Jump to content

NEGATIV

LaG

Recommended Posts

kruko, jebi se.

ja kupujem diskove ako mi se svidi neshto, i nije mi frka da pljunem kintu ali zhena insistira da ne troshim kintu na diskove

i josh je u to umeshan i element zvani "dechko njene najbolje drugarice" koji je pokushao da nadje na netu i nije uspeo

znachi ja sam veci baja ako nadjem [;)]

a riba dobija poklone on weekly basis, ne brinite se za nju...

neka osoba glupak hehe

Ja zapravo "na prvu loptu" kupujem jedan ili nijedan disk domace produkcije ... Vecinu volim da preslusham putem mp3jeva, ripova i slicno, pa ako mi se dopadne to sto cujem onda kupim original kao iz respekta prema tom projektu. Tako sam kupio vec izvesni broj cdova, al' na prvu loptu tesko. Mozhda ovo na fazon 200 dinara na kioscima sto se sada prodaje vecina, to je onda vec ok. Jos uvek mislim da su ostale cene cdova precenjene.

slazem se za cenu cd-ov. ne pamtim kada sam poslednji put kupio legalni muzicki cd, strani pogotovo. sto se tiche domacih to je bio Darkwood Dub - Zivot pocinje u tridesetoj i ta kupovina je bila manje, vishe impulsivna jer sam chuo samo jednu pesmu - Vrtlog Vira

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ja kupio celu pastorius/weather report collection oridjinale iz usa.. jes' da je bilo 15e po disku, al' sam nekako skrpio ;) iam i miles davis - you are under arrest album, samo zato shto nigde nisam nashao da dloadujem a da se kupi ovde nema teorije, doneli mi ga iz NY .. ;)

kupio sam i ja jedan njegov album sa sve biografijom u vidu knjizhice

10 ojra

kad je takva cena u pitanje za takvo ime vishe nego rado cu pljunuti pare

a kad mi dodje moby i kazhe "moj album je 30e" onda uzmem pa skinem i podelim kome stignem

neka osoba glupak hehe