HellFire) Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 sto se tiche nerviranja kod mene to nije problem jer igricu ne shavat potpuno ozbiljno vec ubijanje dostade,kad izgubim boze moj sto bih se nerviro (kako god da izgubim) jer me je odro neki koji provodi 24h za w3 nasprem mojih 2h svak dva tri dana i nisam od onih koji su inkopleksirani i zele da budu najbolji... btw:jedino se iznerviram kad igram u igraonici a neko mi kenja iza ledja bilo da gubim bilo da dobijam! ← I to sto kazes,svaki igrac od koga puknes igra 24/7 war i ...kad bolje razmislim tebe dobijaju top 100 koreanci(ako znas jos nekog ko igra 24/7 war javi mi) koji su dosli na evropski server sa jednim ciljem - S A B I T I real life likove koji igraju war 2-3 sata dnevno for fun.Haaaha kako volim ovog lika,smori na svakom topicu:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ispravno je i jedno i drugo... ← Korejanci je neispravno...tako pisu Hrvati mozda ali mi ne Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Fato prestani sa glupiranjem, ozbiljno.. na pocetku je smesno ali sada, svaki put kada mozes moras nesto da uzvratis Greenu, ne znam koji ti je ali ono.. Ovo znam zato sto te znam, i znam tacno kako mislis kada napises takve stvari, daleko van shale, koju chesto koristimo peka, crovi, green itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 I to sto kazes,svaki igrac od koga puknes igra 24/7 war i ...kad bolje razmislim tebe dobijaju top 100 koreanci(ako znas jos nekog ko igra 24/7 war javi mi) koji su dosli na evropski server sa jednim ciljem - S A B I T I real life likove koji igraju war 2-3 sata dnevno for fun.Haaaha kako volim ovog lika,smori na svakom topicu:) ←Ma shmeker! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Fato prestani sa glupiranjem, ozbiljno.. na pocetku je smesno ali sada, svaki put kada mozes moras nesto da uzvratis Greenu, ne znam koji ti je ali ono.. Ovo znam zato sto te znam, i znam tacno kako mislis kada napises takve stvari, daleko van shale, koju chesto koristimo peka, crovi, green itd ← aj batali taj peka izraz, gej je mnogo :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ja imam drugachiji problem !!! Evo na primer sad je kod nas bio qualiti za WCG, bilo nas je chetvoro. Naravno pre qualitija ja sam gazio 2 lika tako da je trebalo da budem drugi pa da idem na WCG,ali kad je doshao tur ja se pogubim i neznam shta da radim i naravno popushim!!! koji je to qurac?? Quote eddy wc3 master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ja imam drugachiji problem !!! Evo na primer sad je kod nas bio qualiti za WCG, bilo nas je chetvoro. Naravno pre qualitija ja sam gazio 2 lika tako da je trebalo da budem drugi pa da idem na WCG,ali kad je doshao tur ja se pogubim i neznam shta da radim i naravno popushim!!! koji je to qurac?? ← Jbg, WCG "qualiti" je veliki dogadjaj, zamisli da si proshao, pa posle sabijesh i u Sava centru, pa u Singapur, pa ti tamo ponude sponzorstvo. I josh shto se tamo sve ribe lozhe na warcraftashe, pa se za svaku tvoju partiju na battle.net-u smenjuje riba koja ce da ti ga pljuga ispod stola. Mora da si pomislio na sve to, kako jedna partija mozhe da ti preokrene ceo zhivot, i onda naravno da si imao tremu, ko ne bi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Jbg, WCG "qualiti" je veliki dogadjaj, zamisli da si proshao, pa posle sabijesh i u Sava centru, pa u Singapur, pa ti tamo ponude sponzorstvo. I josh shto se tamo sve ribe lozhe na warcraftashe, pa se za svaku tvoju partiju na battle.net-u smenjuje riba koja ce da ti ga pljuga ispod stola. Mora da si pomislio na sve to, kako jedna partija mozhe da ti preokrene ceo zhivot, i onda naravno da si imao tremu, ko ne bi! ← ja sam stvarno ovo pomislio prosle godine,zamisli koji bi smeker bio...eh taj singapur... [ak47] [gilja] [azdaja] nisam mogao da odolim a da ne stavim ove smajlije cuz they rocks!! Edited August 9, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ja imam drugachiji problem !!! Evo na primer sad je kod nas bio qualiti za WCG, bilo nas je chetvoro. Naravno pre qualitija ja sam gazio 2 lika tako da je trebalo da budem drugi pa da idem na WCG,ali kad je doshao tur ja se pogubim i neznam shta da radim i naravno popushim!!! koji je to qurac?? ← opusteno mozes da sudish sa Sharkyjem i Gogom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts