edd.freak Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 e ovako imao sam modem koji je radio i i kojeg je winxp automatski instalirao.reinstalirao sam ga par puta da boh resio problem konekcije ali nije uspelo.par puta sam ga vadio i vracao u pci skot i opet isto.Ali kad sam ga izvukao i stavio u drugi pci slot komp se resetovao i vise nije prepoznavao modem da je stavljen.Posto sam predpostavio da je do modema uzeo sam drugi koji provereno radi stavio ga u slot ali nije ni ovaj prepoznao.znaci nije do drajvea jednostavno ne vidi nikakav modem kao da pci slotovi ne rade.dali je neko imao slicna iskustva i kako da resim problem? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Pa ja imao slicna iskustva ali samo sa Lucentom Ageree v92 .Promenio sam 3 komada i nijedan moja ploca(MSI Neo2 865pe) nije mogla da prepozna tako da sma morao da koristim intel. Ali ubrzo mi stigo cable pa i nisam trazio resenja za taj problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Vid kako tio stoje IRQ-jevi.Da se slucajno ne poklapa sa necijim. Ili probaj neku drugu karticu staviti u taj slot. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 ubacio si modem i komp se resetovao? jel to znači da si ga vadio i vraćao bez gašenja? spalio si nešto na ploči, sori. kupi usb modem i budi srećan što samo to ne radi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts