shoosh Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 ja prochitah da josh neki iz chieva treba da dodje na pozajmicu, reprezentativac gane, zaboravio sam mu ime... ← Ganci? :))))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco_Totti Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Nazalost nista od stopera i napadaca :(.Mislim da nam je veoma bio potreban posebno stoper ali jbg...Znaci rezime prelaznog roka u FK CZ :Mladenovic(sigurno najvece pojacanje),Trajkovic(prosle godine najbolji igrac nase prve lige),Draman(zajebano je to oko njegovih papira nadam se da ce na kraju sve biti OK),Da Silva(nismo ga jos gledali u zvezdinom dresu bar ne na zvanicnim tekmama, ali ipak je on brazilac ),Purovic(Podseca na Zigica i stvarno ne igra lose)Stojanovic(vratio se sa pozajmice, ali mu Zenga ne daje cesto priliku ),Raskovic(dosao u paketu sa Trajcetom).jos kad se vrati Basta to ce biti sasvim dobar tim. p0z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 aj jos da vidimo taj "dobar" tim Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco_Totti Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 aj jos da vidimo taj "dobar" tim ← Videces, videces mojne se sekiras ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ni Julijano ni Mensah, vec neko treci. Kako je saop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Evo citam da je po nekoj nezvanicnoj informaciji varjanta da dovedete Franceska Kokoa.... Sta li ce od toga biti? Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francesco_Totti Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ma da kako da ne .Naravno nema nista od toga on je potpisao za Livorno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ljudi,rok je istekao! Niko vise nece doci... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 Ljudi,rok je istekao! Niko vise nece doci... ← taj rad Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 kolko ja znam free igrachi josh mogu da potpishu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 kolko ja znam free igrachi josh mogu da potpishu. ← ma kao i uvek one koje niko nece uvek su dobrodosli kod nas u fudbal ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 1, 2005 Report Share Posted September 1, 2005 (edited) Taj rad... baj d vej..Gurovic pregovara sa KK Czv... kaze da nikad nece zaboraviti podrsku grobara ali da je profesionalac i najverovatnije ce potpisati za kk czv...znace se za 10 dana! Edited September 1, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shearer Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 siguran sam da mu i grobari ne bi zaboravili kad bi otisao u taj..hmmm..ajde da kazem kosarkaski klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo_Montella Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 fantasticno ide bar za sada prelani rok u KK CZ.jos kad bi dosao Cica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ajde sad registrujte nickove svih fudbalera, mislim...toti, sxirer, montela...dokle? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) Juche sam procitao na www.fc-redstar.co.yu da su i Basta i Mladenovic otputovali u Djenovu...A danas citam na b92 teletextu da nije otputovao Mladenovic...Daj boze da ne puknemo tamo... Edited September 2, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaay Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Ajde sad registrujte nickove svih fudbalera, mislim...toti, sxirer, montela...dokle? ← Do Makaja .sorry, ali ovo je uvek bio moj nick. Ma mogu da i izgube ako hoce protiv Sampdorije, ali naravno zna se sta se ocekuje od njih protiv Brage! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Purovic 3 komada protiv Litvanije ! Mislim sta reci... Ne treba nam ni Perica ni Panta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Do Makaja .sorry, ali ovo je uvek bio moj nick. ← Hehe koja slucajnos'... genijalno stvarno... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 (edited) Sampdoria-Crvena Zvezda 2:0 Golove na Marasi stadionu postigli su Pavan u 13. i Dala Bona iz penala u 30. Minutu Zvezda je igrala bez clanova ! i mlade raprezentacije,koji su ostali sa nacionalnim timovima. Pf...moglo je da se ocekuje da cemo da izgubimo... Ala me Purovic obradovao danas het trikom...valjda ce "mister" da mucne glavom i da ga ubaci u prvih 11... Edited September 2, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaay Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 (edited) Sampdoria-Crvena Zvezda 2:0 Golove na Marasi stadionu postigli su Pavan u 13. i Dala Bona iz penala u 30. Minutu Zvezda je igrala bez clanova ! i mlade raprezentacije,koji su ostali sa nacionalnim timovima. A koliko vidim Sampdorija je igrala sa standardnim timom.Tako da nista strasno... Kazu da za tekmu sa Bragom bice spreman i Basta i Mladenovic tako da cemo se znatno pojacati. Jos kad bi Fabio uleteo umesto Joksimovica... Edited September 3, 2005 by Makaay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 prelazni rok je zavrsen, ali mozemo da dovedemo igrace koji nisu vezani za neki klub ugovorom, znaci free igrace.... pricalo se i za kokoa, onaj propali levi bek, cini mi se da je levi... igrao i za inter i za milan. medjutim ni od toga nema nista... veeeeeeeeeeeliki bedak za pericu, bio bi pojacanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ma jebes Pericu,mislim bilo bi dobro da je dosao al' jbga! Imamo Purovica i Zigica... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 pantelic dao go za hertu i vec poceo da sere gledo intervju posle utakmice mi (mislio na hertu) moramo da dobijemo jos dosta utakmica ako mislimo da budemo medju 3 najbolja tima u nemackoj!? p.... mu materina a do juce je balavio kako jedino zvezdu voli itd. itd. i neka je otisao koj ce nam q.... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Pa to ti je surovi profesionalizam... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts