noodle Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 A kada je dosao u zvezdu izvinjavao se za go u finalu kupa koji je postigao protiv vas u dresu (tada) Sartida, i time se posrao na sve Smederevce koji su se kleli u njega... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 jeeeee dobili smo buducnost...mi smo carevi!!! jeeeeee:)))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 ja se samo plasim da na kraju ne zavrsi u reprezantaciji!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 'alo bre dosta vise sa tim Pantelicem! [obavezno]idite na www.delije.net i citajte informator,svi koji zele dobro severu [/obavezno] Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 ...ti igrasx na oblacima slave, retko kada ti pomislisx na nas na nas tako nesrecne i male a mozxda ipak u nama lezxi spas... ti zvezdo okreni se ka nama slusxaj pesme sxto peva marakana i veruj samo tako ti mozxes do finala... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 crvena zvezda - Braga 0:0 Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) bravo noodle sad si nas spustio do jaja,plakacemo!!! Sad se vratih sa tekme...prvo me iznervirali chobani koji dizu balone dok pevaju pesme pre pocetka ,mecha,a kada sam video likove koji su izvukli crveno bele shtrfte po licu i obojili kosu sprejom koji koriste dechaci u 5. razredu osnovne...elem koreo mi se svideo,nisam video sve lepo jer sam bio ispod shetalice ali kapiram da ima veze sa Heroesima...navijanje je bilo veoma dobro do neke sredine poluvremena,pevala je samo sredina dok su ostali "navijachi" ispozerisala do maximuma...u poluvremenu odem u wc i sluchajno zgazim nekog lika:"alo bre mali,pazi gde ides!" ja:"ok,brate izvini" prilazi mi njegov ortak "Sta hoces ti mali,dolazis jednom godisnje na tekme,bio sam vise puta sam nego svi vi tu zajedno (pokazuje na jos dvojicu mojih ortaka)ja ga gledam i mislim se:"e care,dosao si u dolce gabanna maji ,bez sala i ikakvog obelezja i ti mi kenjas nesto!"-toliko o chobanima!!! onda krece drugo poluvreme i navijanje opet krece lepo i opet na sredini poluvremena samo centar peva ostali pozersihu...najgori je bio kraj,umesto da posle kraja tekme sever pozdravi i ohrabri tim pred revansh pomenuti pozeri vichu:"uaaa!" i zvizde!!! 'Alo bre pa jeste vi normalni!!!!??? Otpevali smo "dobro znaj" pa gajbi... najvise me odusevio jug koji je 90 minut pevao,momci svaka cast!!! igra je bila dno...osim jedne sanse koju smo imali (precka Purovica)... Ipak mislim da da je Pantelic ostao dali bismo gol sigurno...sad ovako jednina nada je taj revans u kome igra Nikola... Edited September 15, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 shta vas je spustio nije mi jasno ? vi treba da skachete od srece shto ste sa njima odigrali 0:0 kod kuce, bez primljenog gola i bez zhigica.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 15, 2005 Author Report Share Posted September 15, 2005 e a pazi Sainte,ja sam znao kakva je Braga ekipa i opet sam se nadao necemu...inace i ja sam bio na tekmi,iznervirao sam se ko zmaj,jedna jedina prilika za celu tekmu...pa svi znaju sta je Marakana,protivnicki igraci treba da se tresu od straha,umesto toga ovi nasi se usrali...da ne pricam koliko je Zenga dokazao da je los trener kad mu igraju Mudrinic i Joksimovic,a da ne pricam o Perovicu koji nema snage ni da se mrdne(decko je lepo otpratio 80minuta i onda izasao iz igre),a tek sto forsira Dudica kao desnog beka a covek ne zna da povuce loptu jednom za celu tekmu..a tek izmene,usao je Boban Stojanovic(ja ne znam da li sam ga video na terenu)...Lukovic i Kovacevic jedine svetle tacke na mecu,svaka im cast!!! Navijanje u principu sranje kako zna da bude ali smo ispratili igrace do kraja iako to nisu zasluzili svojim pristupom,70%likova oko mene(kao i ja) nije moglo da veruje da nema Trajkovica,da igraju Joksimovic i Mudrinic...ja sam bio malo iznad setalice,i dizao sam balon pre pocetka,sta me boli kara.... I za kraj pitanje:Zasto Trajkovic nije bio medju 18??Posto on decko moze i mora da igra u prvih11 a ne tamo da sedi na tribinama i otkud ja znam... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 (edited) Ochekivao sam vishe od Purovica... posle one utakmice za mladu reprezentaciju... da je dao onaj gol, dali bismo sigurno jos... Kapiram da Basta mozda jos uvek nije 100% spreman... ali da ulazi tek 15 min. pred kraj utakmice... Mudrinic... po tradiciji... opet starter, opet najgori, opet izlazi pola sata pre kraja, opet ispracen zvizducima... i i dalje igra... Sve u svemu... jedna od naloshijih partija Zvezde u ovoj sezoni... Iako smo svi pljuvali Pantelica... Bar je znao malo da zamrsi, da povuche nekog igracha na sebe... da stvori shansu, koju je u vecini sluchajeva zasrao, ali nekad bude i gol... Ostaje nada da odigramo bunker tamo i da iz nekog prekida lopta pogodi Zhigica... Za pohvalu je odigrao samo Lukovic... svi ostali daleko ispod nivoa... Edit : Samo jos da dodam... razimshljao sam da idem sa nekim ortacima na istok... ali oni na kraju nisu imali kesa... pa sam u poslednji chas odluchio da odem sa jednim drugim ortacima na sever... Nisam na vreme kupio kartu i puko sam kod onih derikozha od tapkarosha 600 kinti za sever gde nisam chak ni imao stolicu da sednem... Stajao sam na naslonu od sedishta pri vrhu da bih neshto video i prislonjen na zid... Noge su mi otpale... Hteo sam da se roknem kad sam video za shta sam dao 600 din, a na istoku prazna mesta... Dakle, sad javno objavljujem da nikad, ama bash nikad vishe otici na sever... volim zvezdu sigurno vishe od mnogih pijanih i drogiranih navijacha na severu, ali zajebi me... vishe volim da gledam utakmicu i da znam za shta sam platio... Doco... to shto kazes da su ostali pozirali sa strane... meni je bio pun kurac svega i jedva sam chekao da se zavrshi... a i zashto bih ja pevao zbog nekog indijanca koji se dere u megafon i jos dobija pare za to... Navijao sam na pochetku... i one najravnodushnije bi ponela chuvena "pune tribine"... ali zajebi me da se derem 90 minuta... i da ne osecam kichmu i noge... Ko god je pokrenuo ono "u-u-u-u-u" onom crncu treba da ga je sramota... ako je neki vodja, a ja da se neshto pitam shutno bih ga kol'ko sutra... Taj isti Shavija i neznam ni ja ko ce da da dobije za dz putovanje u Portugal, a ti ces morati da platish da odesh tamo... a dobice je samo zato shto mi pevamo na utakmicama... sve su to govna i jebe mi se puno da pevam kad mi nije do pevanja... Edited September 15, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 ja se slazhem sa draganom, ovo je odlichan rezultat s'obzirom da smo igrali bez zhige koji nam je realno 80% napada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 vako bio i ja na severu ;) navijanje nije loshe al sto vec neko reche ide mi na kurac (glupe vodje navijaca) sledecu tekmu ako bude (pomozi boze) idem na zapad ko sav normalan svet Igra CZ odgovara razultatu jedna velika 0 ali tome sam se i nadao I nemamo prava da seremo Zengi kad covek nema koga da stavi u tim prodali smo Pantelica (hvala boze) i ostao je zigic koji decko oce da igra al ne moze jedina prednost je sto je visok i sto ima prednost kod prekida NEMAMO NAPAD Nismo doveli nikakvo ozbiljno pojacanje Tako da sve u svemu ako prodjemo Bragu bice to srce i samo sreca posto kvalitet nemamo Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) Brate ali i te vodje su bili nekad navijachi sa strane i nervirale su ih tadasnje vodje... zabole mene kara za vodje nego zbog kluba... pa PSV koji je igrao u polufinalu kasnije pao je ne zbog igracha Zvezde nego zbog toga sto su im se noge odsekle od severa... INFORMACIJA:iako prodjemo dalje utakmica na Marakani ce biti odigrana pred praznim tribinama zbog paljenja baklji na mechu sa Interom...danas prochitah na b92 tvtext... Edited September 16, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Ne kapiram zashto bash zbog Intera prazan stadion... Pa uvek se pale baklje... otkud sad to... ? Ja nisam primetio neki incident sa bakljama na toj utakmici... Chak mi se chini da je vishe baklji zapaljeno protiv Brage nego protiv zapreshica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Mozda zbog paljenja purgerske zastave...sve u svemu zakon se polako provodi...ima da budemo k'o Englezi za par godina... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Mozda zbog paljenja purgerske zastave...sve u svemu zakon se polako provodi...ima da budemo k'o Englezi za par godina... ← Dace bog, pa da sedim iza reklame :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Pa da te nasi invalidi od igracha napucaju...:)))) ahahha shalu na stranu malo ce biti monotono bez pirotehnike ali kad su retardi i ne treba im dati da je unose... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Malo sam se prisetio utakmice sa zapresicem... Setio sam se jednog vrlo bitnog detalja... ne bih rekao da je zbog baklji... pre ce biti zbog gadjanja trenera Zapreshica telefonom i ostalim predmetima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 ko bi reko da cemo najebati zbog zapada ;) :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 malo ce biti monotono bez pirotehnike Englezima je monotono? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 1-1 tamo, zigic II poluvreme i prolazimo dalje ;) samo se opustite momci .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 INFORMACIJA:iako prodjemo dalje utakmica na Marakani ce biti odigrana pred praznim tribinama zbog paljenja baklji na mechu sa Interom...danas prochitah na b92 tvtext... ← Ma opusxteno i ovako cemo to odradimo sledece godine :))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Englezima je monotono? ← 'Alo ljudi sta ste se bre vi nalozhili da su Englezi najjachi na svetu bre?? Mozhda su to bili nekad...pogledajte ih samo bre,pevaju neke pesme k'o da su na sahrani,svi sede,nemaju zastave,nemaju nista...mislim kapiram ja da oni zhive za fudbal ali sta se svi lozhe da su najbolji navijachi na svetu?! Po meni najbolji,ali najbolji su navijachi iz Argentine,pogotovo Boka...kad im pogledas kop...LUDNICA!!! mada mi se svidjaju i nasi ali fudbal nam je toliko losh da imamo samo par grupa... btw...daj bozhe da prodjemo... ali nesto razmisljam reci prodjemo i ono prva tekma dodje nam Roma ili tako neko,pa taman bi se obesio! :DDDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Ti volis Italijanski stil. Ja volim Engleski stil. To je jedina konstatacija na mestu. Tvoja objasnjenja ko je i zasto bolji meni ne znace, kao sto bi vazilo u suprotnom slucaju tj. da sam ja poceo da objasnjavam. Inace, da ne bi bio skroz off, mala informacija da Delibasic nece igrati ni u revansu. :( Ceka ga duza pauza zbog povrede. ali nesto razmisljam reci prodjemo i ono prva tekma dodje nam Roma ili tako neko,pa taman bi se obesio! Ko prodje ide u grupe... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ko prodje ide u grupe... ← Ja mislim da je on to napisao zato shto se plashi da nece moci da gleda utakmicu sa stadiona ako dodje Roma, a ne zato shto cemo ispasti od iste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts