Jump to content

Ada u Petak

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo ja se prvi vratih

bilo zanimljivo bilo tu i tamo nekog basketa al najposeeniji je bio sah turnir u kome je migza odneo pobedu;))

Aaaaaaaa, bezochne lazi "Edesi" propagandne mashinerije! [:0][:D]

Da smo kojim sluchajem bili vishe nalozeni na basket, mozda bi nam ona kisha i smetala, ovako vatevaaa.

Reve, kurvo mushka, ponovo si ispalio. [b)][:)]

btw chujem da me je onaj Kojot neshto prozivao? [:p] Joj Zola shto mu reche... mogli smo se zabaviti. [:D]

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Hehe, stvarno nije bilo loshe ... samo da je kisha barem sat vremena kasnije pocela ili da smo mi dosli chuku ranije, pa bi bilo jos bolje :) Nista, sad je taj paintball u nedelju, videcemo nesto da se organizujemo onda tamo za neki sledeci petak ili ponedeljak onaj tamo. Wulfiju cestitke za pobedu u shahu, a propustio sam trenutak kada je zola otkrio surovu istinu, kad je to bilo? :)

e bzvz... a bas samo imali u planu lepe akcije na konto toga ... taj zola, uvek sve pokvari :>

reche laki koji je pokvario wink wink nudge nudge akciju shetanja kjoota po dortjolu tako da tjuttamo ;oP

inache dao sam 3 kosha ingame i josh (nadam se) tri za vreme "zagrevanja" = ja sa sretan =o) juche su me ledja otkidala btw =o)