FATA Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) .. Edited August 2, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Nemoj tako, Fatalko . Mislim, ponekad tvoje fore i nisu loshe...ponekad. Svi mi tebe gotivimo do odredjene mere, kada toliko ozrachish da se onesvestimo. Bice bolje, nemoj da se nervirash. Svako stekne smisao za humor, pre ili kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 i nemojte misliti da sam zaboravio da se izlogujem, posto sam se izlogovao. Uf dobro je, ja sam pomislio da si zaboravio da se izlogujes ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Uf dobro je, ja sam pomislio da si zaboravio da se izlogujes ... ← hahah i ja, ali me tom rechenicom razuverio :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Aj molim vas ako je neko sacuvao neka pasteuje ili preprica sta je bilo,fata je editovao post a ja nisam video :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Aj molim vas ako je neko sacuvao neka pasteuje ili preprica sta je bilo,fata je editovao post a ja nisam video :(((( ← fata je editovao post zato sto mu je neko znao sifru... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Uf dobro je, ja sam pomislio da si zaboravio da se izlogujes ... ← hahah i ja, ali me tom rechenicom razuverio :))))) ← Aha, isto, ali ono napisao je lepo Fata da nije zaboravio da se izloguje. Nishta, Zeroxe, Fata je priznao da zrachi, i da smo ja, Sharky, Vladica (?!??!?) i josh neki pametniji od njega...i to mnogo. [edit]A da, Fato, nisi morao da obrishesh ako si vec to sve napisao, niko ne brishe kad ga neko zajebe, a posebno kad sam napishe...mis`im[/edit] Edited August 2, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 sharky i vladica pametniji od fate, gistro :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 kekeke mora da je otisao u deus na dota dan i proverio rur forum wars i zaboravio da se izloguje i igor kad je video mislim da je bilo previse lako... spoileru sto si obrisao? [:(!] Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts