Sajro Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 evo da pokusham da izorganizujem onu ideju by figl. koliko sam mogao da pokupim, da se setim.. lista dunemaul igracha iz srbije je: dunemaul horde: Rasni Velas Atila Diavolo Mohican Shadowdancer Blaster Kolljin/Kollentze/Kole Kinzh Rejz Myt Joxon Petrosscg Blaascg Katsu Vestica Psychedelic Unision Demonoid Milos Mikele Shmigi Hullran Tronetti/Tronettii Hideout Silan Totemowner Vasilije Milan Maelkum Nakhtiwosret Hamla Sharulja Maximusf Darkassassin Trixter Dessa Ajon Figl Jugluk Radic Mauddib Misvity Lowrence Satara Shadowpoison Badsmrad dunemaul alliance: Elind Mayha Neoplant Foxyfish Kallus Bascelik Hogare Redclaw Dalibor Tarya Nenad Ivona/Krsh Jelena/Jovana Yoya/Janky Telhar Suprimko Dairauko Devina (ako sam nekome duplirao nik, ili u listi ima par nikova koji pripadaju istoj osobi, recite pa tju da ih spojim tipa nick1/nick2, hvala!) e sada.. sigurno sam nekog zaboravio, tako da ako niste na listi, znate nekog ko igra dunemaul a nije na listi dajte update pls. takodje ako poznajete nekog sa liste a znate da ne ide na klanrur forum recite mu da overi ovaj topik ili vi prichajte u njegovo ime ako se tako dogovorite. chim skupimo bar 20 ljudi (10 vs 10) krenutjemo razgovor oko termina. pls, neka se javljaju samo lvl 50+ ljudi. ajde.. valjda tje da bude neshto od ovoga, mozemo i da snimimo frapsom & stuff. p.s. pokushajte da ne skrenete sa teme.. da ne brisao postove. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Toliko nashih horde je +50 ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 Toliko nashih horde je +50 ???? ← ne, nego sam ubacio u listu sve nickove za koje znam da igraju dunemaul bez obzira jer ne znam svakome level. ako ne uspe organizacija 50+ levela, videtjemo sa onim lower onesima. ajde pitaj gojka koj mu je nick i reci mu da pogleda topik plz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 hahahahahah, smeshno je kako ste me svi brutalno isqlirali. jebala vas igra kada nemate ni najmanju zelju da napravimo neki alijansa vs horda fajt. uzas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 e ja sam Migsa 47lvl rogue... josh malo 48... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Ja sam uvek za neki fajt sa alijansom, jedino sto sam tek lvl40 al ako bude nsto u planu zovite :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 cudi me da sam na listi sa 27lvl-om :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 cyro koji je tvoj nick na dunemalu ? Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Otpisani: lvl60 LOWRENCE Markonius Hullran Sagath Connta lvl51-59 Spasm (slovak ali ide sa nama 100%) Filkas Pirun Mancubus Manijak Sapa Maelkum Unision Paracyde Demonoid Mikica Svaba Majkljacson Aelandro Vasilije Petroscg Ponavljam, ovo je samo iz gilde Otpisani, ima jos gomila nasih ljudi tamo :) Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Ma daj cyro bolje je okupljanje a ne fajt :) Mislim ako ne bi bilo 1x1 ne da bi ih pregazili nego... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Pa okupimo se lepo, pa malo pijemo, malo duelujemo, malo se zezamo... A u RL, ja i Hullran dolazimo 28.08. na WCG, cik da Vas vidim tamo :) Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ko igra sa likom "Foxyfish" ? Quote ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 danas, tj sad vec juce oko pola osam bio fajt sa gildom balkan express, oni su aliansa na dunemaulu, burazer je igrao umesto mene jer nisam bio tu i kaze da je bila dobra pegla, neko od nasih je saznao da imaju sastanak pa smo ih malo isprepadali cyro, dosta likova sa liste nije aktivno ili vise nickova pripada jednom, mada je cifra srba na dunemaulu jos veca, pored nas (otpisani 35+ igraca) ima jos 2 srpska gilda, jedan 30+igraca, drugi 15+ igraca Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 nashli ste koga da napadate... da sam bio na netu pa da me cimnu... Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Ko igra sa likom "Foxyfish" ? ← devojka iz subotice, shto? petros: da, gledao sam =) ortak je ishao na sastanak od mene.. chek sva ona horda su bili nashi ljudi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Jaooo nisam bio znaci ladno sam zaboravio na to....ja dement igrao alta :(((((((((((( Treba me ubiti !!!!!!!!!!!! Pricao mi konta da je nikada bolje bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 U said it ... dement Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
New Order Footman (NWO) Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 danas, tj sad vec juce oko pola osam bio fajt sa gildom balkan express, oni su aliansa na dunemaulu, burazer je igrao umesto mene jer nisam bio tu i kaze da je bila dobra pegla, neko od nasih je saznao da imaju sastanak pa smo ih malo isprepadali cyro, dosta likova sa liste nije aktivno ili vise nickova pripada jednom, mada je cifra srba na dunemaulu jos veca, pored nas (otpisani 35+ igraca) ima jos 2 srpska gilda, jedan 30+igraca, drugi 15+ igraca ← Tipicno, cak i u igri gde je poenta da nas je sto vise delimo se do te mere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 devojka iz subotice, shto? petros: da, gledao sam =) ortak je ishao na sastanak od mene.. chek sva ona horda su bili nashi ljudi? ← igrao burzer umesto mene, kaze da su svi uglavnom bili nasi, sve koje znamo da igraju hordu javili smo da dodju, samo je srbima zanimljivo da se biju protiv srba :) Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Petroc, sabili smo vas ko zhabice :)) jurili smo vas po celom astranaaru i podalje, silovali smo vam sve sto je bilo u okolini... :)) Jedino smrc, me neki rogue jurio po vodi oko astranaara i ubijao stalno... =( lvl 60 rogue Sastanak je bio u 20:00h da se dogovorimo oko nekoliko stvari...polako smo svi doshli kod gryphon mastera i cekali, kad ono pljas Astranaar is under attack! Nas jedno 10 idemo i vidimo gooooomilu njih trche preko onog malog posta i poubijaju nas...posle dolaze likovi iz nasheg guilda sve vishe i vishe dok nije doshlo nekih 30 i okolnih lvl 10-15 :D :D da vas tuku... Tada je pocela prava bitka, koju cemo nazvati Bitka za najveci most u astranaaru... :)) tukli smo se bukvalno 10 minuta, ali svakako mora neki rogue da dodje sa ledja i dda ubija one lvl 10-15...posle tih 10minuta, pocela je bezhanija, poceli smo da vas jurimo mountovima po celom astranaaru, bilo je bezhanije po brdima itd... Zatim smo krenuli u sentinel hill, svi vi iz tog guilda ste verovatno se vratili u durotar ili tako nesto, jer je bilo prazno, uleteli smo unutra jurili smo preostalu hordu po nekoj pecini :)) ali onda je neko napao gryphon mastera i ne zhelim dalje da pricham..... =p Uglavnom, GG za guild koji je napao, bilo je do jaja!!! Samo tako nastavite i bice zabavno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 devojka iz subotice, shto? petros: da, gledao sam =) ortak je ishao na sastanak od mene.. chek sva ona horda su bili nashi ljudi? ← Zato sto sam je u par navrata toliko ubijao u pojam da to nije normalno :P Quote ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Sale zla orc sabijacica :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Petroc, sabili smo vas ko zhabice :)) jurili smo vas po celom astranaaru i podalje, silovali smo vam sve sto je bilo u okolini... :)) Jedino smrc, me neki rogue jurio po vodi oko astranaara i ubijao stalno... =( lvl 60 rogue Sastanak je bio u 20:00h da se dogovorimo oko nekoliko stvari...polako smo svi doshli kod gryphon mastera i cekali, kad ono pljas Astranaar is under attack! Nas jedno 10 idemo i vidimo gooooomilu njih trche preko onog malog posta i poubijaju nas...posle dolaze likovi iz nasheg guilda sve vishe i vishe dok nije doshlo nekih 30 i okolnih lvl 10-15 :D :D da vas tuku... Tada je pocela prava bitka, koju cemo nazvati Bitka za najveci most u astranaaru... :)) tukli smo se bukvalno 10 minuta, ali svakako mora neki rogue da dodje sa ledja i dda ubija one lvl 10-15...posle tih 10minuta, pocela je bezhanija, poceli smo da vas jurimo mountovima po celom astranaaru, bilo je bezhanije po brdima itd... Zatim smo krenuli u sentinel hill, svi vi iz tog guilda ste verovatno se vratili u durotar ili tako nesto, jer je bilo prazno, uleteli smo unutra jurili smo preostalu hordu po nekoj pecini :)) ali onda je neko napao gryphon mastera i ne zhelim dalje da pricham..... =p Uglavnom, GG za guild koji je napao, bilo je do jaja!!! Samo tako nastavite i bice zabavno :D ← reko sam vec, nisam igrao ja nego burazer sa mojim likom jer nisam mogao da stignem, uglavnom ovi kazu da je bilo lepo peglanje, cak je guild mes. bio da je raid uspeo anyway, mozemo ponovo da se dogovirmo da se malo koljemo Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 (edited) Ja isto zaboravio da dodjem :(...... A neki koji ovde misle da bi promenili sve svojim dolaskom no comment.....Uostalom taj neko zna sta mu se desilo u 2 navrata kad je Cheap Shotovao ovog shamana u WG.....3 sekunde kasnije - "Release spirit" za momka koji bi mnoooogo promenio da je dosao....bah Edited August 16, 2005 by GriM ReapeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Sale zla orc sabijacica :PPP ← Cuti tepam :P CPL orc :PPP Quote ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts