KadeshiAmbassador Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Znaci urednik je Aljosa Milenkovic, svima poznat sa Bk kanala. Casopis je naravno o vojsci i naoruzanju...pa ko voli. E da cena je 200din. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nije mi jasno sto si otvarao topic??? Nije da je casopis nov.... A i nije nista spec. bolje kupite strane cesopise iz kojih oni ionako prevode ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Pa dobro, relativno je nov, sta, mozhda je ovo sad 3-4 broj ili tako nesto ... Sve u svemu, za one koji vole tu temu je stvarno dobar izbor, mislim da nije ostalo jos puno takvih casopisa kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Pa dobro, relativno je nov, sta, mozhda je ovo sad 3-4 broj ili tako nesto ... Sve u svemu, za one koji vole tu temu je stvarno dobar izbor, mislim da nije ostalo jos puno takvih casopisa kod nas. ← mislish za one koji vole a neznaju engleski pa chekaju da ovi nashi prevedu inache kod nas redko koji je dobar chasopis uglavnom prevode strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ne znam, ne sumnjam da ce nesto mozda i prevesti... ali mi deluje da je to casopis koji bi trebalo da dosta toga i sam moze da napise ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) Meni taj Centurion izgleda (bar na prvi pogled) k'o casopis za gejeve... Sad ne znam, mozda sam i ja nekad zlzlzlzlzlzlzlzlzlzlzlzl....... Edited July 23, 2005 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 Casopis je na mestu, kao i urednik...nije sve pretabano iz stranih casopisa vec covek se uglavnom bazira na nasu vojsku i desavanja oko nje: jel ste znali da kod nas mozes da kupis tenk ili mig21? A uzeo sam prvi i sada treci broj (za dvojku nisam imao kinte :) ). Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 skroz ok casopis.. prijatno sam se iznenadio... ocekivao sam nesto mnogo strasnije... samo da su tekstovi 'malo' opsirniji... ima i po koja istorijsko-geopoliticka prica hladni rat tamo vamo... u ovom poslednjem broju opis i prestavljanje naslednika cuvene ak-47 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts