dvnityCker Posted July 29, 2005 Author Report Share Posted July 29, 2005 sestra od mog druga :) 88. godiste (znaci ne tako mlada) hoce da upise pravo da bi mogla da brani mafijase jer, citiram :"oni su tako cool" omg.... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 A nije trulo sto mozes da jebes ribu samo ako imas dobra kola? aj razmisli malo ← Nije ,takav je zivot jbg. Svako ko ima platu vecu od proseka Srbije (200e) moze da qpi kola polovna na kredit zato sto 80e mesecno moze da se ustedi,a ako za to nemas pare uvek je tu skuter kojima cene pocinju od oko 1300-1400e-2500e (iznad toga su trkacki motori) A ti sad sad izracunaj koliko ispadne kredit od 1500e za 3 godine.Smeh 30 40e i eto ako je vec do toga qpi motor i vozi klinke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 I placa gorivo,i placa struju,i placa vodu i hranu i taj sto vozi motor sigurno ne nosi NIKF patike nego ima nesto bolje,tako da mu dodje nemoguce sve to za 200evra... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 mamogu i u ovoj je*noj srbiji da se naprave pare ako ocesh a nisu tolko ni problem pare kolko morash da znash znanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Napisao sam :"Svako ko ima platu vecu 200e". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Smeh 30 40e i eto ako je vec do toga qpi motor i vozi klinke. ← Pa takav je zivot za debile koji nemogu da zive normalnim zivotom Sad kupujem sebi kola i poslednja pomisao mi je ta kupujem da bi vozio klinke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Svuda mu je bolje nego u gacama... :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 2500e (iznad toga su trkacki motori) ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masni Ludak Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Kiligore koji si ti debil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ljudi veceras je petak...znaci plan: 5-6 velikih piva kod drugara kuci,pa pravac rodjus kod neke 16godisnjakinje i OWNZ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ko da vi nikad niste stavljali kilo gela na kosu i pocheli da pushite da bi bili kul :)] ← Ne,ja sam baš suprotno.Šišao se na keca(znači nema gela :) i nikada nisam prihvatio da povučem ni dim :) @topic Išli mi jednom na Adu i čekali ribu od ortaka koja treba da dođe sa svojom drugarimo manekenkom.Ja reko aj ok ipak dovodi drugaricu.Dok smo ih čekali rekao mi je da idu u osnovnu "Oslobodioci" pa sam mislio da su godinu dana mlađe od nas,tj. da su završili osmi.I tako ceo dan bili sa njima na Adi(Inače izgledaju super) i kada smo krenuli kući pitam ja tu manekenku šta je upisala a ona me pogleda onako čudno i kaže "Pa mi smo 92 godište".Inaće ortak je ribu upoznao u Can Canu.Ja u šestom nisam znao ni gde se Trezor nalazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Procitajte malo postove i videcete da ovde vecina forumasi samo manekenke upoznaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ma uzmes na rate pa ti nije frka :D Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ma mrs svi vi koji jurite klikne da ih jebete..iskoriscavate itd!!! Ja sam 91 i imam drugaricu koja je bila sa 85 ALO 85... zavolela ga, on kao i ja tebe volim, posle poceo da je fata hteo sa njom da se %ebe i skroz se istraumirala sada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ma mrs svi vi koji jurite klikne da ih jebete..iskoriscavate itd!!! ← A klinkama loshe... Mani me tih pricha molim te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Kiligore koji si ti debil ← Hvala Procitajte malo postove i videcete da ovde vecina forumasi samo manekenke upoznaje ← ma uzmes na rate pa ti nije frka :D ← Ma mrs svi vi koji jurite klikne da ih jebete..iskoriscavate itd!!! Ja sam 91 i imam drugaricu koja je bila sa 85 ALO 85... zavolela ga, on kao i ja tebe volim, posle poceo da je fata hteo sa njom da se %ebe i skroz se istraumirala sada... ← Samo polako ,da porastes pa ceti se za jedno par godina reci samo je to tako (ako si decak uospte ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Moja ortakinja iz odeljenja ima dečka koji je 81 godište.Ona je 89. hm... 8 godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Pa sta je tu lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 2 ribe iz mog razreda su se udale a jedna ima dete ^^ , sta na to kazete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 sta na to kazete ← Moj deda josh uvek kreshe moju babu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 2 ribe iz mog razreda su se udale a jedna ima dete ^^ , sta na to kazete ← Da se oženiš. Pa kad ideš u tekstilnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ma mrs svi vi koji jurite klikne da ih jebete..iskoriscavate itd!!! Ja sam 91 i imam drugaricu koja je bila sa 85 ALO 85... zavolela ga, on kao i ja tebe volim, posle poceo da je fata hteo sa njom da se %ebe i skroz se istraumirala sada... ← Ahahahaha, pa jel' joj mnooooogo teshko? "Hteo da se jebe"... Dzukela! Mushka svinja! Na veshala sa njim! Ja donosim konopac! Joj, svashta mozesh na RUR-u prochitati... valjda zato i dolazim. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ahahahaha, pa jel' joj mnooooogo teshko? "Hteo da se jebe"... Dzukela! Mushka svinja! Na veshala sa njim! Ja donosim konopac! Joj, svashta mozesh na RUR-u prochitati... valjda zato i dolazim. ← ja moram sa njim da zivim a ti se smejesh! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ma sta vredi kliki koja je 89,90 koja ima sise dube kao ona od 23 kad ti snjom zapocnes pricu a onoooooooooooooooooo 95 god mrzim takve naFurane Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ma sta vredi kliki koja je 89,90 koja ima sise dube kao ona od 23 kad ti snjom zapocnes pricu a onoooooooooooooooooo 95 god mrzim takve naFurane ← Ja tebe u opste ne razumem ,kao ni jedan tvoj post u drugim topicima ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts