Kurgan Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Pa nije to problem, posebno sto su odaljeni desetak dana i to igranja, ali jedino da vidimo za ljudstvo jer ipak, 6 evra (potencijalno 12) pa puta dva ako se dva puta igra ... ajd' sabracemo se na adi/rhhu sutra kao sto rekoh, mozhda neko mozhe jednom a drugi put ne mozhe i obrnuto. ← Ja dolazim sa trojicom (znaci 4 ukupno) + Ivan, Kojot, Laki ako stigne, i koliko jos? Verovatno ce i Kojot da dovede nekog svog ljubavnog partnera. Moze ukupno 20 ljudi. Edited August 11, 2005 by Kurgan Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ajde ja tju dotji na Adu u sutra pa da se dogovorimo sve... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Koliko treba min. kuglica da znam za keš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 šest evra, jebo te miš. nemožjeftinije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 e ljudi pa ne mogu da verujem koliko vam teba da se odlucite. Sigurni su Ivan, Kojot, Ja (+3), pertuamor(on) :) i ko jos? Ajde nemoj da budu komentari - joj ne znam, cek da pogledam u pasulj, trudan sam, tada cu da ga shaltam... Znaci samo da cujem - dolazim. I racunajte da budete tamo pola sata ranije. dok se obucemo i slicno... Verujem da svi znate gde je ta garaza. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Videću definitivno sutra na Adi, meni termin odgovara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Dolazim na Paintball Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Dolazim i ja 100% :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Gde je PerTu tu sam i ja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Definitivno potvrđujem moje prisustvo na ovom velikom događaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Sta ako te pogodimo u sisu? imaju valjda neke shtitnike za sise. ako mislite na ovu garazu kod net+ dolazim. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Da, to je ta garazha, pored autoputa tj. kod net plusa. Jedino malo mi se ne svidja sto je u 19h, jer tada vec polako krece sumrak i onda je problem videti ljude protiv kojih igras a osvetljenje unutra ne postoji, ali dobro, sta sad ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 i ja cu d ase igram... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 'oces ti pozajmim naocare? :) Samo se ti zezaj, a posle ces da kukas "Kako me ubijaju, uopste ih ne vidim" :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 (edited) PAINTBALL U 18 SATI, POMERENO ZA SAT RANIJE ZBOG SVETLA I USLOVA KLANJA. Spisak: 1.Kojot 2.Lucky 3.Kurgan 4.Ivan 5.Kurgan 2 (ortak moj) 6. Kruko 7. Dz 8. Per tu Amor 9. Ivan tm 10. Stator 11. Masni 12.Urgh 13.Migsa 14. Vuk Ruz Masnijev PR + jos mozda dva moja ortaka. To cu znati u toku dana. U svakom slucaju ima jos malo mesta (do 20 ljudi) Edited August 12, 2005 by Kurgan Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Idemo...tralalalalla....samo Vas molim da instalirate refreshlock ili NVrefreshtool ili još bolje Rivatuner da mogu da kloknem te vaše GF4MX440 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 E da, bilo bi lepo da ljudi koji dolaze posalju meni ili lakiju broj telefona, ako ih nemamo. Da ne bude posle joj zalutali smo, uspavao sam se, bacao sam ga u nesvest pa sam zaboravio... Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ja najverovatnije sa sobom vodim i mog PR & Marketing menadzera Vuka Rosandića, koga ću staviti u protivničku ekipu jel mi ide na kurac još dok je pevao za grupu Ruž. Ja sam 100% tamo u 17:45 + još 1 najverovatnije gorepomenuti. Lucky ima moj fon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 Ok, pratite moj post gore, posto cu ga editovati sa brojem ljudi. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 (edited) aj neka pojasni neko malo pravila!shta se igra,kako,jel smo vremenski ogranicheni na sat vremena ili igramo dok ne ispucamo kuglice?ako si ubiven koliko se sushish ili mozesh odmah lagano da krenesh kuci?i tako.... Edited August 12, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 aj neka pojasni neko malo pravila!shta se igra,kako,jel smo vremenski ogranicheni na sat vremena ili igramo dok ne ispucamo kuglice?ako si ubiven koliko se sushish ili mozesh odmah lagano da krenesh kuci?i tako.... ← Mrzi me do jaja da objasnjavam. Cepamo koliko hocemo, mada ja racunam da cemo posle dva sata lipsati. Igra se po principu mrtav si, izadji sa borilista i sacekaj kraj runde. Nema responovanja :)) Tamo ce ti painball tip objasniti princip igranja. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 koliko otprilike traje prosechna runda?jle igramo ctf ili ubi bliznjeg svog? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 12, 2005 Author Report Share Posted August 12, 2005 Pa obicno traje oko 15-20 min. Mozes ti da ubijas svog u guzicu, ali koliko je to timski to ti zakljuci :)) Igra se najverovatnije nesto sa pucanjem. Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Najverovatnije dolazimo ja,grasshopper i jedan nas ortak debeli gmaz.btw on i kojot igraju u istom i mi sa njima da mogu da naprave živi zid da se mi ostali skrivamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Pazi,kica lista ove forume kako kad,tako da si najebo (na paintallu) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts