Mario^^ Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 hahaha, uspeo sam da odgledam metallicu :))) Otvorio sam Media Player Clasic, lepo mi kaze nemas kodeke, oces da potrazis na netu, ja kazem ocu, on nadje, ja downloadujem i insatlliram i radi... Dakle ako neko ima takvih problema nek proba ovo... Nisam navijach partizana, ali ... brate... my dobar drugar, metallica Hmmm, I don't think, they made that song yet, but maybe next album.. METALLICA METALLICA !!! hahaha kido sam se od smeha, koji bilde :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Stavio sam Dedu i Unuka- Tuzna prica Jes da ima 20 mb ali to mora svako da vidi makar im 12k modem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Your IP-address x.x.x.x.x.x. is already downloading a file. You have to wait until it is finished LOL? [off]jel moze neko da mi objasni sta ovo znaci ?[off/] o boze sad mi ovo pise e ae plz samo za mene uploaduj dedu i sina na yousendit jel oces ? i nisi mi jos uploadovo one snimke sto si reko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Pa to gore ti znaci da neko ko ima istu ip adresu ko ti trenutno downloduje file i moras da cekas da zavrsi A nisam imao vremena da uplodujem na you send it ono sto si reko.Cim se ukaze prilika uradicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Pa to gore ti znaci da neko ko ima istu ip adresu ko ti trenutno downloduje file i moras da cekas da zavrsi A nisam imao vremena da uplodujem na you send it ono sto si reko.Cim se ukaze prilika uradicu ← HEhehe hvala na objasnjenju Ae sad neko od strucnjaka neka mi objasni kako neko ima istu ip adresu kao i ja ? :D btw : ae sto pre uploaduj ocu malo da se smejem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 HEhehe hvala na objasnjenju Ae sad neko od strucnjaka neka mi objasni kako neko ima istu ip adresu kao i ja ? :D btw : ae sto pre uploaduj ocu malo da se smejem ← sbb je natovan, tako da veliki broj korisnika ima istu adresu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sbb je natovan, tako da veliki broj korisnika ima istu adresu ← Hvala na odgovoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Pa mozes da citas svoje postove i da se semjes.Nisi jedini sa tom ip adresom tako da Evi upravo je kerno upload skustine na usendit.com Kad se vrnem sa fudbala stavicu link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Horoskop i Metalica RULZ... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Evo ti killy skupstinu http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=0NFLJ5HFK4K9K3MXCSBMQW52JQ Ostale klipove me mrzi da kacim na yousendit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Too ty. btw nije mi toliko smesan klip ,posto u opste mi nije jasno o cemu ovaj covek prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Pa nema potrebe nista da bude jasno.Izaso da govori i poceo pricu o dedi i unuku i jos naglasava da je kraj vrlo tuzan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 jos ako ima ono 'pa dajte da cujemo tuzan kraj' kad kaze predsedavajuci rofl:))) ja sam imao srecu da to gledam live na teveu, joj sto sam talican:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 jos ako ima ono 'pa dajte da cujemo tuzan kraj' kad kaze predsedavajuci rofl:))) ja sam imao srecu da to gledam live na teveu, joj sto sam talican:))) ← i ja sam ako se dobro secam, u toku je bio rat u bosni, i pricha je bila vezana za nekog dedu sa unukom koji su bezali od hrvata. Lik je, kako sam kasnije gledao na nekoj emisiji, hteo da objasni besmislenost rata, i tog svog ubijanja, ali kao shto smo videli na vrlo losh nachin :D A to da pricha ima tuzan kraj se, kako je josh taj lik rekao u toj emisiji koju su emitovali za vreme bomardovanja na tv panchevo (anem), odnosilo na tuzan kraj Srbije, jer je lik tad rekao da cemo biti bombardovani i da cemo veoma loshe proci. Sad dal je neko iskoristio taj momenat za svoju kampanju tad protiv Slobe za vreme bombardovanja, vrlo je verovatno. Sve u svemu, meni ni malo nije smeshno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ali kraj tog klipa kada onako iznerviran lik kaze "PA DAJTE LJUDI DA CHUJEMO TUZAN KRAJ".. hahahahahahahha, umreo' sam! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Posle tog klipa se izrodila urbana legenda tj. zapravo mozhe biti uzrecica "ali prica ima tuzan kraj" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ma gde nije smesno, znaci 'samo se vi smejte, al prica ima tuzan kraj' i 'pa dajte ljudi da cujemo tuzan kraj', mislim ROFL:))) hajli mojne si tako globalno-realno-negativan:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 "samo se vi smejte,ja zelim da se vi i dalje smejete" kolko se secam :))) davno sam slusao Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2005 Author Report Share Posted July 29, 2005 Ja sam to jos davno cuo nekolko dana posle njegove price ali bilo je u adio formatu Sad sadm prvi put vido video.Znaci faca predsednika skupstine kad je ovaj pomenuo dedu i unuka je najbolj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Gledao sam Savicevica ranije... ae nesto novo, ako imas, na fazon horoskopa ili kikinde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 Pa otkud ti znas da je kikinda i horoskop novo.KO zna kad se to snimalo a ti tek sad video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Pa otkud ti znas da je kikinda i horoskop novo.KO zna kad se to snimalo a ti tek sad video. ← Ma nisam mislio "novo" u smislu kad se snimalo... nego nesto manje poznato... mislim svi znaju za boba, kita u bila, higijena u gradu, ... dok su kikinda i horoskop manje poznati a extra su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 e a jer ste gledali vi Bratski ples...to je u stvari ceo film Zbogom_Kikindo i traje 13minuta...znaci koji su oni likovi,onaj bradonja sve vreme nesto lupeta,a onaj njegov buraz sto ga vidite u pozadini na Zbogom_kikindo se bije tamo sa njim,stave kantu na glavu pa se peglaju pa uzmu macku ko nuncake,pa puste neku muziku pa igraju sa metlom,jebote koje vristanje...inace filmic je tezak 80mb... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 Jesmo mada i nije nesto.Ima dosta boljih videa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 jel ima iko onoga lika sto opisuje pcelu,kako ona ima 3 oka i kako brzo leti....? ja sam nabavio delic snimka mp3 , a neko mi je rekao da ima i klip Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts