Klindza Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Posto sam uoravo dosao kuci sa kupljenim WoWom i stavio g da se instalira zanima me koji add onovi su najbolji i za sta koji sluze.. Za sada sam upoznat samo sa onim kosmosom ali mislim da taj necu da uzmem pa ako je neko upoznat sa ovim neka mi pomogne. U napred hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Valjda je bila slicna tema nedavno ,ali ajde ... http://ui.worldofwar.net/ http://www.curse-gaming.com/mod.php na ta dva sitea imash da skinesh shta ocesh, ogroman izbor dobrih addonova sa sve opisima, ali morash da pazish da ne preterash i da stavljash neke gluposti koje samo zauzimaju memoriju i usporavaju igru. evo moje trenutne liste : Atlas Auctioneer AutoShoutOut CallToArms ChatHighlight CT_RaidAssist EnhTooltip FastQuestText Gatherer HealthValues LinkWrangler LootHog myAddOns myReloadUI Parchment QuestLevel ReagentData ReagentInfo Recap SellValue TipBuddy UnbuffAlert Warrior WarsongCommander WoWPlayer Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 majlist: gipsy lootlink atlas druidbar cooldowncount selfcast ct_raidassist titans bar skrinies .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 zapravo ctmod je sve shto ti treba :-) www.ctmod.net najprofi mod, redovni apdejtovi, odlichan skripting i stabilnost moda.. minimalno bugova (zapravo ni jedan koliko sam ja primetio, a i kada se nadje neki oni odrade fix istog dana). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Pa ovako ja sam poceo sa ctmod-om kao najosnovnijim i uprincipu najboljim za pocetak. Posle sam presao da koristim insomniax pack modova koji pored ct-a sadrzi i jos nekih 35tak modova. Vremenom sam izvalio koji mi modovi trebaju a koji ne pa sad koristim sledece : Af_tooltip Discordactionbars Numbia`s perl unitframes ct_mod titan inventory hawk(titan) equipcompare cooldowncount statusbar damagemeters stunwatch gatherer decursive atlas monkeyquest weaponquickswap lootlink enchantrix allinoneinventory bankitems avgXP plus goodinspect scrollingcombattxt auctioneer quickloot Objasnjenja sta radi koji mod mozes naci na www.curse-gaming.com U principu najbolje je da krenes sa CT-modom jer on sadrzi sve najosnovnije dodatke a i najlaksi za upotrebu a kasnije kad malo vise udjes u tematiku mozes ga zameniti nekim naprednijim modovima ili dopuniti njegove funcije drugima...ja recimo od celog ct moda sada koristim samo ct-raid i selfcast... Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ne kapiram shta ce vam titan panel, lepo izgleda ali je funkcionalnost nula ! I usporava igru dosta ! Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Pa neznam, ja nesto nisam primetio da usporava...ja ga uglavnom koristim zbog inventory hawka koji je njegov plugin...mozda ga i uklonim ako nadjem neki dobar samostalan mod koji radi istu stvar....mada sam se nekako navikao da mi titan stoji gore a i ima par korisnih opcija :)) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 imam ja pitanje: kako da se sachuva baza podataka gatherera pri unapredjivanju verzije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Hmm i ja sam imao isti problem, mislim da ne moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 kako se zove addon koji pokazuje da li je item za blacksmiting/leathering/tailoring? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 reagent info Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 A moze i auctioner, on pamti i cene na ah i kod vendora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 omg.. stao mozak pa sinoc nisam mogao da se setim :-) eh, neko je postavio topic/post za neki PvP addon, ono moze da stavite nekog na PvP sa recimo textom "gankovao u ashara" and stuff i kada sledeci put naidjete na njega sve to vam pishe ispod njegovog imena... Kako se zove taj addon? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 za kos listu skini Opium Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 @ Kole WoWtoc program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 omg.. stao mozak pa sinoc nisam mogao da se setim :-) eh, neko je postavio topic/post za neki PvP addon, ono moze da stavite nekog na PvP sa recimo textom "gankovao u ashara" and stuff i kada sledeci put naidjete na njega sve to vam pishe ispod njegovog imena... Kako se zove taj addon? ← Ultimate Book of the Dead ti je jedan od najboljih modova za to + ima jos par korisnih opcija Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabijach- Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ti mohican gde kirby u tom mc druid iz dune ?: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanSu Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 otprilike sam nasao sve addon ali jedan mi fali,kako se zove add on koji ti pokazuje koliko dobijas xp ako ubijes nekog cripa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 lol Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanSu Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 lol ← da smesno je,pogresno sam napisao...treba mi addon koji pokazuje koliko xp bi dobio pre nego sto ubijes nekoga cripa,kliknuvsi na njega da pokazuje koliko nosi xp njegov kill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Warrior ← ovo nisam nashao ni na jednom od ona dva sajta. koji je najbolji za pvp? :) Edited August 24, 2005 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 "Pi's Warrior Utilities" se zove addon, u interface folderu se zove Warrior, pa sam ga zato tako naveo. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Nemas takav addon, barem ja neznam da postoji....imas one koji pamte kolko si dobijao ubijajuci odredjene kripove pa ti prikazuju na osnovu toga prosecan xp koji si dobijao....al neznam za addon koji unapred moze da ti kaze xp, ako neko zna nek kaze :) Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 "Pi's Warrior Utilities" se zove addon, u interface folderu se zove Warrior, pa sam ga zato tako naveo. ← nashao,thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 Zaista, ne postoji taj prorocki add-on. Na xp koji ces dobiti utice milion stvari, pa je debilno napisati skriptu koja ce da obradi sve moguce situacije- "sta bi bilo kad bi bilo". Ne znam cak dal postoji program koji pamti koliko si dobio xp za odredjenog creepa. A, inace sta ce ti to? Za grind? :) Tuci +/- 1 lvl od svog - poenta je da budes brz i dobijes pristojan xp i uzivaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts