KalElen_ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 zamislimo situaciju ovako: odseh ti na odmor na more(ako nemash kinte/vremena/drushtvo pretpostavimo da si na lotou dobio(la) odgovarajutju sumu, ispiti su odlozeni zbog shtrajka i/ili shef(ica) ti je nenadano postao(la) dobra dusha i udelila slobodne dane, te da si upoznao drugara(icu) dok si podizao nagradu i najzad reshiste da zajeno odete do kushadasija, imajutji u vidu nagli pad cena thank_you_verymuch_mr_osama). i tako tamo na moru uzmesh ti da plivash po tem moru i udaljish se podosta od obale(ako ne znash da plivash pretpostavimo da si kupio(la) crveni shlauf sa glavom guske napred, kao onaj sho sam ja imao kada mi je bilo 3 god, i onda otplivao(la) tako daleko od obale zato sho se sa njim osetjash vishe kretenski nego sho stvarno kretenski izgledash). kada tamo daleko od obale naidje zlatna ajkula. e sad ajkule jesu ribe, ali nisi ti uhvatio nju vetj ona tebe pa mozesh da zaboravish zelje. i tako kaze ona tebi - sada tju te zbog svoje zlochesto glupe, mada i dalje bolje nego mtv, zabave a tebi na pakost prebaciti na pusto ostrvo usred okeana i tamo te niko netje natji bar 10god; netjesh morati da se brinesh zbog hrane i vode, bitje ih u izobilju ali za sve ostalo morash da se dovijash; datju ti samo josh ovo: mozesh da izaberesh 7 osoba i svetskog dzet-seta koje tje se pojavljivati na tvom ostrvu svaka po jednog dana u nedelji da ti prave drushtvo i ispune vreme, na nachin koji am izaberesh, ali to moraju biti slavne lichnosti, niko koga poznajesh(ja kao i svaka druga magichna riba znam sve o tebi i strogo tju voditi rachuna o eventualnim pokushajima da povedesh mamu/ribu/ortaka). i sada cela poenta ovog glupog i besmislenog texta: ko tje biti odabrani? e sad ne znam zasho sam sve ovo napisao, ali bitje da sam se opako smorio, u svakom sluchaju meni ne shkodi. elem ako topik zazivi prezentovatju i svoju listu a do tad misli o ovome, jer sigurno ne zelish da ako ti se ovo eventualno desi razmishljash plutajutji ispred velike zlatne(slichne ovoj iz mog avatara samo zlatne) dok ona zavrshava varenje registarske tablice koju je progutala malopre i sprema se za novi obrok Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 paris hilton johnny dep angelina jessica alba kirsten dunst george clooney (chini mi se car, ako ste chitali onaj stari ckm) beckham (malo da ga driblam :)) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 bolje promeni spisak pre nego ga wule vidi ili si gotov:J kao sho sam vetj konstatovao ovaj forum is going gay:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ne kontam, johnny dep je tu da imam sa kim da se pucam george clooney da me zabavi beckham da igram fudbal, poshto bez fudbala ne mogu Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 E majke mi ovo je tako diskutabilno i teshko pitanje koje izgleda jednostavno ali bih tako dugo razmishljao o odgovoru... Razmishljacu ujutru pa cu edit... Znam sigurno Kate sa kates playground-a, to je 1 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) Extra topic, GJ Moja lista ljudi bi izgledala ovako: 1. Angelina Jolie - one and only 2. Nicholas Cage - chini mi se da je gotivac (ili ne ?), i moram neko mushko, smoricu se od silnog sexa 3. Jessica Alba - komentar suvishan 4. Katie Holmes - chini mi se da je mnogo dobra 5. Adriana Karembeu - *khm* definitivno 6. Cindy Crawford - jedna malo iskusnija 7. Jennifer Aniston - josh jedna Edited July 27, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Za seksanje & sweet, sweet love: Jennifer Connelly svih 7 dana. Aj ok.. Jennifer Connelly & Devon (ko zna, zna ;)). Za prichu, druzenje & stuff: Gary Oldman Edward Norton Kevin Spacey Christopher Walken Al Pacino = 7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 neam pojma, verovatno bih u razlicitim trenucima stavio razlicite liste... canjepr - dzenifer lav hjuit, dosta. trej parker i met stoun za bleju dejvid gilmour i brega za dzemovanje ajverson za sket vucic, da ga bijem:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1 - Angelina (za hmm..) 2 - Severina (za hmm..) 3 - Monika Belucci (za hmm..) 4 - Paris Hilton (za hmm..) 5 - Pablo Francisko (lik je genije, smeshan do jaja) 6 - Stiven Hoking (da me smara) 7 - Kejt Vinslet (da je udavim) Za najmanje 10 godina, smorio bi se enivej sa kim god da odesh... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 hmmmm..... aj : -------- ipak ------- 1. rob halford 2. bruce dickinson 3. blaze bayley ----- pa onda ------ 4. angelina jolie 5. fran drescher (ili kako god ) --- jes qratz lako -- 6. 7. doradicu listu kasnije... sad ladno ne mogu da se setim nijedne dobre, a poznate ribe.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ponedeljak: Beyonce Utorak: Marion Cotillard Sreda: Neil Gaiman Chetvrtak: Mia Kirshner Petak: Johnny Depp Subota: Angelina Jolie Nedelja: dan odmora .to Cyro Devon ne bi pustili na pusto ostrvo, da ne zagadi svom plastikom koja se nalazi u njoj. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ponedeljak: Jessica Alba Utorak: Lesi (smorio bih se od tolikih ljudi, Lesi samo laje, nemoj da je neko pogreshno shvatio ) Sreda: Beyonce Chetvrtak: Delfin Flipper Petak: Sherliz Teron Subota: Endzi Nedelja: K. Spacey Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1.alba 2.will smith ;p 3.beyonce 4.stephen hawking 5.monica belucci 6.sale nacionale \o/ ^^ 7.endzi ;p ali sve ovo jako varira... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 vucic, da ga bijem:) ← koja sluchajnost da sam nasilna osoba i ja bih njega prvog vodio da ga bijem:J hmmmm..... aj : -------- ipak ------- 1. rob halford 2. bruce dickinson 3. blaze bayley ----- pa onda ------ 4. angelina jolie 5. fran drescher (ili kako god ) --- jes qratz lako -- 6. 7. doradicu listu kasnije... sad ladno ne mogu da se setim nijedne dobre, a poznate ribe.. ← zaboravio si paul d'anno-a:J e pa bash mi je drago da niko od vas nije stavio samo ribe:J 1.liv tyler 2.jennie garth 3.denise richards 4.neve campbell 5.angelina jolie 6.lara flyn boyl 7.nisam mogao da se odluchim izmedju silnih lepotica i nakon silnog razmishljanja reshio da presechem rowan atkinsonom, ako definitivno reshim ko bi bila 7.-a editovatju Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 uuuuuu kushti :) pon: ona mala...Avril (snjom bi stvarno svasta pervezno radio i iritira me i simpaticna mi je i ...:))) uto: Jessica Alba sre: Natalie Portman cet: Liv Tyler pet: Eva Mendes sub: Anjelina Jolie (svi dani su predigra za ovaj a dan posle je odmor:) ned: Tom Morello (barem jedan dan da cujem gitaru) Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1.KATIE (JORDAN) PRICE,definitivno, 2.Monica Belluci(iskustvo) 3.Al Pacino(najveci lik) 4.ne mogu sad da se setim jos ....7. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 (edited) 1.Angelina Jolie 2.Halle Berry 3chr_sisaistina Aguilera 4.Keyra Agustina 5.Paris Hilton 6.Gian Pyres 7.Silvia Saint i svaki dan hard core Edit:umesto Lindsay Lohan sam stavio bivseg gitaristu cradle of filth-a Edited July 27, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1.Angelina Jolie 2.Halle Berry 3chr_sisaistina Aguilera 4.Keyra Agustina 5.Paris Hilton 6.Gian Pyres 7.Silvia Saint i svaki dan hard core Edit:umesto Lindsay Lohan sam stavio bivseg gitaristu cradle of filth-a ← My man! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 poneo bi ogledalo ...i diktafon... i jedan bich... da bichujem mankije da mi sluze kokos... :) ae editovacu.... post samo kad prestanem da razmishljam o saobracajnim znakovima:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Kako je dobar topic... 1.Ali G (znaci lik je car kako je smesan) 2.Bush (da ga gazim ceo dan) 3.Jenna Jameson (heheh...) 4.Milan Kalinic (mnogo je gotivan) 5.Jessica Alba (da je gledam :) ) 6.Seka Aleksic (domace meso ) 7.Angelina Jolie Znaci ovo je na brzaka sigurno bih napravio bolji izbor kad bih malo razmislio ;) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Lex umri, jedva da je uradila par operacija. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1. Ja 2. Ja 3. Ja 4. Ja 5. Ja 6. Ja ... ... ... ...Nastavite niz... Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1.Andjelina 2.Staljin 3.Paris hilton 4.Hitler 5.J Lo 6.Tito 7.hm Dzek Trbosek ? :) inace sa ovima bi imao bash da pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 elisha cuthbert kristin kreuk adriana karembeu holly valance monica bellucci christina aguilera samaire armstrong Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 1. Semjuel L. 2. Kajli Minog 3. Anđelina D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts