Jump to content

Paintball!!!

Recommended Posts

Pa nije to problem, posebno sto su odaljeni desetak dana i to igranja, ali jedino da vidimo za ljudstvo jer ipak, 6 evra (potencijalno 12) pa puta dva ako se dva puta igra ... ajd' sabracemo se na adi/rhhu sutra kao sto rekoh, mozhda neko mozhe jednom a drugi put ne mozhe i obrnuto.

Ja dolazim sa trojicom (znaci 4 ukupno) + Ivan, Kojot, Laki ako stigne, i koliko jos? Verovatno ce i Kojot da dovede nekog svog ljubavnog partnera. Moze ukupno 20 ljudi.

Edited by Kurgan

Liberate tutame ex infernis!

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e ljudi pa ne mogu da verujem koliko vam teba da se odlucite. Sigurni su Ivan, Kojot, Ja (+3), pertuamor(on) :) i ko jos? Ajde nemoj da budu komentari - joj ne znam, cek da pogledam u pasulj, trudan sam, tada cu da ga shaltam... Znaci samo da cujem - dolazim. I racunajte da budete tamo pola sata ranije. dok se obucemo i slicno... Verujem da svi znate gde je ta garaza.

PAINTBALL U 18 SATI, POMERENO ZA SAT RANIJE ZBOG SVETLA I USLOVA KLANJA.

Spisak:

1.Kojot

2.Lucky

3.Kurgan

4.Ivan

5.Kurgan 2 (ortak moj)

6. Kruko

7. Dz

8. Per tu Amor

9. Ivan tm

10. Stator

11. Masni

12.Urgh

13.Migsa

14. Vuk Ruz Masnijev PR

+ jos mozda dva moja ortaka. To cu znati u toku dana. U svakom slucaju ima jos malo mesta (do 20 ljudi)

Edited by Kurgan

aj neka pojasni neko malo pravila!shta se igra,kako,jel smo vremenski ogranicheni na sat vremena ili igramo dok ne ispucamo kuglice?ako si ubiven koliko se sushish ili mozesh odmah lagano da krenesh kuci?i tako....

Edited by urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

aj neka pojasni neko malo pravila!shta se igra,kako,jel smo vremenski ogranicheni na sat vremena ili igramo dok ne ispucamo kuglice?ako si ubiven koliko se sushish ili mozesh odmah lagano da krenesh kuci?i tako....

Mrzi me do jaja da objasnjavam. Cepamo koliko hocemo, mada ja racunam da cemo posle dva sata lipsati. Igra se po principu mrtav si, izadji sa borilista i sacekaj kraj runde. Nema responovanja :)) Tamo ce ti painball tip objasniti princip igranja.