SandzakHawk Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 e poz wune... i ostali turnir 1.6 cs Novi Pazar 13.08.2005. konfiguracije : amd 2500 + barton 512 mb ram 17" lcd monitori ati 9200 128 mb ovo ostalo standardno ... 1500 din. uplata ili na dan turnira nagrada full money od uplata ! do sada 8 ekipa prijavljenih ! informacije : ervin_beg@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Sitan kesh a mnogo daleko :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 pajs... 5 sati busom osvojis turnir i produzis za montenegro :D ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 RACUNAJ i na CLAN DAWGZ !!!! HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) koje su ekipe prijavljene,jel se igra na ispadanje ili grupe...ajde malo opsirnije.... Edited August 6, 2005 by watch:. Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Mimi Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Jel ti problem da ispises nesto vise sistem igre itd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ovo ostalo standardno ...← = igraju se grupe, posle grupa single eli a onda winner loser? :PPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eminem... Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) Ne nego su svi u jednoj grupi i svako igra sa svakim. E Onda ide 16-finale de opet igra svako sa svakim, i sve tako do finala de igraju 4 najbolje ekipe iz polufinala Poz i Respect Edited August 7, 2005 by Eminem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 mi ce dodjemo najverovatnije.... SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 = igraju se grupe, posle grupa single eli a onda winner loser? :PPPPPP Da da, sve to ide na 12ak ekipa :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Hawk mi dolazimo 101% :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CanijA Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Nemoj nas da zaboravis mi smo tu 1000%....Al cemo sad morat malo ozbiljnije da vezbamo jer do sada znas i sam nismo.... [shock2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 koliko ima dosad ekipa, hawk ? HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Daj povecaj fond za 1 nagradu... to je malo... ili povecaj ufur... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 (edited) ma grupe .. pa winner loser ... max 12 ekipa brate... nemogu vise bre trajece turnir 2 dana posle znaci bice extra ... pice za sve ucesnike.. cevapcici :D .. specijalne nagrade za osvajace turnira ( farmerke , cipele , majce and tange :D ) !! :D :D haha da da nasao neke sponzore :D hihihi Edited August 8, 2005 by SandzakHawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Sandzo ostavi jedan slot za mene, skupicemo neki mix i dolazimo... I mojne grupe pa winner loser trajace 200 godina... Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 ali po kojoj logici 12? nemozhe jednostavno 16? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 (edited) Moj savet ti je : Odlicno je ovo za grupe i win/los. , ali stavi za 16 ekipa i povecaj ufur na 2000 po ekipi! To i nisu neke pare a onda bi ti prvo mesto bilo oko 400 evra i to su pare za koje se isplati dolaziti na turnir ! Ostalo sve je uglavnom cimanje ! A sve ekipe ce dati te pare posto se svima igra 1.6 zato sto je na WCGu retardirani Source ! Pozdrav i mozda se i vidimo ! Edited August 9, 2005 by JasoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomoza Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Da hawk samo povecaj uplatu na 2000 i povecaj na 16 ekipa i to je to... Jasone nece valjda mojo da dodje? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanibal Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 E zao mi je mnogo, sto idem na more 10, inache bih doshao smradu da ti objasnim neke stvari.Bice druge prilike nadam se, ili da pomerish to ljudi su josh na moru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Odlicno je ovo za grupe i win/los. , ali stavi za 16 ekipa i povecaj ufur na 2000 po ekipi! To i nisu neke pare a onda bi ti prvo mesto bilo oko 400 evra i to su pare za koje se isplati dolaziti na turnir ! Ostalo sve je uglavnom cimanje ! A sve ekipe ce dati te pare posto se svima igra 1.6 zato sto je na WCGu retardirani Source ! ← agree, mada ni 2500 ne bi bilo previshe jer kapiram da ce na turnir doci ekipe iz NP i okoline i one "sa malo boljim uslovima" sa strane... btw, na koliko kompova ce se igrati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 e wune .. pazi sto se mene tice i ekipa iz np-a nije problem povecati ulog .. neg sta ce ekipe koje dolaze sa strane ??? brate karta bg-novi pazar jedan pravac 500-600 din !!!??? mislim.. ima pice ovde .. sladolede :D .. bice neki rostilj .. nece im trebati nesto para ovde.. ali plate ucesce 2000 + 2500 karta u jednom pravcu ... mnogo brate ... nisam ni znao da je toliko karta .. stvarno bih voleo da dodju ekipe iz drugih gradova i tu sam da ih ugostim extra bre.. znaci sve sta treba.. sto se tice ogranicenja timova.. naravno zbog broja kom. 12 samo .. ono da povecam broj ekipa onda moram menjat sistem takmicenja da bi zavrsili u toku jednog dana - noci .. --------------------------------------------------------------------------------------------- znaci uplata 2000 din. na vas zahtev .. ( heh sve se vrti oko para ) :P max teams 12 za sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Moj savet ti je i veruj mi doci ce ti sve ekipe ! Toki, brate ovo je recenica meseca! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Toki, brate ovo je recenica meseca! :) ← haha :) ma hteo je da kaze u fazonu moj savet ti je, pa ona je u sledecem pasusu napisao koji je to u stvari savet :) znachi trebao je da stavi samo dve tachke na kraju rechenice i mozhda bi i proslo ali josh bolje bi bilo da je tu rechenicu stavio na kraj :D no dobro i meni je bilo smeshno kad sam prvi put prochitao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
burstZ Dejan J. Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Mi bi mozda dosli ali pare su nam problem posto smo sad bili na wcg -u ! P.S. jel znas mozda koliko je karta Novi Sad - Novi Pazar ? Brate Ubijam Razbijam i Samo Tako Zabadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts