitet na b92, pa tako da se neshto i ne obazirem na to. Edited August 8, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Let3 je jedan od legendarnijih sastava i treba ih shvatiti kao zajebanciju i ironiju (bar se oni trude za takav imidz) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 mozda bih tako kapirao da nije u vezi i b92, ali ne mogu kada se radi sa televizijom koja na 10godina Oluje pusti britansku miniseriju u kojoj Srbin ubija i siluje Muslimanke a sa druge strane zujali su dva meseca o Srebrenici Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 prichamo o grupi koja na pozornici vitla kurcehvima.zashto tome posvecivati bilo kakvu paznju.jebem ti muziku ako si po tome legendaran. mozda bih tako kapirao da nije u vezi i b92, ali ne mogu kada se radi sa televizijom koja na 10godina Oluje pusti britansku miniseriju u kojoj Srbin ubija i siluje Muslimanke a sa druge strane zujali su dva meseca o Srebrenicinemoj tako josh nisu pustili nastavak.mozda je srbin nevin. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ne još jedan topik o b92, ko ih jebe više.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 o jebao vas b92. a Pertu je na pravom tragu. ne treba ovo shvatati kao neki srbohejt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Na ljude koji nas mrze odavno sam prestao da obracam paznju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 o jebao vas b92. a Pertu je na pravom tragu. ne treba ovo shvatati kao neki srbohejt. ← Ma pertu je i bio na koncertu LET3 Znaci moronska grupa za tinejdzere,al opet legendarna po svom moronluku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 longleyy shto ima ih previshe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Ma pertu je i bio na koncertu LET3 Znaci moronska grupa za tinejdzere,al opet legendarna po svom moronluku :) ← Potpuno se slazem, mislim kako drugacije okarakterisati pesmu sa recima Tazi, Tazi, Tarzaneee... Jebote pola tog Exita smo se smejali na to :) Mozda bi trebalo poslusati taj album, kapiram da je opet neki tako moronluk. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Potpuno se slazem, mislim kako drugacije okarakterisati pesmu sa recima Tazi, Tazi, Tarzaneee... Jebote pola tog Exita smo se smejali na to :) Mozda bi trebalo poslusati taj album, kapiram da je opet neki tako moronluk. ← Heh ja sam slusao let3 ne na exitu vec pre 13 godina :) Hteo sam da vidim muskarce u zenskom donjem vesu ( mmmm) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts