Corey Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ajde da se dogovorimo za jedno okupljanje kada bi mogli da pikamo quake.Čisto da vas upoznam i da naučim nešto Koji vam dan odgovara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Bilo koji od ponedeljka 14. Tehnicki tu sam i u nedelju ali od 20h radim. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Znam da je ovo malo offtopic, ali imam jedno pitanje: jeli zna neko shta se desilo sa Daliborom:) Nadam se da se braca fjuzovci secaju Siminog dvoboja sa Daliborom, kao i saintovog famoznog razdvajanja:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Mozesh ga naci na WOW forumu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Nemam neku zelju da ga trazhim nego sam se setio Siminog skoka pri udarcu:DD Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 aa simin super long jump hit :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Znam da je ovo malo offtopic, ali imam jedno pitanje: jeli zna neko shta se desilo sa Daliborom:) Nadam se da se braca fjuzovci secaju Siminog dvoboja sa Daliborom, kao i saintovog famoznog razdvajanja:D ← Kakav je ovaj Veske flamer, raspaljuje stare strasti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Ajde Jovane pali:D Ma samo mi je to onako palo napamet:) Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 jel to sima morao da uradi rocket jump da bi zaboo dalibora?.. kolaju price.. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mrzim ovaj zivot.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 gomilo hejtera.. Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) hahaha...Veske PALIKUCO.... nego cemo mi neki q3 a? gotovo s' armijom jel, jel te boli guza!!?!?!?!?! :) Edited August 18, 2005 by K-OS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ispao mu sapun kad se tusirao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ako odbije poziv, znaci da su ga guzili....:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ispao mu sapun kad se tusirao :D ← shhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Tu je Dlaibor, na forumu je chak, samo necu mu odati identitet muahahah. enivej sta se on to pobio sa Simom kad su igrali Pac man-a u multiplayer-u ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Deca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Desi bre kole:) Naravno da je gotovo:) A nije mi jasno to za q3, zar josh nemas painfull memmories:D Nego Dambo shto me nisi bre zvao danas? Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-OS Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 ja priznajem mene boli guza posle igranja s' tobom,ali sta ces kad volim da igram q3! :) nego aj kad budemo dolazili za bg CHupava skotina and me, pa da budes to vece u metrou da pikamo "malko" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ja priznajem mene boli guza posle igranja s' tobom,ali sta ces kad volim da igram q3! :) nego aj kad budemo dolazili za bg CHupava skotina and me, pa da budes to vece u metrou da pikamo "malko" ← Ajde brate samo se najavi, ali bi najbolje bilo da to bude u toku dana, ono sad sam zaposlen chovek etc:D Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 ok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-2fast4u- Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Kakav je ovaj Veske flamer, raspaljuje stare strasti... ← lol lameru... odakle se ti stvori :D 100 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts