Jump to content

Prvo sise onda zubi

Recommended Posts

sestra od mog druga :) 88. godiste (znaci ne tako mlada) hoce da upise pravo da bi mogla da brani mafijase jer, citiram :"oni su tako cool"

omg....

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A nije trulo sto mozes da jebes ribu samo ako imas dobra kola?

aj razmisli malo

Nije ,takav je zivot jbg.

Svako ko ima platu vecu od proseka Srbije (200e) moze da qpi kola polovna na kredit zato sto 80e mesecno moze da se ustedi,a ako za to nemas pare

uvek je tu skuter kojima cene pocinju od oko 1300-1400e-2500e (iznad toga su trkacki motori)

A ti sad sad izracunaj koliko ispadne kredit od 1500e za 3 godine.Smeh 30 40e i eto ako je vec do toga qpi motor i vozi klinke.

Svuda mu je bolje nego u gacama... :)

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

ko da vi nikad niste stavljali kilo gela na kosu i pocheli da pushite da bi bili kul :)]

Ne,ja sam baš suprotno.Šišao se na keca(znači nema gela :) i nikada nisam prihvatio da povučem ni dim :)

@topic

Išli mi jednom na Adu i čekali ribu od ortaka koja treba da dođe sa svojom drugarimo manekenkom.Ja reko aj ok ipak dovodi drugaricu.Dok smo ih čekali rekao mi je da idu u osnovnu "Oslobodioci" pa sam mislio da su godinu dana mlađe od nas,tj. da su završili osmi.I tako ceo dan bili sa njima na Adi(Inače izgledaju super) i kada smo krenuli kući pitam ja tu manekenku šta je upisala a ona me pogleda onako čudno i kaže "Pa mi smo 92 godište".Inaće ortak je ribu upoznao u Can Canu.Ja u šestom nisam znao ni gde se Trezor nalazi.

Kiligore koji si ti debil

Hvala [:)]

Procitajte malo postove i videcete da ovde vecina forumasi  samo  manekenke upoznaje

roflmao.gif

ma uzmes na rate pa ti nije frka :D

[:D]

Ma mrs svi vi koji jurite klikne da ih jebete..iskoriscavate itd!!!

Ja sam 91 i imam drugaricu koja je bila sa 85 ALO 85... zavolela ga, on kao i ja tebe volim, posle poceo da je fata hteo sa njom da se %ebe i skroz se istraumirala sada...

Samo polako ,da porastes pa ceti se za jedno par godina reci samo je to tako [8D]

(ako si decak uospte [:D][:D] )

Ma mrs svi vi koji jurite klikne da ih jebete..iskoriscavate itd!!!

Ja sam 91 i imam drugaricu koja je bila sa 85 ALO 85... zavolela ga, on kao i ja tebe volim, posle poceo da je fata hteo sa njom da se %ebe i skroz se istraumirala sada...

[roflmao]

Ahahahaha, pa jel' joj mnooooogo teshko? "Hteo da se jebe"... Dzukela! Mushka svinja! Na veshala sa njim! Ja donosim konopac! [:D]

Joj, svashta mozesh na RUR-u prochitati... valjda zato i dolazim. [:)]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.